91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Ya banada öyle geldi tertibim düzeltemedim ama, bidaha bakayım yaa

Düzeltmişsin ztn ah o bi yıl bi düşsse 11 ayaa 1 günüm kaldıı senin de yarın düşecek galib oyy

Bnde aynısını düşünüyorm kara kara askere hediye seçmek ne kadan zormuş :44:

bu aşağıdaki çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz bende yapim özendim kızlar hediye konusunda da parfüm atkı şapka eldiven olabilir askere başka bişey yollanamaz sanırım bende istiyorum yeniyıl hediyesi ama acaba ne olabilir başka

Düzeltmişsin ztn ah o bi yıl bi düşsse 11 ayaa 1 günüm kaldıı senin de yarın düşecek galib oyy

Bnde aynısını düşünüyorm kara kara askere hediye seçmek ne kadan zormuş :44:

Yaptım canım yaptım :) Düşüyo yavaş yavaş yaa şükür :)

Kızlaaaarrr napıp edip bulmamız lazım, ne alcaz ne yapcaz yaa... Kısmetse doğumgününde yanında olcam askerimin, ama hediye hediye hediyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?????????

kimileri yollama çalınır diyor hediye ama ben mutlu olmasını istiyorum yollamak da istiyorum sizde bulamadanız demi kızlar cüzdan atkı esortman kzak ne bilim baska ne olsa ki ya bi yüzük baktım üstüne isterseniz isminizi yazarıs di,yodu onu yazdırıp yollasam nasıl olru kızlar yardım edin ya

Kazak güzel olur bnce ama sizin için canlarmm benmkinin çarşı izni diye bişeyi yok kalan herşeyi de askeriye veriyomuş ben iyice çıkmazlardayımmm

Tatlım bizimki orda eğitimde olsun, çalışırken olsun parmaklarım çok şişiyo dedi, yüzüğe zarar geliyo dedi nişan yüzüğümüzü bile götürmedi o yüzden.... Nerde askerlik yapıyodu seninki? atkı, kazak falan en mantıklısı...

Kazak güzel olur bnce ama sizin için canlarmm benmkinin çarşı izni diye bişeyi yok kalan herşeyi de askeriye veriyomuş ben iyice çıkmazlardayımmm

Tertibimmm benim, senin için düşünceler içerisindeyimmm :)

saolun kızlar fikirleriniz içinde yüzüğü eleyim ozamn ağrıda benimki daha carsı iznimiz yok ama kazak alım ozmn hem çıkınca giyer atkı iyi olurda örmeyi bilmiorum :44:
şafak : 368

saolun kızlar fikirleriniz içinde yüzüğü eleyim ozamn ağrıda benimki daha carsı iznimiz yok ama kazak alım ozmn hem çıkınca giyer atkı iyi olurda örmeyi bilmiorum :44:
şafak : 368

Canım ozaman hakikaten en iyisi kalın kazak atkı falan... ağrıda çok soğuktur. Kars'la komşu zaten :)
Bende bilmiyorum atkı örmeyi ama düz en kolay şekliyle örcem..

ben izmire gidiyorum kızlar haftasonlarıda askerimin ziyaretine gitcem 15 gün kadar yokum kendinize iyi bakın

Canım çok sevindim, iyi yolculuklar...

Buarada benim sevdiceğimde orduevine garson olarak gitti.. artık orda kalacak.
Askeri elbiseleri çıkarmış :) giymiş siyah kumaş pantolon beyaz gömlek takmış kravatını :) sözde asker

ooh kebaap :) bnmki de göreve gidince 3 ay dönmüceklermş ben haberleşmeden kafayı yerim o 3 ay o da diyo zaman çabuk geçer öyle ama ona öyle bana değil ufff

Götürür de inşallah şarj edebilir yani öyle bi fırsatı olur. oof geçer mi bu günler

Götürür de inşallah şarj edebilir yani öyle bi fırsatı olur. oof geçer mi bu günler

Aaa hakikaten yaa
Artık sana hergün msj atıp telefonu kapalı tutacak başka şans yok benimkide orduevine gitti gideli konuşamaz olduk... tlefon yok orda.. bu ne yaa
İlk çarşıya çıkınca cep tlf alcak inşallah

alsın alsın valla haberleşmeden olmuyor

kızlar nerdesiniz ya bizim tertip çok tenha valla nasıl gidiyor hasretlik ben askerimi çok özledim

Bende askerimi deli gibi özlediiiiiiiim bence herkes alışmaya çalışıyo şu an o yuzden pek bi tenha, buralar eskiden hep tarlayımış zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…