Zaman geciyor esracımm bende çok mutluyum akşam olsada safak atsa diye bekliorum valla bitecekkkk elbet![]()
evvetttt şafakların atmasınnaaa azcık kaldı :)
11 ay yazısını görmeyeceğim artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman geciyor esracımm bende çok mutluyum akşam olsada safak atsa diye bekliorum valla bitecekkkk elbet![]()
bugun işler youndu anca girebildim evet saçma bi mutluluk var bende de
şafak 339 oldu bugun .. 30lulara dusebıldık allaha sukur
sevdıgımı gormeme de 51 gun kaldı uff gecsın zaman ..
bende beyaz esya baktım dun. bazı seylerı tamamlamak ıstıyorum kı gelınce vakıt kaybetmeyelım. bugun ceyızlık seyler aldım kendıme![]()
bende çok pis çeyiz işlerine daldım
mutfak eşyam hemen hemen tamam :)
şimdi yatak odama geçtim tam anlamıyla
büyük eşyalarım kaldı işte bulaşık mak. mutfak halısı yatak odası fln :)
ah ahh al al bitmiyor yahu![]()
ben ne zamandır alıyorum ama evet dedıgın gıbı bıtmıyor. bende bulasık makınasını almayı dusunuodum ama ısten cıkacagım ıcın kendımı zorlamak ıstemıyorum. kalsın artık daha var nasılsa
ıvır zıvırlar var benımde dun kalvaltılık rende baharatlık bi de yaglık aldım daha ınce seylere basladım bende. benım de yatak odası tamam gıbı süslü yatak örtümü bile aldım
umarım tez zamanda sermek nasip olur.
şafak bugun 338 bulusma safagımız 50ay sankı gecmıo zaman bu aralar
21 gundur goremedım yuzunu bu haftasonu gorebılırım umarım![]()
şafak : 338
bizim kızlar ceyizlerini düzüosunuz bakıyrumda allah sevdiğinizle yaşamayı kullanmayı nasip etsin hepinize benimde hazır![]()
yemek takımım kahvaltı setim yatak örtüm ama hiç esya almadım kız tarafı ne alır ki böle mutfak esyası tamamda başka başka
ben evim belli olmadan bulaşık makinasını almak istemiyorum.
bide diğer beyaz eşyalarım alınmadan hepsi aynı seri olsun istiyorum ama bakalım
bende dün rendemi kesme tahtamı falan aldım birazdan onları çeyiz topiğime ekleyeceğim
geçiyor geçiyor bak yılbaşıda geldi geçti
au yazı bir atlatırsak sonra yanımıza gelecek askerlerimiz temelli Allahın izniyle..![]()
şafak : 338
bizim kızlar ceyizlerini düzüosunuz bakıyrumda allah sevdiğinizle yaşamayı kullanmayı nasip etsin hepinize benimde hazır![]()
yemek takımım kahvaltı setim yatak örtüm ama hiç esya almadım kız tarafı ne alır ki böle mutfak esyası tamamda başka başka
Uuuufff yaa sıkılıyorummmm![]()
canım neden sıkılıyorsun? :26:
noldu ki canım hayrola ?
Benim de yatak örtüm nevresimlerim filan hazır ama o dönmeden hiç bişey almak içimden gelmiyo..![]()
ben kampanyaları takip ediyorum istediğim ürünleri çok ucuza almıs oluyorum böylece :) nişan bölümüne resimlerini koydum. sevdiğim için nişan bohçasını bile hazırladım. bizim yazlık ev var fazla kullanmadıgımız ben oraya koyuyorum ıyı oluyor boylece. erkeklerle bıse secılmıo hemen sıkılıyorlar. o yüzden o gelene kadar baya bıtırmıs olurum.![]()
bu haftasonu da gorusemıcezaz once konustum cumartesı dısarı cıkıomus ben calısıorum cmrt gunlerı 21 gun oldu hıc gormedım
haftaya kadar 30 gun olcak nerdeyse offf yaaa moralim bozuldu gece gece![]()
Öylesine be adaşım, çalışmıyorum, nişanlım yanımda değil... sıkılıyorum işte evde evde evde evde...
[/B]