91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Valla canım benim sevdiceğimde dediki "antin kuntin şeyler giyme, binlerce asker var burda haberin olsun"
Bende elbiseden etekten vazgeçtim :)

Valla canım benim sevdiceğimde dediki "antin kuntin şeyler giyme, binlerce asker var burda haberin olsun"
Bende elbiseden etekten vazgeçtim :)

doğru demiş ben hep pantolon giycem dedim konuşurken son anda vazgeçmiştim bileydim öyle olucağını pantolonumu basardım bağrıma deneyim işte
ben yaşadım başkaları yaşamasın diye paylaşıyorum artık bende :97:

mrb kızlar nasılsınız uzun suredr giremiodum bizm dağtm yermz belli oldu 1 aylk asker henuz ama meslekçi die 1 ay acemiliği çanakkaledeydi şimdi ankara guvercinlik istihkam insaat grup komutanlığa ckmış ii yer diolar inş oledir:96:

hayırlı olsun cnm çok qüsel yere cıkmıs qözünüz aydın allahım hepimise böyle yerler nasip eder inş..

hayırlı olsun cnm çok qüsel yere cıkmıs qözünüz aydın allahım hepimise böyle yerler nasip eder inş..
d:97:
mrb cnm inş inş senn askern nerede cnm bende ankarayı blmediğimden sevndm ama dusundm ii mi acaba die:97:

d:97:
mrb cnm inş inş senn askern nerede cnm bende ankarayı blmediğimden sevndm ama dusundm ii mi acaba die:97:

ANKARA BİZE 2.30 BUÇUK SAAT FALAN SÜRÜYOR VE DOĞU FALAN DEİL COK RAHAT YER DİYE DUYDUM.BENİMKİ İZMİR NARLIDERE YEMİN TÖRENİNDEN 4-5 HAFTA SONRA BELLİ OLCAKMIŞ BİZİMKİNİN YERİ :18: DOĞUYA YADA KIBRIS FALAN CIKAR DİYE COK KORKUYORUM HEP ANKARA ÇIKSA KEŞKE DİYE DUA EDERDİM AMA İZMİRDEDE RAHATMIŞ :82:

hmm yaknmıs size ne guzel:)onemli olan rahatlığı işte cnm inş ustalığda hayrlı yer cıkar bnde ole dua ettm sen içini ferah tut kotu dusunmemeye calıs cıkmaz inş.bn de dusunuorm ordan baska yere goreve yollamazlar di mi abimde de dedi sadce ankara içinde yollarlar sehr dısına yollamazlar die ustalığı boyunca dogru mu acaba

yok yok o ankaradan çıkamaz artık merak etme tatlım içini ferah tut sen

duyduğum kadarıyla il dışına çıkması için şoför falan olması gerekiyo. o da komutanı oraya buraya götürdüğünden

Şafak:435

Yemin törenimize: 9 gün kaldı...

Aşkıma kavuşmayı heyecanla bekliyorummmm...Bekle beni manisa kırkağaççççççç :)

gidebiliyo musun canm senin adına çok sevndim bizde istiyoduuk ama vazgeçti ta artvinden gidicem manisaya diye ama inşallah kurban bayramında bi haftalık izinde hep onla olucamm

gidebiliyo musun canm senin adına çok sevndim bizde istiyoduuk ama vazgeçti ta artvinden gidicem manisaya diye ama inşallah kurban bayramında bi haftalık izinde hep onla olucamm

Canım gidiyorummmmm, bu akşam yolculuk var İSTİKAMET KIRKAĞAAAAÇÇÇÇÇ :)
Hayırlısı olsun canım benim. İyi olsun sağlıklı olsun yeter. Kurban bayramınada çok az kaldı.. Sakın canını sıkma emi. senin yolun çok uzak kısmet diyelim.

Allah hepimizin bir an önce sağlıkla, mutlulukla kavuşmamızı nasip etsin..

Kızlar ben aniden verdigim bir karar ile sevdigimin yanına gittim salı gecesi çıktım dün sabah 9 da askeriyenin kapısındaydım giderken 9 saat sürdü dönüşte tam 15 saat..ve sadece 2.5 saat görüştük yemin töreni yakın oldugu için bu kadar izne şükretmeliymişiz :) telefonda yanlışlıkla babası demişler iyi oldu bende süpriz olsun istemiştim =) 1.5 saat falan bekledim sonra geldi komutan nişanlın geldi asker dediginde şok oldu =) çok şaşırdıgını hiç beklemedigini sadece içinden keşke eda gelmiş olsaydı die geçirmiş :) güzel bir 2.5 saat geçirdik ben aslında kalmak istiyordum yemin törenine kadar ama sevdigim nerde kalıcaksın kimseyi tanımıyoruz sen gitcen bişey olsa benim zaten elim kolum baglı dedi sonra baktım baya üzüldü bende söz dönüyorum dedim..çok mutluyduk kızlar..ama o 2.5 saat bitene kadar offf çok kötüymüş bi basımaydım orda onu gönderdim ve kaldım oralarda çok degişmiş bide sac sakal gitmiş off canım ya demişti arkadasım inanmamıştım onu orada bırakıp dönmek gercekten daha zormuş

Aminnnn Hayırlı yolculuklar cnm bol bol hasret giderin dicem ama olmaz tabii şimdi geçmeyen zaman onunlayken vınn diye geçecek evci çıkabilecek misiniz bilmiyorum ama yanında olmak bile yeter yani.Bnde abisine dedim bol bol fotoğraf çek diye artık onlara bakıp iç geçircem ama dedgn gibi az kaldı bayrama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…