91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Esraam nasılsn nasıl gidiyoo tertibim bi denk gelemedk ne zmndr

Vallahi tertip yaa, Kırkağaç günlerinde hep beraberdik. Hakkari ve Kars ayırmasın bizi :)
İyiyim canım, askerimle uğraşıp duruyorum. Üşüyomusun, hava soğukmu, yemeğini yedinmi, aç kalma, sıcak bişeyler iç için ısınsın, uyudunmu, uykun varmı, kar yağıyomu, kars nasıl bir yer, alıştınmı, arkadaşların nasıl insanlar, hastamısın sesin niye öyle geliyo, burnun tıkanırsa burun spreyini sık, yemekte ne vardı, eşofmanlarının altına kazağını giyin öyle yat... cart curt hep tepesine biniyorum. yeter ama bak aramicam heee dedi en son bu akşam :))))))))))))))

sen napıyosun, askerin nasıl? yazıcı oldumu canım? rahat konuşabiliyomusunuz? Karakolamı düştü?

inş ya düşer düşer ama ne zamn işte bari bizim askerlerimize denk gelse

şafak 379

Cano inşallah yaaa

Şafak: 369

Aynen tertip yaa anne gibi olduk sayelerinde ama adamlar bu gidişle aramıcak bizi ben bunu daha erken farkettiğimden bu ara çok üstelemiyorum ama ilerde yine gidicem üstüne :) sen de öyle yap yoksa onlar kendi başlarına hasta oluyoo,bnmki hastaydı bu gün daha iyiymiş çok şükür .ya yazıcı olmamış hergün dağa çıkıyo ama makinalı tüfeği değiştirmiş bomba atar almış o daha hafifmiş o açıdan rahatladım yani ama ne yapalm aklımız hep onlarda işte.
Rahat konuşuyoruz artı msjlaşıyoruz da ama karakolda değil taburdaymış onlar. Siz nasıl görüşebiliyo musunuz sık, sen gel buraya artvin kars arası 4 saat kız uçarsın burdan

Geçmiş olsun canım, okadar insan iç içe yatıyolar nasıl hasta olmasınlar benimkininde burnu tıkalı sesi tuhaf geliyo ama yok hasta değilim diye inat ediyo.
Silahının değişmesine sevindimmm, allah yardımcısı olsun. Nöbet tutmaya başladımı?
Benimki akşama kadar oturuyoruz diyo ama bende bilmiyorumki inanayımmı, dediğin gibi aklımız hep onlarda. Çok soğukmuş kars. bazen telefon kulübesinde çok beklemesin diye kısa kesiyoruz konuşmayı. günde iki kez bi sabah bi akşam arıyo. biz arayamıyoruz yine kırkağaçtaki gibi. askerlerin nerdeyse hepsinde telefon varmış. ama bizimki hattını götürdü, telefonunu götürmedi, 2 ay geçsin çarşıya çıkınca alırım eski bi telefon diyo.
Dimi yaaa keşke artvinde yaşasaydımm diyesim geliyoo

kızlar alt devreler geldi yine halimize şükür usta birliklerine yolladık artık 6 ay sonra izni bekliyeceğimiz bnm askerim haberleşme merkezinde telefonlara bakıor bugün 91/4 devre askerin sevgilisi aramış ulaşamamış bi türlü kız tlefonda ağlamış görüştürün bni nolur die acıdım allah herkese yardımcı olsun bitircez bu askerliği hayırlısıyla hep beraber inş.

Bir an kendi yaşadığım şeyler geldi aklıma ..bende ulaşamadığım zaman aramıştım
Lütfen yardımcı olun diye :) o zaman bölüğünü bilmiyordum tabi ..
sağolsunlar bulmuşlardı

Sağol tertibim iyileşiyo git gide çok şükür, onlara nöbet yokmuş neden bilmiyorum ama nöbetten yırttık :) Evt kars aşırı kuru soğuk biliyorum ihmale gelmez hemen hasta oluverir o da amann.. Tlfn sokarsa kolay olur biraz sabretmek lazım tabi bizim 5 e kadar göreve gidiyo 5 den sonra konuşuyoruz bende saatleri sayıyorum 5 olsun diyee :) anamm ne olacak halimiz bizim yaa :)

Bir an kendi yaşadığım şeyler geldi aklıma ..bende ulaşamadığım zaman aramıştım
Lütfen yardımcı olun diye :) o zaman bölüğünü bilmiyordum tabi ..
sağolsunlar bulmuşlardı

Bnmki kimseyle muhattap olmucan diye numara vermedi hiç bi yerden arama dediği için kendi arıyodu yoksa bnde hergün öyle yapardm

Dimi yaaa bende sabır sabır diyorum. telefon almasını bekliyorum.
Şimdi bi sızıntım daha başladı :)) ocakta doğumgünü var balımın yaaaaaaaaaaaaaaa napıcam beeeeennn.

ay ayneeen bnm de 29 aralık da düşünüyorum ne yapayım diye kargoyla yollarım da ne yapabilirz ki el emeği bişey olması lazm dimi

Ya bende netten buldum numarayı
Nerden buldun arama böyle falan diyor..kıskandıgını söylemiyor da her zaman çağırmazlarmış falan
Dedim öyle öyleee aramazsan merak ettirirsen ararım dedim bende :)))

kızlar ya ağrıda çok soğukmuş benim sevgilimde hasta olmuş çok zor ya nöbete başlamamıslar daha carsı iznide yok kızlar niye böle yapıolarkı üst devrelerde telefon kullanıomus ama bunlar kullanamıor askım anca onlar gidince rahatlarız diyor karsa operasyona gideceklermiş üst devreler bi gittik şafagımız bitti yeni geldik demişler ya kızlar cok zor olacak

benimkide aynı canım üst devrelerde telefon varmış ama iki alt devren gelene kadar kullnadırmayız demişler akıllarınca eziyolar ayıp ya zaten çarşıda yok bizimkinin hala sinir oluyorum

Ya bende netten buldum numarayı
Nerden buldun arama böyle falan diyor..kıskandıgını söylemiyor da her zaman çağırmazlarmış falan
Dedim öyle öyleee aramazsan merak ettirirsen ararım dedim bende :)))

Netten mi buldun süpermiş ya bnm aklıma gelmemişti ya da korkudan gelmemiştir

Canım benim sevdiceğimde Karsta asker. Onlar bile gitmiyo operasyona falan yaw, Karsta bişey yokmuşki

arkadaşlar bunlar batıl inanç ya sevdikten sonra allahın izniyle ayrılık falan olmaz bende aşkıma örmüştüm atkı yılllar önce 6 yıldırda ayrılmadık sonuçta bişi olmaz örün alt kısmınada baş harflerinizi işlerseniz minnoş olabilir

öyle tabi de zaten bilmedgmden atkı öğrenmektense ona inanmak daha kolay

canım ne ayrılıgı bunlar batıl inanç öle şey olurma aklına kötü şey getirme bence el emegi bide hoşuna gider bende örmek istiyporum ama örmeyi bilmiorum napcaksam

esracım senin askerin kars merkezdemi bunlar kars sarıkamısa gideceklermiş operasyona karda kısta cok zor olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…