91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Vay be tören gününüz geldi çattı, ben bile çok heyecanlandım ... O tören günü, tören alanı müthiş gerçekten kızlar ... 24 Haziran dı bizim ve herşey harikaydı...Ne çok zaman geçti üstünden :93: O coşku muhteşem kızlar ...
Gidebilenler çok şanslı, gidemeyenler sağlık olsun askerleriniz iyi olsun yeter ...

ay kızlar bende bu topikteyim. dün yemin töreni vardı. ankara mebs de bitanem. çok güzel geçti. gidebileceğimi düşünmüyordum. babam katıdır bu konuda ama nasip mi desem bilmiyorum. gittim ve hatta döndüm. ama gördüğüm için biraz mutluyum bi daha kasımda göreceğim için biraz huzursuzum. acemiliğin şafağı yemin töreni olur derler valla öle oldu. 4 kasımda gelecek dağıtım iznine ve o zaman belli olacakmış usta birliği. hayırlısını diliyorum allahtan tüm askerlerimiz için. 27 gün var yani :)

Gittimmm.. Aşkımı gördüm... Yemin töreni oldu..
Bu yemin töreni dedikleri varya ! muhteşem ötesi bişey. Çok ama çok güzeldi. Yemin töreninin en başından en sonuna kadar ağladık...
Aşkımı 1 ay sonra ilk kez gördüm.. Manisa Kırkağaç olduğu için çok korkmuştum. Ama çok iyi gördüm bitanemi, maşallah. Kurban olurum ben ona. Evci iznine çıkardık. 3 gün hep beraberdik hep.
hayatımın en güzel 3 günüydü belkide.
Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu, bu gururu...
Tüm askerleri Allah sağ salim sevdiklerine kavuştursunnn, aminnnnnnnnnnnn....

Kızlar günaydın..Bitti kızlar herşey bitti..Artık bekleyecegim bir askerim yok..ve bu sefer farklı bu sefer gerçekten bitti o inkar etsede ailem sebep degil desede bir sebepde ailesi ayrılıgımızda..söyleyecek kelimem yok artık..dün bitti ve ben telefonda içimden gelen herseyi söyledim..Artık devam etmesini istemiyorum..Kırıldım gerçekten çok kırıldım..Ama sevgi işte onu çok seviyorum..Yaşananlar çok agır bana..

ben gidemedim ... ne şanslısın...

Allahım askerlerimize iyilik sağlık güç kuvvet versin en büyük şans o adaşım.
Sıkma tatlı canını.

Aminnn :) cnm özel mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 değil diye. bnm askerim 15.bölükte kırkağaçta ama yakında bölükler değişecekmiş. senin kaçtı

Aminnn :) cnm özel mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 değil diye. bnm askerim 15.bölükte kırkağaçta ama yakında bölükler değişecekmiş. senin kaçtı

Benimkide 10. bölük canım. yarın değişiyomuş. belki benimki değişmez dedi.
Haftasonu yanındayken ranzada üstte yatan arkadaşının artvinli olduğunu söyledi. seninde artvinde yaşadığın aklıma geldi. tesadüf ya...... dedim :)
ama değilmiş :)

öyle mii:) aslen artvinli ama bursada doğmuş büyümüş kütüğü de orda olunca bursalı diye geçiyo yani. o olsaydı nasıl şok olurdum varyaa :)
bu arada gözün aydınnn gördün dokundun offf bende istiyorum kokusunu hissetmek elini tutmak ya

Bölükler değişmiş canım. bizimki aynı bölükte kalmış.
Allahım bir an önce kavuştursun inşallahhh. Bende gözünaydın diyeyim sana canım benim.
20-25 gün kaldı işte, hasretle bekliyoruz ikimizde.

Dualarımız onlarla....

evet cnm bnmkini de 11.bölüğe almışlar ve makinalı tüfek vermişler her tim de bir tane oluyomuş o kadar ağır tüfekle çıkıcak çok üzgünüm ben ama merak etme bana sorun değil diyo bi de yarın dağa çıkacaklarmış 3 gün orda kalacaklarmış o yüzden arayamyck. offf Allah onlara güç kuvvet sağlık bize de sabır versin.

Sizinkiler artık usta birliğine gitsede benimkiiisii kurtulsaa bulaşık yıkamaktannn çamaşır yıkamaktaann :)):)
Sizinkilere devretse işi hehehe..91/3 ler gelsede rahat etsem diyor delüü :)))

bu arada Kasımda sanırım usta birliğine gitmeleri. [ Acemi birliğini 75 gün yapan jandarma er ler için dioom :) ]
91/2

Canım benim dün dağdan geldiklerinde aradı benimki. 4 saat yol yürümüşler, 20 kilo çanta 4.5 kiloda tüfek taşımışlar kurban olurum ben onaaa, 25 kiloyla 4 saat yürümek ne demek yaa. 4 kere falan mola vermişler.. dağdada sadece yürüdük diyo, başka bişey yapmamışlar.
İyi geçti ben zevk aldım diyo, daha 2 tane daha varmış böyle intikal. İnşallah iptal olur yaaa ben dayanamıyorummmm kıyamam ona..

Bugün çarşıya çıktı, azönce msne girdi. gördüm balımııı ölürüm onaaaaaaaaaaaaaaaa....
Çıktı şimdi 4.30 da teslim olcaklar

sen naptın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…