• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

evet ya :) çok özlüyorum ya kızlar siz alışabildiniz mi

Özlersin tabi ki..Şahsen ben alışamadım alışacagımı da sanmıyorum sadece mehtap düşüncesiyle oyalıyorum kendimi sonra yine bunalıma giricem bunu biliyorum :50:

Özlersin tabi ki..Şahsen ben alışamadım alışacagımı da sanmıyorum sadece mehtap düşüncesiyle oyalıyorum kendimi sonra yine bunalıma giricem bunu biliyorum :50:

evet ya günlerle yakalamaca oynuyoruz resmenn allah hepimize kolaylık versin bizim aşkımla bi sözümüz vardı (BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK) diyoruz hep

Burdayım canım benim :) naber?

İyiyim cnmm şimdi konuştuk yine mutlu oldumm :16: senden naber alıştın mı ev kızı moduna :)

Sorma canım, sabahtan akşama kadar kadın programlarını izliyorum. ben sanki ev kızı olmak için yaratılmışım :1::1::1::1::1:
Yakında altın gününe başlayacağım :D
Sevdiiceğimde oh oh iyi otur diyo dalga geçiyo :D

Sorma canım, sabahtan akşama kadar kadın programlarını izliyorum. ben sanki ev kızı olmak için yaratılmışım :1::1::1::1::1:
Yakında altın gününe başlayacağım :D
Sevdiiceğimde oh oh iyi otur diyo dalga geçiyo :D

bak yaa :1: ama onları orda çok yoruyolar ya ondandır :( bende dizilere sardım hiç bu kadar dizi izleyicisi olmamıştım valla :52:

bak yaa :1: ama onları orda çok yoruyolar ya ondandır :( bende dizilere sardım hiç bu kadar dizi izleyicisi olmamıştım valla :52:

Sorma tatlım bende aynen :) Bide sevdiceğime bahsediyorum dizilerden. diyorumki "aşkım kerim hapisten çıktı biliyomusun fatmagülüne kavuştu"
"aaa ciddimisin aşkım" diyo, "bende en çok bunu merak ediyodum acaba kerim hapisten çıktımı diyodum" diyo.kurban olurum ona yaa hep dalga geçiyo hep :D

Bide şu dağıtımları açıklansaydı :(

Buarada sen çalışıyomusun canım?

Sorma tatlım bende aynen :) Bide sevdiceğime bahsediyorum dizilerden. diyorumki "aşkım kerim hapisten çıktı biliyomusun fatmagülüne kavuştu"
"aaa ciddimisin aşkım" diyo, "bende en çok bunu merak ediyodum acaba kerim hapisten çıktımı diyodum" diyo.kurban olurum ona yaa hep dalga geçiyo hep :D

[/QUOT

Dizileri anlatacak kadar konuşabilsek bizde yaa Kuzey i anlatırım ona sana benziyo diye hele psikopatlığı ve bazı krolukları diye dalga geçmek istiyorum onla :1: ben de evdeyim cnm kpss derdi var malum atanamıyoruz :20: Mehtapdan sonra oturup ders çalışcam belki öyle zaman geçer. Dağıtım da pazartesi belli olurmuş galiba

[/QUOT

Dizileri anlatacak kadar konuşabilsek bizde yaa Kuzey i anlatırım ona sana benziyo diye hele psikopatlığı ve bazı krolukları diye dalga geçmek istiyorum onla :1: ben de evdeyim cnm kpss derdi var malum atanamıyoruz :20: Mehtapdan sonra oturup ders çalışcam belki öyle zaman geçer. Dağıtım da pazartesi belli olurmuş galiba

Allah kolaylık versin canım..
Dağıtıma gelsin sen bol bol anlat kuzeyi :) evet yaa pazartesi belli olurmuş. olsun artık ama yaaani.

Olsun cnm ne güzel iyi ki sınır bölgeler çıkmamış. ben de isterim Kars olsun yeter ki dua ediyorum sınır bölgeler olmasın da diye ama daha konuşamadık Allah hayırlısıyla kavuşmamızı nasip etsin hepimizin

Back