iyiym cnmm bi işe girdim bi ay çalıştım sonra bizimki huysuzlandı çıktım şimdi ders çalışmaya çalışıyorum napim. öyle bi değişiklik oldu işte :124: sen napıon senin face var mı ekleseydik gerçi benm yok aşkoş yüzünden yasakonunkini kullanıyormm erkek facesi diye seninki sorun yapmazsa özel msjdan yolluyaym tertocum :114:
merhaba kızlar şafak 362 ufff daha çok var. en azından 1 yıldan aşağı düştük bu da birşey :)
dün komşum askerlik düşüomuş falan dedi bi sevindim sormayın
6 askeriyede 6 ay kamu da ya da parasını odeyerek yapma seceneklerı var gundemde. pek ınanmıorum ama ınsallah bıze vurur ne diyim. umut fakirin ekmeği
26 şubata bilet aldım allah izin verirse gidip görcem askerimi :)
selam esra..
adaşız seninle :)
hem şafaktaş hem adaş :)
şafaklarımızda aynı :)
Selam adaşım ve şafakdaşımbugün şafak: 357.. gidişinin tam 100. GÜNÜ...
senin askerin nerde canım.
aleyküm selam :)
evet bizmde tam 100. günümüz..
Herşeye rağmen çok şükür bügünleride gördük geriside gelir inşaAllah
Askerim Çanakkale/Gelibolu'da..
İnşallaaaaahh adaşım, Allahım yardımcıları olsun... Benim nişanlımda orda olsaydı haftasonları kaçar kaçar giderdim ya
Benim uzaktasevdiceğim Kars / Merkez'de...
naptınız kızlar ayy ölüyorum hasta oldum yataklardayım valla kızlar ya sizin askerleriniz gelcekmi izne ya ben bi yandqan gelmesini istiyorum ama bi yandanda bitmesini istiyorum bi an önceee ya napsam kı
bu aksam şafak 357 (şafak karanlık)
Aaaayyy sevdiceğime telefon gönderdimm :) aldı sonunda... iki gündür akşama kadar mesajlaşıyoruz öyle güzel bir duyguki...
Biz kısmetse şubat başında gideceğiz aşkımın yanına... nisan gibi yine gideceğiz... haziranda o izine gelicek 10 günlüğüne (doğuda olduğu için zaten kullanmak zorunda)... ağustos eylül gibi tekrar izine gelecek 10 günlüğüne.. sonrada bitecek Allahın izniyle :)
2 ayda bir görmüş olcaz yani...
evet, bende ilk msj atmaya başladığında tek bir mesajın bile ne kadar kıymetli ne kadar pahabiçilemez oldugunu anlamıştım
ne güzel, bende 27 aralık doğum günü bunun sebebiyle onümüzdeki hafta sonu gidip görmeyi planlıyorumama bakalım nasip, bi gideyim eger çok kolay olursa benim için yazın yine bir iki kez giderim yanına inşaAllah :) öyle öyle de biter askerlik da inşaallah
Aynen canım, çok şükür yaa telefonuda var artık.
Sen nerde yaşıyosun canım.
Geçmiş olsun canım, bende hastayım bu hafta iş yoğunluğu cuma gününe hasta olarak bıraktı kendini..
Benim askerim dağıtım iznine geldi şimdilik sadece, çok elzem bir durum olmadıkça ben gelmesini istemiyorum, çünkü askerden 20 gün bile erken gelse bizim için çok büyük birşey olacak..
allah nasip Ederse ben gitmeyi planlıyorum yanına.. bakalım nasip kısmet :)
350'lerden kurtulmaya Son 5 Gece :)
Aaaayyy sevdiceğime telefon gönderdimm :) aldı sonunda... iki gündür akşama kadar mesajlaşıyoruz öyle güzel bir duyguki...
Biz kısmetse şubat başında gideceğiz aşkımın yanına... nisan gibi yine gideceğiz... haziranda o izine gelicek 10 günlüğüne (doğuda olduğu için zaten kullanmak zorunda)... ağustos eylül gibi tekrar izine gelecek 10 günlüğüne.. sonrada bitecek Allahın izniyle :)
2 ayda bir görmüş olcaz yani...
ayyy haklısın canım 20 gün 20 gündür ama dagıtıma geldiğinde biz görüşememiştik valla keşke bende gidebilsem ama çok uzakda beni yarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?