91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Benimkinin tek kulaqı tam duymuyodu.Ankara gata ya sevk vermişler bizde oraya qidicez orda buluşcaz belkide askerlikten muaf olma şansı bile varmış

Benimkinin tek kulaqı tam duymuyodu.Ankara gata ya sevk vermişler bizde oraya qidicez orda buluşcaz belkide askerlikten muaf olma şansı bile varmış

şafak çok yakın olabilir yanii
hadi bakalım hayırlısı kavuşursun inşallah cnm
maşallah diyelim de nazarımız değmesin

şafak çok yakın olabilir yanii
hadi bakalım hayırlısı kavuşursun inşallah cnm
maşallah diyelim de nazarımız değmesin

evet öyle qibi ama çokta umut baqlamak istemiyorum cıkmassa daha üzülmemek icin.. Ama olsun en azından bi yüzünü qörcem bu arada teşekkür ederim tatlım hepimizi kavuştursun rabbim

evet öyle qibi ama çokta umut baqlamak istemiyorum cıkmassa daha üzülmemek icin.. Ama olsun en azından bi yüzünü qörcem bu arada teşekkür ederim tatlım hepimizi kavuştursun rabbim

evet cnm tabiki umut bağlama hayal kırıklığı çok kötü
ne mutlu ki görebileceksin bak benim gibi taaaa temmuz u bekleyenler var o da belkiiii
amin cnm inşallah tez elden kavuşuruz hepimizzzz

Hayırlı olsun tatlımm:) bnmkini de yazıcı yapıcaklarmış galiba ama o istemiyomuş dağa çıkıcam operasyonlara katılcam diyip duruyo deli :)

Hasretli nasıl gider ki pfffffff

Gamzecim yaaa :) İkna et canım. Yazıcı olsun temiz temiz :)

akşamı zor ediyorum askerimi çoooook özledim kızlar ne olurlarsa olsunlar bi an önce sağ sağlim gelmesi daha önemli

Sorma sorma zaman geçmiyo... sağ salim gelsinlerde zaman yavaş geçsede olur.

gözün aydın canımm
benim sevgilimde orduevinde

Yaaaa :) ne güzel. Orduevinde ne olarak yapıyo canım askerliğini ve nerde yapıyo?

Aamanınnn inşallah muaf olur be canım.

bence kısalmaz boşuna beklemeyin.
şafak 383 çok karanlık.
bari haftasonu çarşıya çıkabilse 2 haftadır gormuorum bu haftasonu görürüm inş.
çok özledim onu

bide burdaki arkdaşlarıma söyleyim :18: kızlar qata askerlikten muaf raporunu verdi malatyaya qönderdik onu biz evimize döndük 1 haftaya kadar tamamen qelicek bida ayrılmak yok inşallah ama sakın benim totoma depüğü koymayın ya alıştım ben size neyse özetle mutluyum işteeeeeee Allah hepinizi kavuştursun

Gözün aydın cnm erken ayrıldın aramızdan :)

Aaaaaa ne güzell, çok sevindim gözün aydın :) Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Selam kızlar..bu topiği yeni gördüm ben yaw :)

Hoşgeldinnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…