91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Canım benim bende hala iş bulamadım yaa Çok zor geçiyo valla günler. sana özelden mesaj atıyorum hemen :)

Aaaayyy bir kısaltsalar nasıl sevincem yaa... Bedelli çıktı aslında kısaltmaları lazım

selam esra..
adaşız seninle :)
hem şafaktaş hem adaş :)
şafaklarımızda aynı :)

Selam adaşım ve şafakdaşım bugün şafak: 357.. gidişinin tam 100. GÜNÜ...
senin askerin nerde canım.

Selam adaşım ve şafakdaşım bugün şafak: 357.. gidişinin tam 100. GÜNÜ...
senin askerin nerde canım.

aleyküm selam :)
evet bizmde tam 100. günümüz..
Herşeye rağmen çok şükür bügünleride gördük geriside gelir inşaAllah
Askerim Çanakkale/Gelibolu'da..

aleyküm selam :)
evet bizmde tam 100. günümüz..
Herşeye rağmen çok şükür bügünleride gördük geriside gelir inşaAllah
Askerim Çanakkale/Gelibolu'da..

İnşallaaaaahh adaşım, Allahım yardımcıları olsun... Benim nişanlımda orda olsaydı haftasonları kaçar kaçar giderdim ya
Benim uzakta sevdiceğim Kars / Merkez'de...

İnşallaaaaahh adaşım, Allahım yardımcıları olsun... Benim nişanlımda orda olsaydı haftasonları kaçar kaçar giderdim ya
Benim uzakta sevdiceğim Kars / Merkez'de...

Olsun Gönüller Bir Olsun
yakın ama ben gidemiyorum malesef
Amin. Rabbim kolaylıklar versin hepsine..

bizimde 100, günümüz bugün.
bir tablo yaptım ordan takip ediyorum. yaklaşık %18 ini tamamlamışız. :) bu kadar derse kafa yorsam geçerim
aşkıma fotoğraflarımızı gönderdim yanında yoktu. bugün elinde olur sanırım

naptınız kızlar ayy ölüyorum hasta oldum yataklardayım valla kızlar ya sizin askerleriniz gelcekmi izne ya ben bi yandqan gelmesini istiyorum ama bi yandanda bitmesini istiyorum bi an önceee ya napsam kı

bu aksam şafak 357 (şafak karanlık)

Geçmiş olsun canım, bende hastayım bu hafta iş yoğunluğu cuma gününe hasta olarak bıraktı kendini..
Benim askerim dağıtım iznine geldi şimdilik sadece, çok elzem bir durum olmadıkça ben gelmesini istemiyorum, çünkü askerden 20 gün bile erken gelse bizim için çok büyük birşey olacak..
allah nasip Ederse ben gitmeyi planlıyorum yanına.. bakalım nasip kısmet :)

350'lerden kurtulmaya Son 5 Gece :)

Aaaayyy sevdiceğime telefon gönderdimm :) aldı sonunda... iki gündür akşama kadar mesajlaşıyoruz öyle güzel bir duyguki...

Biz kısmetse şubat başında gideceğiz aşkımın yanına... nisan gibi yine gideceğiz... haziranda o izine gelicek 10 günlüğüne (doğuda olduğu için zaten kullanmak zorunda)... ağustos eylül gibi tekrar izine gelecek 10 günlüğüne.. sonrada bitecek Allahın izniyle :)
2 ayda bir görmüş olcaz yani...

evet, bende ilk msj atmaya başladığında tek bir mesajın bile ne kadar kıymetli ne kadar pahabiçilemez oldugunu anlamıştım

ne güzel, bende 27 aralık doğum günü bunun sebebiyle onümüzdeki hafta sonu gidip görmeyi planlıyorum ama bakalım nasip, bi gideyim eger çok kolay olursa benim için yazın yine bir iki kez giderim yanına inşaAllah :) öyle öyle de biter askerlik da inşaallah

Aynen canım, çok şükür yaa telefonuda var artık.

Sen nerde yaşıyosun canım.

veee Bir Şafak Daha Atar..

354

50'den kurtulmaya son 4 Gece..

.

Son düzenleme:

ayyy haklısın canım 20 gün 20 gündür ama dagıtıma geldiğinde biz görüşememiştik valla keşke bende gidebilsem ama çok uzakda beni yarim

kıs ne sanlısın valla keske bende gidebilsemde görebilsem benimkide doguda ya izinlerini ayrı ayrı kullanabiliomu ayyy valla gelirsem martda izin var diodu bana off ya bittsede kurtulsak daha 300 lerdeyız ne yazıkkı

ayyy haklısın canım 20 gün 20 gündür ama dagıtıma geldiğinde biz görüşememiştik valla keşke bende gidebilsem ama çok uzakda beni yarim

olsun uzakta olsun, gönüller bir
nasıl olsa bitecek ve gelecek, ömür boyu seninle olacak
Rabbim sabırla bekleyebilmeyi nasip etsin hepimize

izin için erken gibi. daha 1 yıl var .. biz kurban bayramında görüşmüştük en son. ben şubatta gitcem kısmetse. mayıs da bi daha gitcem arkadaşımın düğünü var çanakkalede oradan da izmire geçcem. o da temmuz gibi gelecek. 1 hafta falan kalacak daha da ızın kullanmayacak öyle planlıyoruz bi aksilik olmazsa. 358

Benim gitmem mümkün değil, helikopterlerle götürüyolar oraya halinize şükredin kızlar :105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…