91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Ahh Ahh :)

Kızlar bugün yeni bir şafağa daha adım attık :)

Bi anda Cuma Günü Gelsin Hafta Bitsin Ay Bitsin :)

Biz Kavuşalım..

kızlar ya çok duaya ihtiyacım var bu aralar dua edin bana neolur

Adaşım dualarımız seninleeee... Sen asma suratını

ŞAFAK : 341

Naber tertipler nasıl gidiyor ?

İyi tertibim nolsun, şafak say say ve say... :) sen nasılsın? Noldu sizin telefonla ilgili ceza durumu bir haber var mı?

Bacımmmmm, benimkide 1 gün geç gitti Bize kaç gün vercekler acaba seninki kaç gün geç gitti?

çok kötü ayrıldım bennn

Prenses sıkma canını... Herşeyde vardır bir hayır. Yarın gelde bi anlat noldu

Buarada kızlar geçen gün ne yaptım onu anlatayım.

Askerime bir paket hazırladım..
Bir tane yeni mp3 player aldım aşkıma. İçine bizim dinlediğimiz onun sevdiği türküleri yükledim, yaklaşık 500 tane (biz hep türkü dinleriz)...Orda gece falan dinler diye....
Bir tane saat almıştım, Dandik bir saat ama orda kullanmak için ufak tefek bişey al bana, sadece askerde kullanayım demişti...
Bir ay önce aşkıma yazdığım ve yollayamadığım bir mektup vardı, onuda koydum pakete... ve yeni yıl içinde bir mektup yazdımmmmmmmm. tabii acemi birliğinden beri bu yolladığım 4. mektubum, ben mektupları hep fotoğraflarımızın olduğu kağıtlara yazıyorum, hem bize baksın hem mektubu okusun diye... ayrıca mp3 için en iyi pillerdende aldım

Bunların hepsini paket yaptım. Paketi iyice sarıp sarmaladımki içindekilere bişey olmasın.. 30 Ocakta işsizlik maaşımı almaya gidicem ptt'ye dedim aşkıma ve gittim ptt'ye aşkıma paketi gönderdim kargoyla... Kars'a iki günde gidiyor.

Yılbaşı akşamı geçti, pazartesi öğlen aşkıma "AŞKIM MÜSAİT OLDUĞUNDA PTT'ye GİDERMİSİN. SANA BİR KARGO GELMİŞ" diye mesaj attım.. Aradı hemen: Ne kargosu, kim göndermiş nasıl yani falan dedi.. Sana kim kargo gönderir dedim. Seeennnn ama şaşırdımm dedi.. Gitti ptt'ye.. Paketi almış, mektupları okumuş.. Beni aradı "NİYE SIPALIK YAPIYOSUN, NİYE BENİ AĞLATIYOSUN" dedi... KURBAN OLURUM GÖZYAŞLARINAAAAAAAAAAAAAAAAA dedimmmmm...

Okadar sevindiki, bende burda ayrı mutlu oldummmm.. Ölürüm ona beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn..

Canım benim ne güzel yapmışın

Bende Doğum Günü vesilesiyle yanına gittiğimde ona
Bİr mini cooper oyuncak :) aldım bir gömlek aldım vee
süpriz kurabiye hazırladım kurabiyeleri bize özel yaptırdım :)

işte bunlar
:)

tertipler biraz dağılmışsınız. cezalar gelmiş. hayra gitsin inş daha fazla uzamaz zaten yeterince uzun. neden geç kalıomuş yarenleriniz bakalım ???
bizimkinin girişi 4 de. ben 3 de uyarmaya başlıyorujm hadi kalk die
esra o kurabiyelere bittim bi kere ne şirin ya insan yiyemez zaten ama erkeklere böle şeyler yapınca çok seviniolar uzakta oldukları için daha bi kıymetli bende yapmak istiyorum aslında ama du bakayım gidince götürürüm ellerimle yedirim
esraburak bende senin gibiyim sürekli mektup yazıyoruz zaten her akşam konuşmamıza rağmen. bende mp3 gondermek istiyorujm ama korkuyorujm bişey olur yakalanır mı die.
prensess hayırlısı olsun canım ya.. çok üzme kendini akışa bırakmak lazım bazen.

benim tıcker bozuk sanırım hıc ılerlemıo galıba nerden duzeltecegımı de unuttum valla..

şafak bugun 340 buluşma şafağı 52 40lılarda bitiyor allaha şükür

OOO bizim kızlar döktürüyor allah inş hepimizin sevdiğini bizlere bagıslar ve sabır verir bende askerim için defter tutuyorum gelince vercem mektup hediyede yılbasından önce yolladım canım o ceza işi 2 hafta carsı ızni kullanmayacak beni korkuttu 6 ay diye nasıl korkmustum ama allahdan öyle bişey olmadı

şafak : 340

kuzu senin askerinde mi 8 eylülde gitmişti şafaklarımız aynı ya

haftasonu ıle yırtması cok ıyı olmus gozun aydın canım.

kuzu senin askerinde mi 8 eylülde gitmişti şafaklarımız aynı ya

7 dıe hatırlıorum ama

bende defter tutuyorum gelince vercem ona
dogumgununde de sevgılı kıtabı hazırlamıstım ona cok hosuna gıtmıstı

EVET yırttık cok sükür saol cnm kitap olarak da hediye cok güsel nasıl bişey yaptın elinlemi yazdın ben önceden böle kalp kutu aldım içine tek tek kalp kestim güsel sözler yazdım tülle süsledim içine bide bebek corabı koydumm biri bende diğeri onda hala saklıyor onu ama benim bebek çorabım kayboldu duymasın öldürür beni fikir olsun kızlara anlamlı bişey

reklam mı olur bılmıorum ama sevgilikitabı die bi site var ordan kendim tasarladım. :) bı nevı kendım yaptım yani
ama bu sene param yeterse playstaıon almak ıstıorum cunku cok ıstıyo playstaıon kampanyası gorursenız dırek bana haber edın e mı

Gözün aydın cnmm bence de bebek çorabı çok tatlı olur sağol fikir için

hehe
bende bakmıycam diyorum tickera hiç sonra bi bakıcam ilerlemiş görücem diyorum ama bakmadan olmuyor gözüme gözüme giriyor
seninkide ilerliyor işte benm gelinle senin kız aynı hızda

Senin gelinin eteği yüzünden hep bananee

Bacımmmmm, benimkide 1 gün geç gitti Bize kaç gün vercekler acaba seninki kaç gün geç gitti?

bnm 2 gün geç gitti diye 5 gün vermişler esracm yaa ama 3 gün gecikenlere 15 gün Allahtan ordan yırtmışızz . Ay çok iyi etmişsin bacım bu arada boole romantiklik iyi iyi bende tam niyet ettim göndermeye taburdan karakola gönderdiler yollayamadım dönmesini bekliyorum taburuna ama mp3 ü almazlar mı komutanlar ki bnm de aklımdaydı ama nyse seninkini almamışlarsa bnde bi denerim

tamm canım aklımızda bulunsun tabi

şafak 339
yasasın 30lara düşebildik gelsin 20 ler ohh ohh bitecek inş bitecek

Son düzenleme:
ŞAfak Tam 11 Ay

Sadece 335 Gün Kaldı Sevdiğimm...

Kızlar Herkese Günaydınn

Çok mutluyum çok şükür
Yarın 10 ay .... küsür diye başlayacağız ve sonra sadece tek haneli ay'lara düşeceğiz inşaAllah..
çok çok mutluyummmm

Zaman geciyor esracımm bende çok mutluyum akşam olsada safak atsa diye bekliorum valla bitecekkkk elbet

bugun işler youndu anca girebildim evet saçma bi mutluluk var bende de
şafak 339 oldu bugun .. 30lulara dusebıldık allaha sukur
sevdıgımı gormeme de 51 gun kaldı uff gecsın zaman ..
bende beyaz esya baktım dun. bazı seylerı tamamlamak ıstıyorum kı gelınce vakıt kaybetmeyelım. bugun ceyızlık seyler aldım kendıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…