91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

benimkide aynı canım üst devrelerde telefon varmış ama iki alt devren gelene kadar kullnadırmayız demişler akıllarınca eziyolar ayıp ya zaten çarşıda yok bizimkinin hala sinir oluyorum

evet ya sinir oluyorum bende hattını götürdü ama tel olmadıktan sonra üst devrelere yalvarıyor onlar bi gitsede bizimkilerde bi kurtulsa

evet ya sinir oluyorum bende hattını götürdü ama tel olmadıktan sonra üst devrelere yalvarıyor onlar bi gitsede bizimkilerde bi kurtulsa

zaten askerde telefon yasak hiçbir asker bunu belirleyemez devrecilik yapıp ezmenin ne gereği var yazık ya herkesin bekleyeni var olsun bizimkilerde birgün en üst devre olacak o günlerde gelecek

Aynen benimkide hattını götürdü, çarşıya çıkınca kendime ikinci el bir telefon alırım dedi. ama 1-2 ay sonra alayım üst devreler uyuz biraz diyo..

kızlar acaba yılbaşında askerlerimiz napacakki internete girebilirlermi nasıl girecekler yeni yıla acaba bir hafta sonra tam 360lara düşeceğiz 1 yıl kalacak böyle böyle bitecek heralde

kızlar acaba yılbaşında askerlerimiz napacakki internete girebilirlermi nasıl girecekler yeni yıla acaba bir hafta sonra tam 360lara düşeceğiz 1 yıl kalacak böyle böyle bitecek heralde

valla yılbaşı hafta sonuna geliyor bilmiorum izin verirler belki bizde görüşürüz evet 100 güne yaklaştık sayılır elbet bitecek hayırlısıyla bitsinde gelsinler artık

Aynen benimkide hattını götürdü, çarşıya çıkınca kendime ikinci el bir telefon alırım dedi. ama 1-2 ay sonra alayım üst devreler uyuz biraz diyo..

herkesde aynı muhabbet demekki gıcıklık yapıolar üst devreler ondan öncekiler onlara yapmıs bunlar da bizimkilerine yapıolar işte valla benimki martda anca rahat olurus dior daha cok yolumuz var bekleyecegiz mecbur

şafak 372 hıc solemek bıle ıstemıorum
haftaya pazar 365 den dusmeye baslıcaz onu beklıorum ..
bu hafta carsı da yok ufff

slmm asker güselleri 3 ay bitti kıslar ama daha 1 senemiz var of valla aceba bittiğini görecekmiyiz kızlar bitiyor diyebilecekmiyiz

Selam kızlarrrr...

Hadi bakalım 4. aya giriyoruz. Çok şükür...
Yarın çarşıya çıkacak nişanlımmm... İnşallah nete girebilir.

Şafak: 368​

elbette başlamak bitirmenin yarısıymış bu günler bitecek onlarsız son kışı ve son yazı geçirelim 2012de yanımızdalar bida ömür boyu ayrılmamak üzere yanımızdalar

elbette başlamak bitirmenin yarısıymış bu günler bitecek onlarsız son kışı ve son yazı geçirelim 2012de yanımızdalar bida ömür boyu ayrılmamak üzere yanımızdalar

düşüncesi bile güzelken gerceği nasıl olur aceba

şafak : 369

kızlar ya bana yardımcı olurmusunuz baya bi arastırdm ne bilim aklıma yatan pek bişey olmadı hediye yollamak istiyorum ama bişi bulamadım mektup yollayacam ama yanında bişiler olsun istiyorum siz yollladınızmı hç ? 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…