91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

bizim topik fazla atik degil ben kavga ettim benimkiyle cnm cok sıkgın bilmorum fazla mı deger veriyorum yaaaa o kendi hep beni sevdiğini söylüyor ama yaptıkları canımı sıkıyor off nolcak bilmiorum

bizim topik fazla atik degil ben kavga ettim benimkiyle cnm cok sıkgın bilmorum fazla mı deger veriyorum yaaaa o kendi hep beni sevdiğini söylüyor ama yaptıkları canımı sıkıyor off nolcak bilmiorum

Ne yaptı ki cnm ya boşver herkesin dediği o klişe malesef doğru askerlik onlara baskı yapınca onlar da bize yapıyor kafaya takmamak lazım seviyosa ki seviyomuş da ztn üzme kendiniiii

Canım canını sıkma diyeceğim ama elde değil biliyorum...
Aradığında alttan al bari, yoksa böyle senin canın daha çok sıkılacak.. askerlik bitsin acısını çıkarırsın yaa..

tertipler yok olmuşşş

Tertibim bir biz kaldık

zaten elimi kolumu bağlayan bu askerlik degilmi evet ordaki ruh hallri cok kötü oluyor ya hayırlısıyla bi bitseydi kızlar yaaa çok mu zor hasret yoksa bana mı öyle geliyor

Biz yeteriz tertoşş

zaten elimi kolumu bağlayan bu askerlik degilmi evet ordaki ruh hallri cok kötü oluyor ya hayırlısıyla bi bitseydi kızlar yaaa çok mu zor hasret yoksa bana mı öyle geliyor

Çok zor hasret çook zor sana öyle gelmiyor ama hayırlısıyla bitecek inşallaah

Hasretlik çok ama çok zor canım.. Hiçbişeye benzemiyor..

Biz yeteriz tertoşş

Çok zor hasret çook zor sana öyle gelmiyor ama hayırlısıyla bitecek inşallaah

Tabiiki tertibim... Nasılsın napıyosun bakalım.

Hasretlik çok ama çok zor canım.. Hiçbişeye benzemiyor..

Tabiiki tertibim... Nasılsın napıyosun bakalım.

iyiym cnmm bi işe girdim bi ay çalıştım sonra bizimki huysuzlandı çıktım şimdi ders çalışmaya çalışıyorum napim. öyle bi değişiklik oldu işte :124: sen napıon senin face var mı ekleseydik gerçi benm yok aşkoş yüzünden yasak onunkini kullanıyormm erkek facesi diye seninki sorun yapmazsa özel msjdan yolluyaym tertocum :114:

merhaba kızlar şafak 362 ufff daha çok var. en azından 1 yıldan aşağı düştük bu da birşey :)
dün komşum askerlik düşüomuş falan dedi bi sevindim sormayın
6 askeriyede 6 ay kamu da ya da parasını odeyerek yapma seceneklerı var gundemde. pek ınanmıorum ama ınsallah bıze vurur ne diyim. umut fakirin ekmeği
26 şubata bilet aldım allah izin verirse gidip görcem askerimi :)

Canım seninle aynı sayılırız

benimde şafak 358

inşaAllah düşer bizde öyle ümitle bekliyoruz...

askerin nerde canım?

ayy inş düşer şu askerlik ya canım benim şafakda 362 allah kavustursun elbet bitecek

nirgün gelecek birgün kalacak

Beklemek,

Bazen insanı çıldırtacak kadar ruha ağır gelse bile,

İnsan; takdir-i ilahi ile karara bağlanan bir süreyi daraltamaz, varlığın bağrına konan tedricilik esasıyla oynayamaz..

..::emresra::..

Şafak : 357

14.12.2011

.

Son düzenleme:
onu özlemek gelecegini bilmek beklemek bile güsel gelince inş hersey cok güsel olacakkk

<<<<erdimran>>>>
oy oy şafak 359

Son düzenleme:

Canım seninle aynı sayılırız

benimde şafak 358

inşaAllah düşer bizde öyle ümitle bekliyoruz...

askerin nerde canım?

izmir bornovada. bulundugu yerden memnun ama ıste zaman uzun gorusemıyoruz yaklasık 1,5 sene ayrı hayatlar yaşıyoruz uff çok enteresan.

izmir bornovada. bulundugu yerden memnun ama ıste zaman uzun gorusemıyoruz yaklasık 1,5 sene ayrı hayatlar yaşıyoruz uff çok enteresan.

evet, çok uzun bir süre,15 ayda neredeyse dünya değişiyor, bizimkilerde askerlik yaptırıyor..
ne yapalım hayırlısı..
inşaAllah düşer de en azından biraz daha güzel olur :)

aynen cok uzun bı sure hayattan uzaklaştırılıyorlar. çok mantıksız geliyor. ama yapacak birşey de yok.
artık mecbur gün saycaz böle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…