• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

kızlarrr :52: :52: uzun dönem yeri belli oldu malatya :46: doğu ama yinede şükür sınır falan deil :33: :72: :nazar:

Aayy çok sevindim, aynen dediğin gibi. Malatya iyidir, çok şükür canım yaa.
Hadi bakalım hayırlısıyla buda bitecek.

Bizimde dağıtım yerleri pazartesi açıklanırmış belki... çok heyecanlıyımmmm..

şafak 389 kızlar ben sizden güççücük bi adım öndeyim :33: yine de çok var çok :27: hepimiz askerlerimize sağ salim kavuşalım :16: bu arada bu topik baya bi tenha korkmaya başladım :18:

Ahh ahh bugün çarşıya çıktı, gördüm o nur yüzünü çok tatlıydı yaaa... :(

Amanın dağıtım 2 kasım'a çekilmiş... 2 gün daha önce gelecek, çok sevindimmm...

arkadaşlar benimde askerim 4 kasımda dağıtıma çıkacaktı ama bana bişey demedi her yerde mi aynı 2 kasıma alındı anlamadım daha az önce konuştuk olsa söylerdi bana kafam karıştı:44:

arkadaşlar benimde askerim 4 kasımda dağıtıma çıkacaktı ama bana bişey demedi her yerde mi aynı 2 kasıma alındı anlamadım daha az önce konuştuk olsa söylerdi bana kafam karıştı:44:

Bilmiyorum ki cnm onu sormadım. umarım her yerde öyle olmuştur seninki de sana süpriz yapar :32:

evet cnmm bnde dün öğrendim havalara uçtumm çnkü biletimi yer olmadığı için 2 sine almıştım 2 gün beklicektim :46:

Canım sorma :) Çok mutluyuz. Bide yerlerimiz belli olsa...
sen nerden nereye gidicen canım?

Canım daha tam belli olmamıştır. Yada dediğiniz gibi süpriz yapar :) İnşallahta süpriz yapar süper olur :)

Oh oh maşallahhh.. hadi bakalım canım :1:

[/QUO

Ya yaa o yolu bu kadar gözümde küçülttüğüm hiç olmamıştı :9: Bu arada son intikalden sonra belli oluyomuş galiba cnm dağıtım hiç heycanlı değilim komando olduğu için :30: İnşallah rahat ve güvenli bi yere göndeririler.

Back