- 8 Eylül 2011
- 352
- 35
- 118
gececek mecbur bitirenler bitirdiyse bizim askerlerimiz de bitiriecek hayırlısıyla yeter ki inan
öyle iwrancm bazen çok bunalıyorum ama en güzeli senin gibi mantıklı düşünmek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gececek mecbur bitirenler bitirdiyse bizim askerlerimiz de bitiriecek hayırlısıyla yeter ki inan
bizim topik fazla atik degil ben kavga ettim benimkiyle cnm cok sıkgın bilmorum fazla mı deger veriyorum yaaaa o kendi hep beni sevdiğini söylüyor ama yaptıkları canımı sıkıyor off nolcak bilmiorum![]()
bizim topik fazla atik degil ben kavga ettim benimkiyle cnm cok sıkgın bilmorum fazla mı deger veriyorum yaaaa o kendi hep beni sevdiğini söylüyor ama yaptıkları canımı sıkıyor off nolcak bilmiorum![]()
tertipler yok olmuşşş![]()
Canım canını sıkma diyeceğim ama elde değil biliyorum...
Aradığında alttan al bari, yoksa böyle senin canın daha çok sıkılacak.. askerlik bitsin acısını çıkarırsın yaa..
Tertibim bir biz kaldık![]()
zaten elimi kolumu bağlayan bu askerlik degilmievet ordaki ruh hallri cok kötü oluyor ya hayırlısıyla bi bitseydi kızlar yaaa çok mu zor hasret yoksa bana mı öyle geliyor
zaten elimi kolumu bağlayan bu askerlik degilmievet ordaki ruh hallri cok kötü oluyor ya hayırlısıyla bi bitseydi kızlar yaaa çok mu zor hasret yoksa bana mı öyle geliyor
Biz yeteriz tertoşş
Çok zor hasret çook zor sana öyle gelmiyor ama hayırlısıyla bitecek inşallaah![]()
Hasretlik çok ama çok zor canım.. Hiçbişeye benzemiyor..
Tabiiki tertibim... Nasılsın napıyosun bakalım.
merhaba kızlar şafak 362 ufff daha çok var. en azından 1 yıldan aşağı düştük bu da birşey :)
dün komşum askerlik düşüomuş falan dedi bi sevindim sormayın
6 askeriyede 6 ay kamu da ya da parasını odeyerek yapma seceneklerı var gundemde. pek ınanmıorum ama ınsallah bıze vurur ne diyim. umut fakirin ekmeği
26 şubata bilet aldım allah izin verirse gidip görcem askerimi :)
Tertipler nasılsınız? Nerelerdesiniz![]()
merhaba kızlar şafak 362 ufff daha çok var. en azından 1 yıldan aşağı düştük bu da birşey :)
dün komşum askerlik düşüomuş falan dedi bi sevindim sormayın
6 askeriyede 6 ay kamu da ya da parasını odeyerek yapma seceneklerı var gundemde. pek ınanmıorum ama ınsallah bıze vurur ne diyim. umut fakirin ekmeği
26 şubata bilet aldım allah izin verirse gidip görcem askerimi :)
ayy inş düşer şu askerlik ya canım benim şafakda 362 allah kavustursun elbet bitecek
nirgün gelecek birgün kalacak
Canım seninle aynı sayılırız
benimde şafak 358
inşaAllah düşer bizde öyle ümitle bekliyoruz...
askerin nerde canım?
izmir bornovada. bulundugu yerden memnun ama ıste zaman uzun gorusemıyoruz yaklasık 1,5 sene ayrı hayatlar yaşıyoruz uff çok enteresan.