- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
Çok bilmişmi ? Hiç böyle birşey geçmedi aklımdan
Yok yok sen bozma birininde birşeylerden haberi olması lazım :82:
Yoksa oooo![]()
![]()
![]()
Yok canım geçmemiştir aklından, ben öyle düşündüm bir an

Bozmayayım dimi

Tıp

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok bilmişmi ? Hiç böyle birşey geçmedi aklımdan
Yok yok sen bozma birininde birşeylerden haberi olması lazım :82:
Yoksa oooo![]()
![]()
![]()
Yok canım geçmemiştir aklından, ben öyle düşündüm bir an
Bozmayayım dimi
Tıp:86:
Ayhh cemile, tüm yarenlerin kullandıgı repliği kullandın alıp kaçırsam mı geri vermesem miBende törenden sonra kaçırdım onu dagıtımımız cıktı ama yine askeriyeye vermek zorunda kaldım aşkımı
Alıyorlar onları bizden, ama biz alacağız onları ebediyen orada sadece bi süre duracaklar
Törene de az kalmış canım ne güzel harika geçer inşallah .. Müthiş bir duygu yemin töreni![]()
Arkadaşlar bu sene 3. tertiplerin yani sizin toplam yapılacak askerlik gün sayınız 457Her tertip herkes 460 yapıyor diye birşey yok ..
Mesela biz 2. tertiplerin 458 günden oluşuyor ..
safaksöyle.com dan görebilirsiniz zatenBu bile teselli olsun sizlere 457 :81: Biz 458 e ne kadar sevinmiştik 2 günde 2 gündür diye :93:
eda1709 gidebilcekm misin sen yemin törenine canım :)
bu arada bayanlar bende gitmiştim onun ailesiyle maaile gezince hep akşam beraber dolanırız başbaşadiye akşamı beklemiştim amaaaa beyefendi yoruldum diyim uzanmayı yeğlemişti siz siz olun sakın izin vermeyin gerekirse sürükleyin gene de çıkın
sonra keşke diyoruz ama iş işten geçiyo malesef
![]()
anladım canım evet 3 gün 3 gündür o ayrı saysın şafagı ben ayrıbakalım benimkimi dogru onun mu
canım ben gitmeyi çok istiyordum ustabirligindekiler demişki evci izni vermiyorlar firardan dolayı burda demişlerama tam kesin degil..hatta ustabirligine kadar çarşı hiç yokmuş..ya gerçekten böyle yada biliyor bende para olmadıgını gelince birsürü borca gircegimi bilerek öyle diyor ben zorlanmıyım diye
![]()
kaç gün yapıcakdı canm acemliği 75 gün mü? ayrıca ailesi gidince evci çıkıyo yemin töreninden sonra ne alaka :44: zaten 30 luklar gidiyo diğerlerine de evci hakkı yada çarşı izni veriliyo o gün![]()
60 olcakmış canım..
yani yemin töreninden sonra çarşı izni veriyolarda bölüklernde olaylar olunca kitleme durumu olabiliyo doğruda ailesi giderse çıkartıyolar ama onlar gidicek mi
peki biliyomusun?
son zamanlarda yaşanan sorunlardan dolayı hiç konuşmadım canım..bilmiyorum napıcaklar
hmm anladım cnm ailesi olursa evci çıkıyo ya ondan sordum. bide uzakdan gidince anlayş gösterp bırakıyolarmş ki konyada daha anlayışlılar bu konuda :)
:18: Ya yemin törenine giden var mı ne giyceksiniz :26: Elbise aldım abartı olmaz dimi kot çekip gitmek istemiyorum
havalar bozuldu ama üşürsün bide ben başımdan geçeni anlatimetek giyip gitmiştim bende diz üstüydü ama ve bayaa dikkat çekmiştim ve kendi kendime keşşke giymeseydim dedim kaç kere üşümem, rahat inip çıkamam da cabası bi tane daha kısa elbiseli görmüştüm onun da pek rahat olduğunu söyleyemicem tabi
ama şimdiki aklım olsa etek giyceksem de kesinlikle uzun giyerdim yada pantolon giyerdim en rahatı
yani elbisen kısaysa birkez daha düşün derim pantolonla çok daha rahat edersin bence
![]()
:18: Ya yemin törenine giden var mı ne giyceksiniz :26: Elbise aldım abartı olmaz dimi kot çekip gitmek istemiyorum
havalar bozuldu ama üşürsün bide ben başımdan geçeni anlatimetek giyip gitmiştim bende diz üstüydü ama ve bayaa dikkat çekmiştim ve kendi kendime keşşke giymeseydim dedim kaç kere üşümem, rahat inip çıkamam da cabası bi tane daha kısa elbiseli görmüştüm onun da pek rahat olduğunu söyleyemicem tabi
ama şimdiki aklım olsa etek giyceksem de kesinlikle uzun giyerdim yada pantolon giyerdim en rahatı
yani elbisen kısaysa birkez daha düşün derim pantolonla çok daha rahat edersin bence
![]()
kızlar nasılsınız
Ya bende elbise giyecektim... Giymesemmi, Melikeeec'in dediğinide dikkate alırsak.. Napsak ki