91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Çok bilmişmi ? Hiç böyle birşey geçmedi aklımdan

Yok yok sen bozma birininde birşeylerden haberi olması lazım :82:

Yoksa oooo

Yok canım geçmemiştir aklından, ben öyle düşündüm bir an
Bozmayayım dimi
Tıp :86:

eda1709 gidebilcekm misin sen yemin törenine canım :)

bu arada bayanlar bende gitmiştim onun ailesiyle maaile gezince hep akşam beraber dolanırız başbaşa diye akşamı beklemiştim amaaaa beyefendi yoruldum diyim uzanmayı yeğlemişti siz siz olun sakın izin vermeyin gerekirse sürükleyin gene de çıkın sonra keşke diyoruz ama iş işten geçiyo malesef

bn vermicem :18: yok ama veririm qaliba hem vermesem o qider bi an önce yapıp qelme tarafıda

anladım canım evet 3 gün 3 gündür o ayrı saysın şafagı ben ayrı bakalım benimkimi dogru onun mu

canım ben gitmeyi çok istiyordum ustabirligindekiler demişki evci izni vermiyorlar firardan dolayı burda demişler ama tam kesin degil..hatta ustabirligine kadar çarşı hiç yokmuş..ya gerçekten böyle yada biliyor bende para olmadıgını gelince birsürü borca gircegimi bilerek öyle diyor ben zorlanmıyım diye

kaç gün yapıcakdı canm acemliği 75 gün mü? ayrıca ailesi gidince evci çıkıyo yemin töreninden sonra ne alaka :44: zaten 30 luklar gidiyo diğerlerine de evci hakkı yada çarşı izni veriliyo o gün

yani yemin töreninden sonra çarşı izni veriyolarda bölüklernde olaylar olunca kitleme durumu olabiliyo doğruda ailesi giderse çıkartıyolar ama onlar gidicek mi
peki biliyomusun?

son zamanlarda yaşanan sorunlardan dolayı hiç konuşmadım canım..bilmiyorum napıcaklar

:18: Ya yemin törenine giden var mı ne giyceksiniz :26: Elbise aldım abartı olmaz dimi kot çekip gitmek istemiyorum

:18: Ya yemin törenine giden var mı ne giyceksiniz :26: Elbise aldım abartı olmaz dimi kot çekip gitmek istemiyorum

havalar bozuldu ama üşürsün bide ben başımdan geçeni anlatim etek giyip gitmiştim bende diz üstüydü ama ve bayaa dikkat çekmiştim ve kendi kendime keşşke giymeseydim dedim kaç kere üşümem, rahat inip çıkamam da cabası bi tane daha kısa elbiseli görmüştüm onun da pek rahat olduğunu söyleyemicem tabi ama şimdiki aklım olsa etek giyceksem de kesinlikle uzun giyerdim yada pantolon giyerdim en rahatı yani elbisen kısaysa birkez daha düşün derim pantolonla çok daha rahat edersin bence

ya evet bide üşütmüsüm hastalandım doktor tam dört kutu hap verdi napcam bilmiyorumki tamda zamanıydı

Ya bende elbise giyecektim... Giymesemmi, Melikeeec'in dediğinide dikkate alırsak.. Napsak ki

Ya bende elbise giyecektim... Giymesemmi, Melikeeec'in dediğinide dikkate alırsak.. Napsak ki

güzel görünim çabasında oluyoruz tabi hepimis birlikden içeri ilk girince bikaç asker laf atmıştı sinir oldum bence pantolon üstüne yoğunlaşın
bayanlar yada uzun eteklerde ama dediğim gibi hava serinledi artık benden demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…