91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

ankrayamı geliosun neresine bende ankarada oturuyorum inş güzel gecer sıkma canını

Evet canım yarın ankarada olucam inşaAllah, Gazi unıv. de okuyorum sınavlara giricem, beşevlerdeki kampüste, teyzem var çankayada ordada kalıcam işte bir gece..

geçen sana yazdım görmedinnn burda küstüm sana artık gelmiyosun da ESRAAAAAAAAAAAAAAAA

napıosunuz canlar kaybolmusunuz hepiniz :26:

bi düşemedim 20lere ya şafak 330

Son düzenleme:
Kızlar Size Ankaradan Yazıyorum

Bugün Şafak : 326

6 Gün Sonra 200'lere Gelmeye Sadece 10 Gün Kalacak

Çok Mutluyum ..
Sınavlar berbat geçsedeee mutluyum yinede

.

bugün mutluyum huzurluyum allaha şükür.. yarimi gördüm kameradan da olsa.. evci iznine çıktığı için sabahtan beri konuşuyoruz o da mutlu iki gün tatil gibi olacak onun için. şafağımda da 30 lar için son gündeyiz. şafak: 330.. yarın 329 a hoşgeldin diyeceğim allahın izniyle

günaydın kızlar bizim aramız o kadar kötü ki moralim cok bozuk bi kaç gün görüşmeme kararı aldık belki de bı daha aranızda olamayacam herseyin hayırlısı olsun

şafak :331

Tertibim sıkma canını, herşey olacağına varırda zaten.. Asker psikolojisi işte, düzelecek inşallah..

Kızlar Sınavlarım var bu hafta sonu dua edin iyi geçsin
Eğer diplomayı alamazsam annem seni vermem diyor

ankaraya gideceğim

off ya

Dualarım seninle adaşım :)

Şafak: 325

Allah mutluluğunuzu bozmasın devrem

bugun çeyiizm için bişeler aldım valla daha bi heveslendimmm onunla evlenmek için aşkım benim ya

ŞAFAK : 329

bugun çeyiizm için bişeler aldım valla daha bi heveslendimmm onunla evlenmek için aşkım benim ya

ŞAFAK : 329

Aldıkların hayırlı olsun canım..
Aldığın herseyi onunla kullanmanın hayali çok güzel bisey..
İnsaallah aldiklarimizi onlarla kullanmak nasip olur, hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bir yuvada..

Son düzenleme:

Aldıkların hayırlı olsun canım..
Aldığın herseyi onunla kullanmanın hayali çok güzel bisey..
İnsaallah aldiklarimizi onlarla kullanmak nasip olur, hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bir yuvada..

çok tsk ederim esracım amin hepimiz beklediğimize degeriz inş
şafak :328 bekle bizi 200ler

Tertibim sıkma canını, herşey olacağına varırda zaten.. Asker psikolojisi işte, düzelecek inşallah..

Dualarım seninle adaşım :)

Şafak: 325

Allah mutluluğunuzu bozmasın devrem

teşekkür ederim canım
ben sevgililer gününü telefonda kutlucam sadece ama bişey almam lazım 26 şubatta gitcem o zaman vermek istiyorum.. aslında gs ile ilgili bişe alsam kesin çok hoşuna gider ama istemiyorum sizde ne cin fikirler var bakayım

şafağımı da yazayım: 328-40

Son düzenleme:
Aşkımın bu ay sonu doğumgünü.. Onun için atkı örüyorum.
Ama sevgililer günü için... daha bişey düşünmedim

bizim kızlar ben sevgilime esortman takımı yada esortman altı almayı düşünüyorum bide çok üşüyormus atkı şapka eldiven göndercem sevgililer gününde

şafak : 328

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…