benimkide aynı canım üst devrelerde telefon varmış ama iki alt devren gelene kadar kullnadırmayız demişler akıllarınca eziyolar ayıp ya zaten çarşıda yok bizimkinin hala sinir oluyorum
evet ya sinir oluyorum bende hattını götürdü ama tel olmadıktan sonra üst devrelere yalvarıyor onlar bi gitsede bizimkilerde bi kurtulsa
evet ya sinir oluyorum bende hattını götürdü ama tel olmadıktan sonra üst devrelere yalvarıyor onlar bi gitsede bizimkilerde bi kurtulsa
kızlar acaba yılbaşında askerlerimiz napacakki internete girebilirlermi nasıl girecekler yeni yıla acababir hafta sonra tam 360lara düşeceğiz 1 yıl kalacak böyle böyle bitecek heralde
Aynen benimkide hattını götürdü, çarşıya çıkınca kendime ikinci el bir telefon alırım dedi. ama 1-2 ay sonra alayım üst devreler uyuz biraz diyo..
kimseler uğramıyormu sayfaya kızlar nerdesiniz ses verin nasıl geçiyor günleriniz
selamlarrr ben varım :)
slmm asker güselleri 3 ay bitti kıslar ama daha 1 senemiz var of valla aceba bittiğini görecekmiyiz kızlar bitiyor diyebilecekmiyiz
Selam kızlarrrr...
Hadi bakalım 4. aya giriyoruz. Çok şükür...
Yarın çarşıya çıkacak nişanlımmm... İnşallah nete girebilir.
Şafak: 368
elbette başlamak bitirmenin yarısıymış bu günler bitecek onlarsız son kışı ve son yazı geçirelim 2012de yanımızdalar bida ömür boyu ayrılmamak üzere yanımızdalar
Evttt :) tertibim sanki senin ticker da şafak bir ay eksik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?