Ya banada öyle geldi tertibim düzeltemedim ama, bidaha bakayım yaa
kızlar ya bana yardımcı olurmusunuz baya bi arastırdm ne bilim aklıma yatan pek bişey olmadı hediye yollamak istiyorum ama bişi bulamadım mektup yollayacam ama yanında bişiler olsun istiyorum siz yollladınızmı hç ?3
Düzeltmişsin ztn ah o bi yıl bi düşsse 11 ayaa 1 günüm kaldıı senin de yarın düşecek galib oyy
Bnde aynısını düşünüyorm kara kara askere hediye seçmek ne kadan zormuş :44:
kimileri yollama çalınır diyor hediye ama ben mutlu olmasını istiyorum yollamak da istiyorum sizde bulamadanız demi kızlar cüzdan atkı esortman kzak ne bilim baska ne olsa ki ya bi yüzük baktım üstüne isterseniz isminizi yazarıs di,yodu onu yazdırıp yollasam nasıl olru kızlar yardım edin ya
Kazak güzel olur bnce ama sizin için canlarmm benmkinin çarşı izni diye bişeyi yok kalan herşeyi de askeriye veriyomuş ben iyice çıkmazlardayımmm
Tatlım bizimki orda eğitimde olsun, çalışırken olsun parmaklarım çok şişiyo dedi, yüzüğe zarar geliyo dedi nişan yüzüğümüzü bile götürmedi o yüzden.... Nerde askerlik yapıyodu seninki? atkı, kazak falan en mantıklısı...
Tertibimmm benim, senin için düşünceler içerisindeyimmm :)
saolun kızlar fikirleriniz içinde yüzüğü eleyim ozamn ağrıda benimki daha carsı iznimiz yok ama kazak alım ozmn hem çıkınca giyer atkı iyi olurda örmeyi bilmiorum :44:
şafak : 368
ben izmire gidiyorum kızlar haftasonlarıda askerimin ziyaretine gitcem 15 gün kadar yokum kendinize iyi bakın
Canım ozaman hakikaten en iyisi kalın kazak atkı falan... ağrıda çok soğuktur. Kars'la komşu zaten :)
Bende bilmiyorum atkı örmeyi ama düz en kolay şekliyle örcem..
Canım çok sevindim, iyi yolculuklar...
Buarada benim sevdiceğimde orduevine garson olarak gitti.. artık orda kalacak.
Askeri elbiseleri çıkarmış :) giymiş siyah kumaş pantolon beyaz gömlek takmış kravatını :) sözde asker
ooh kebaap :) bnmki de göreve gidince 3 ay dönmüceklermş ben haberleşmeden kafayı yerim o 3 ayo da diyo zaman çabuk geçer öyle ama ona öyle bana değil ufff
Götürür de inşallah şarj edebilir yani öyle bi fırsatı olur. oof geçer mi bu günler
Aaa hakikaten yaa
Artık sana hergün msj atıp telefonu kapalı tutacak başka şans yokbenimkide orduevine gitti gideli konuşamaz olduk... tlefon yok orda.. bu ne yaa
İlk çarşıya çıkınca cep tlf alcak inşallah
Bende askerimi deli gibi özlediiiiiiiimbence herkes alışmaya çalışıyo şu an o yuzden pek bi tenha, buralar eskiden hep tarlayımış zatenn
gececek mecbur bitirenler bitirdiyse bizim askerlerimiz de bitiriecek hayırlısıyla yeter ki inanşafak 360geçer miiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?