Aaaayyy sevdiceğim galiba kars'ta merkez orduevinde garson olcakmış. Oooohhh çok şükür allahım yaa...
Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsunnnn...
Benimkinin tek kulaqı tam duymuyodu.Ankara gata ya sevk vermişler bizde oraya qidicez orda buluşcaz belkide askerlikten muaf olma şansı bile varmış
şafak çok yakın olabilir yanii
hadi bakalım hayırlısı kavuşursun inşallah cnm
maşallah diyelim de nazarımız değmesin
evet öyle qibi ama çokta umut baqlamak istemiyorum cıkmassa daha üzülmemek icin.. Ama olsun en azından bi yüzünü qörcembu arada teşekkür ederim tatlım hepimizi kavuştursun rabbim
Hayırlı olsun tatlımm:) bnmkini de yazıcı yapıcaklarmış galiba ama o istemiyomuş dağa çıkıcam operasyonlara katılcam diyip duruyo deli :)
Hasretli nasıl gider ki pfffffff
akşamı zor ediyorum askerimi çoooook özledim kızlar ne olurlarsa olsunlar bi an önce sağ sağlim gelmesi daha önemli
gözün aydın canımm
benim sevgilimde orduevinde
Benimkinin tek kulaqı tam duymuyodu.Ankara gata ya sevk vermişler bizde oraya qidicez orda buluşcaz belkide askerlikten muaf olma şansı bile varmış
arkadaşlar sizce askerlik düşermi bir bilgisi olan varmı ah keşke düşse...
bide burdaki arkdaşlarıma söyleyim :18: kızlar qata askerlikten muaf raporunu verdi malatyaya qönderdik onu biz evimize döndük 1 haftaya kadar tamamen qelicekbida ayrılmak yok inşallah ama sakın benim totoma depüğü koymayın ya alıştım ben size neyse özetle mutluyum işteeeeeee Allah hepinizi kavuştursun
Selam kızlar..bu topiği yeni gördüm ben yaw :)
bide burdaki arkdaşlarıma söyleyim :18: kızlar qata askerlikten muaf raporunu verdi malatyaya qönderdik onu biz evimize döndük 1 haftaya kadar tamamen qelicekbida ayrılmak yok inşallah ama sakın benim totoma depüğü koymayın ya alıştım ben size neyse özetle mutluyum işteeeeeee Allah hepinizi kavuştursun
Selam kızlar..bu topiği yeni gördüm ben yaw :)
Gözün aydın cnm erken ayrıldın aramızdan :)
Aaaaaa ne güzell, çok sevindim gözün aydın :) Allah mutluluğunuzu bozmasın.
Tatlım saoll amin sizinde cümlemizin
Aaaaaa ne güzell, çok sevindim gözün aydın :) Allah mutluluğunuzu bozmasın.
Hoşgeldinnnn :)
Canım bedelli çıkıyo ya, o yüzden düşer diyo benim askerim.. inşallah düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?