Süper birşey yaa
Ben gidememiştim
Böyle gidicek olanları görünce
Kendim gidiyormuşum gibi seviniyorum
banada imkansız gibi geliodu canım nası oldu bilmiorum
hala sokundayım sanki ruyadayım
Gittimmm.. Aşkımı gördüm... Yemin töreni oldu..
Bu yemin töreni dedikleri varya ! muhteşem ötesi bişey. Çok ama çok güzeldi. Yemin töreninin en başından en sonuna kadar ağladık...
Aşkımı 1 ay sonra ilk kez gördüm.. Manisa Kırkağaç olduğu için çok korkmuştum. Ama çok iyi gördüm bitanemi, maşallah. Kurban olurum ben ona. Evci iznine çıkardık. 3 gün hep beraberdik hep.
hayatımın en güzel 3 günüydü belkide.
Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu, bu gururu...
Tüm askerleri Allah sağ salim sevdiklerine kavuştursunnn, aminnnnnnnnnnnn....
ben gidemedim ...ne şanslısın...
Allahım askerlerimize iyilik sağlık güç kuvvet versin en büyük şans o adaşım.
Sıkma tatlı canını.
Aminnn :) cnm özel mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 değil diye. bnm askerim 15.bölükte kırkağaçta ama yakında bölükler değişecekmiş. senin kaçtı
öyle mii:) aslen artvinli ama bursada doğmuş büyümüş kütüğü de orda olunca bursalı diye geçiyo yani. o olsaydı nasıl şok olurdum varyaa :)
bu arada gözün aydınnn gördün dokundun offf bende istiyorum kokusunu hissetmek elini tutmak ya
acaba usta birlikleri ne zaman belli olacak böyle beklemek çok zor...
benim sevgilimin açıklandı cuma günü gitti bileşafak 419 kars-orduevi..
evet cnm bnmkini de 11.bölüğe almışlar ve makinalı tüfek vermişlerher tim de bir tane oluyomuş o kadar ağır tüfekle çıkıcak çok üzgünüm ben ama merak etme bana sorun değil diyo bi de yarın dağa çıkacaklarmış 3 gün orda kalacaklarmış o yüzden arayamyck. offf Allah onlara güç kuvvet sağlık bize de sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?