• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Benimkinin tek kulaqı tam duymuyodu.Ankara gata ya sevk vermişler bizde oraya qidicez orda buluşcaz belkide askerlikten muaf olma şansı bile varmış :52: :32: :51:

Benimkinin tek kulaqı tam duymuyodu.Ankara gata ya sevk vermişler bizde oraya qidicez orda buluşcaz belkide askerlikten muaf olma şansı bile varmış :52: :32: :51:

şafak çok yakın olabilir yanii :1:
hadi bakalım hayırlısı kavuşursun inşallah cnm:34:
maşallah diyelim de nazarımız değmesin :nazar::nazar::nazar:

şafak çok yakın olabilir yanii :1:
hadi bakalım hayırlısı kavuşursun inşallah cnm:34:
maşallah diyelim de nazarımız değmesin :nazar::nazar::nazar:

evet öyle qibi ama çokta umut baqlamak istemiyorum cıkmassa daha üzülmemek icin.. Ama olsun en azından bi yüzünü qörcem :21: bu arada teşekkür ederim tatlım hepimizi kavuştursun rabbim :72:

evet öyle qibi ama çokta umut baqlamak istemiyorum cıkmassa daha üzülmemek icin.. Ama olsun en azından bi yüzünü qörcem :21: bu arada teşekkür ederim tatlım hepimizi kavuştursun rabbim :72:

evet cnm tabiki umut bağlama hayal kırıklığı çok kötü :19:
ne mutlu ki görebileceksin bak benim gibi taaaa temmuz u bekleyenler var o da belkiiii :5::5:
amin cnm inşallah tez elden kavuşuruz hepimizzzz :16:

Hayırlı olsun tatlımm:) bnmkini de yazıcı yapıcaklarmış galiba ama o istemiyomuş dağa çıkıcam operasyonlara katılcam diyip duruyo deli :)

Hasretli nasıl gider ki pfffffff :25:

Gamzecim yaaa :) İkna et canım. Yazıcı olsun temiz temiz :)

akşamı zor ediyorum askerimi çoooook özledim kızlar ne olurlarsa olsunlar bi an önce sağ sağlim gelmesi daha önemli :14:

Sorma sorma :( zaman geçmiyo... sağ salim gelsinlerde zaman yavaş geçsede olur.

gözün aydın canımm:34:
benim sevgilimde orduevinde:34::16::16::16:

Yaaaa :) ne güzel. Orduevinde ne olarak yapıyo canım askerliğini ve nerde yapıyo?

Aamanınnn inşallah muaf olur be canım. :nazar:

bence kısalmaz boşuna beklemeyin.
şafak 383 çok karanlık.
bari haftasonu çarşıya çıkabilse 2 haftadır gormuorum :( bu haftasonu görürüm inş.
çok özledim onu :14:

bide burdaki arkdaşlarıma söyleyim :18: kızlar qata askerlikten muaf raporunu verdi malatyaya qönderdik onu biz evimize döndük 1 haftaya kadar tamamen qelicek :10: bida ayrılmak yok inşallah :38: :nazar: ama sakın benim totoma depüğü koymayın ya :22: :20: alıştım ben size :17: :50: neyse özetle mutluyum işteeeeeee :1: :24: :46: Allah hepinizi kavuştursun :72:

bide burdaki arkdaşlarıma söyleyim :18: kızlar qata askerlikten muaf raporunu verdi malatyaya qönderdik onu biz evimize döndük 1 haftaya kadar tamamen qelicek :10: bida ayrılmak yok inşallah :38: :nazar: ama sakın benim totoma depüğü koymayın ya :22: :20: alıştım ben size :17: :50: neyse özetle mutluyum işteeeeeee :1: :24: :46: Allah hepinizi kavuştursun :72:

Gözün aydın cnm erken ayrıldın aramızdan :)

Aaaaaa ne güzell, çok sevindim gözün aydın :) Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Selam kızlar..bu topiği yeni gördüm ben yaw :)

Hoşgeldinnnn :)

Back