91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Bu günler aşkım yanımdayken neden çabucak geçiyoda, aşkım askere gittiğinden beri geçmek bilmiyor yaa...
Özledim ben bitanemi..

Yemin töreniniz yaklaşıyor kızlar, hadi gözünüz aydın ..

Gidebilenler için harika bir atmosfer, bizzat yaşadım ve söylüyorum .. Askerinizi öyle gördüğünüz an bir kez daha aşık oluyorsunuz ..

Ahh ne günlerdi :97: Neyse ki geride kaldı, şükürler olsun ...:93:

Şafak:435

Yemin törenimize: 9 gün kaldı...

Aşkıma kavuşmayı heyecanla bekliyorummmm...Bekle beni manisa kırkağaççççççç :)

evet yaaa insallah terhisine saydığıımız günlerde bian önce gelirrr

kızlar bu şafak konusunda aklımda karıştı ben 438 die biliyordum ama şafak 440 diyor sevdigim anlamadım bu işi neyse 2 fazla gitmek en iyisi

Benimkide oyle diyodu
2gün fazladan soyluyodu
ama o 460tan düşüyomus oyüzden oyleydi
belki seninkide oyle yapıyodur canım?

Son düzenleme:
Benimkide oyle diyodu
2gün fazladan soyluyodu
ama o 460tan düşüyomus oyüzden oyleydi
belki seninkide oyle yapıyodur canım?

evet canım 460 dan düşüyo tabi yoluda düştü ama bu şafak hesaplama programlarında 2 tane eksik çıkıyor ben hiç bişey anlamadım

Arkadaşlar bu sene 3. tertiplerin yani sizin toplam yapılacak askerlik gün sayınız 457 Her tertip herkes 460 yapıyor diye birşey yok ..
Mesela biz 2. tertiplerin 458 günden oluşuyor ..

safaksöyle.com dan görebilirsiniz zaten Bu bile teselli olsun sizlere 457 :81: Biz 458 e ne kadar sevinmiştik 2 günde 2 gündür diye :93:

Son düzenleme:
yua sadece 7 qün kaldı yemin törenine :82: askımı qörcem tam 2 qün hep benim alıp kacırsam mı qeri vermesem of

yua sadece 7 qün kaldı yemin törenine :82: askımı qörcem tam 2 qün hep benim alıp kacırsam mı qeri vermesem of

Ayhh cemile, tüm yarenlerin kullandıgı repliği kullandın alıp kaçırsam mı geri vermesem mi Bende törenden sonra kaçırdım onu dagıtımımız cıktı ama yine askeriyeye vermek zorunda kaldım aşkımı Alıyorlar onları bizden, ama biz alacağız onları ebediyen orada sadece bi süre duracaklar

Törene de az kalmış canım ne güzel harika geçer inşallah .. Müthiş bir duygu yemin töreni

Sende olmasan kuzum karışcak gitcek ortalık

Sende olmasan kuzum karışcak gitcek ortalık

E napam kuzum yaa baktım bir karısıklık oldu olacak gibi, fikirlerimizi düşüncelerimizi bildiklerimizi yeni arkadaslarımızla paylasalım dimi .. :82:

Senin niye güldüğünü çok biliyorum ben Ayhh Zeynep çok tatlısın

Çok bilmiş gibi oldum dimi bir yandan da :78:

Çok bilmişmi ? Hiç böyle birşey geçmedi aklımdan

Yok yok sen bozma birininde birşeylerden haberi olması lazım :82:

Yoksa oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…