91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

ya aynen o varken hiç qiremedim dün esenboa havalimanına qötürdük qitti işte malatyaya buqün 5 qibide teslim olcak of of öyle qüzeldiki 1 hafta..

Ve benim askeriminde 1 haftalık izni bu sabah sona erdi.. Sabah İstanbul Atatürk Havalimanından Kars'a yolladık nişanlımı...
Okadar güzel 7 gündüki anlatamam..
Dün gece onunla beraber kaldım, bol bol kokusunu içime çekerek uyudum.
Onu canımdan çok seviyorum.
Hepsi Allah'ıma emanet..

meraba kızlar nasılsınız bugun 11.11.2011 sevenlerin kavuşacagı kavusanların da ölene dek beraber olacaklarrı bırgün deyiz Allah herkesi sevdiğine kavusturur inş kızlar

slmm cnm hayırdır ne olduu neden uzgunsun onemli bişey deildr inş bzde yavas yavas gunlermizi gecirmeye çalısıyoruz umutla.şafak atarsa 385

askerim cep telefonu 6 ay sonra sokabilirmiş üst devreleri izin vermiyolarmış bende 4ay sonra askeri eğitime gidiyorum aynı anda asker olcaz ve bende yemin törenine kadar dışarı çıkamıcam telefon götüremicem nasıl olacak bilmiyorum çok karışık herşey ondada tel olmıcak nasıl ulaşcaz en azından ben gidene kadar tel sokmuş olsaydı rahat edecektik püffff

tatlm askeri eğitm derkn nasıl birşey ki bu ilk defa duyuyorum bayan için

ben astsubaylığı kazandım nisanda gidip ankarada 6ay eğitim alcam sonrada göreve başlıcam bilinmiyor pek herkes gülüyor zaten sevgiliyle aynı anda askerlik mi olur die

cok guzel canım bir bayanın olması da cok gurur vericitabi cok zor olur ama seven her engelin ustesinden gelirankara da demek benim yarim de ankara da askerlik yapıyor götür benii gittiğin yereee

tşk ederim pek sevinemesemde böyle oldu inşallah herşeyin üstesinden gelebiliriz:18:gel tabi seve seve götürürüm selin

Off bikaç qündür qeçmiyo qünler tertipler ya zaman durdu sanki

cnmm bole dusunme bak 1 yıla cok yaklastık kendmizi şmdilik 365 e hedeflersek bir an once ulasırız kısa kısa hedefler daha motive edici 460 tan 380 lerdeyiz 80 gün bitiyor

Aaaayyy sevdiceğim galiba kars'ta merkez orduevinde garson olcakmış. Oooohhh çok şükür allahım yaa...
Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsunnnn...

Aaaayyy sevdiceğim galiba kars'ta merkez orduevinde garson olcakmış. Oooohhh çok şükür allahım yaa...
Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsunnnn...

Hayırlı olsun tatlımm:) bnmkini de yazıcı yapıcaklarmış galiba ama o istemiyomuş dağa çıkıcam operasyonlara katılcam diyip duruyo deli :)

hasretlik nasıl gidiyor kızlar

Hasretli nasıl gider ki pfffffff

akşamı zor ediyorum askerimi çoooook özledim kızlar ne olurlarsa olsunlar bi an önce sağ sağlim gelmesi daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…