ya aynen o varken hiç qiremedim dün esenboa havalimanına qötürdük qitti işte malatyayabuqün 5 qibide teslim olcak of of öyle qüzeldiki 1 hafta..
usta birlikleriniz hayırlı olsun kızlar. Günler su gibi akıp gitsin:98:
nasıl geçiyor günleriniz 300lerden ddüştük derken benim moralim daha bozuldu
slmm cnm hayırdır ne olduu neden uzgunsun onemli bişey deildr inş bzde yavas yavas gunlermizi gecirmeye çalısıyoruz umutla.şafak atarsa 385
askerim cep telefonu 6 ay sonra sokabilirmiş üst devreleri izin vermiyolarmış bende 4ay sonra askeri eğitime gidiyorum aynı anda asker olcaz ve bende yemin törenine kadar dışarı çıkamıcam telefon götüremicem nasıl olacak bilmiyorum çok karışık herşey ondada tel olmıcak nasıl ulaşcaz en azından ben gidene kadar tel sokmuş olsaydı rahat edecektik püffff
tatlm askeri eğitm derkn nasıl birşey ki bu ilk defa duyuyorum bayan için
ben astsubaylığı kazandım nisanda gidip ankarada 6ay eğitim alcam sonrada göreve başlıcam bilinmiyor pek herkes gülüyor zaten sevgiliyle aynı anda askerlik mi olur die
ben astsubaylığı kazandım nisanda gidip ankarada 6ay eğitim alcam sonrada göreve başlıcam bilinmiyor pek herkes gülüyor zaten sevgiliyle aynı anda askerlik mi olur die
Off bikaç qündür qeçmiyo qünler tertipler ya zaman durdu sanki
Aaaayyy sevdiceğim galiba kars'ta merkez orduevinde garson olcakmış. Oooohhh çok şükür allahım yaa...
Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsunnnn...
hasretlik nasıl gidiyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?