• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Bu günler aşkım yanımdayken neden çabucak geçiyoda, aşkım askere gittiğinden beri geçmek bilmiyor yaa...
Özledim ben bitanemi..

Yemin töreniniz yaklaşıyor kızlar, hadi gözünüz aydın .. :32::32:

Gidebilenler için harika bir atmosfer, bizzat yaşadım ve söylüyorum .. Askerinizi öyle gördüğünüz an bir kez daha aşık oluyorsunuz ..

Ahh ne günlerdi :97: Neyse ki geride kaldı, şükürler olsun ...:93:

Şafak:435

Yemin törenimize: 9 gün kaldı...

Aşkıma kavuşmayı heyecanla bekliyorummmm...Bekle beni manisa kırkağaççççççç :)

Yemin töreniniz yaklaşıyor kızlar, hadi gözünüz aydın .. :32::32:

Gidebilenler için harika bir atmosfer, bizzat yaşadım ve söylüyorum .. Askerinizi öyle gördüğünüz an bir kez daha aşık oluyorsunuz ..

Ahh ne günlerdi :97: Neyse ki geride kaldı, şükürler olsun ...:93:

evet yaaa insallah terhisine saydığıımız günlerde bian önce gelirrr:31:

kızlar bu şafak konusunda aklımda karıştı ben 438 die biliyordum ama şafak 440 diyor sevdigim :( anlamadım bu işi neyse 2 fazla gitmek en iyisi

Benimkide oyle diyodu
2gün fazladan soyluyodu
ama o 460tan düşüyomus oyüzden oyleydi
belki seninkide oyle yapıyodur canım?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu sene 3. tertiplerin yani sizin toplam yapılacak askerlik gün sayınız 457 :34: Her tertip herkes 460 yapıyor diye birşey yok ..
Mesela biz 2. tertiplerin 458 günden oluşuyor ..

safaksöyle.com dan görebilirsiniz zaten :34: Bu bile teselli olsun sizlere 457 :81: Biz 458 e ne kadar sevinmiştik 2 günde 2 gündür diye :93:

Son düzenleme:
yua sadece 7 qün kaldı yemin törenine :62: :32: :16: :21: :24: :52: :46: :31: :62: :64: :66: :82: :62: askımı qörcem tam 2 qün hep benim :D :54: alıp kacırsam mı qeri vermesem of :4: :4:

yua sadece 7 qün kaldı yemin törenine :62: :32: :16: :21: :24: :52: :46: :31: :62: :64: :66: :82: :62: askımı qörcem tam 2 qün hep benim :D :54: alıp kacırsam mı qeri vermesem of :4: :4:

Ayhh cemile, tüm yarenlerin kullandıgı repliği kullandın alıp kaçırsam mı geri vermesem mi :9: Bende törenden sonra kaçırdım onu dagıtımımız cıktı ama yine askeriyeye vermek zorunda kaldım aşkımı :43: Alıyorlar onları bizden, ama biz alacağız onları ebediyen orada sadece bi süre duracaklar :51:

Törene de az kalmış canım ne güzel harika geçer inşallah .. Müthiş bir duygu yemin töreni :16::16:

Arkadaşlar bu sene 3. tertiplerin yani sizin toplam yapılacak askerlik gün sayınız 457 :34: Her tertip herkes 460 yapıyor diye birşey yok ..
Mesela biz 2. tertiplerin 458 günden oluşuyor ..

safaksöyle.com dan görebilirsiniz zaten :34: Bu bile teselli olsun sizlere 457 :81: Biz 458 e ne kadar sevinmiştik 2 günde 2 gündür diye :93:

:60: :60: Sende olmasan kuzum karışcak gitcek ortalık :71:

:60: :60: Sende olmasan kuzum karışcak gitcek ortalık :71:

E napam kuzum yaa baktım bir karısıklık oldu olacak gibi, fikirlerimizi düşüncelerimizi bildiklerimizi yeni arkadaslarımızla paylasalım dimi .. :82:

Senin niye güldüğünü çok biliyorum ben :60::60::60: Ayhh Zeynep çok tatlısın :29:

Çok bilmiş gibi oldum dimi bir yandan da :78:

E napam kuzum yaa baktım bir karısıklık oldu olacak gibi, fikirlerimizi düşüncelerimizi bildiklerimizi yeni arkadaslarımızla paylasalım dimi .. :82:

Senin niye güldüğünü çok biliyorum ben :60::60::60: Ayhh Zeynep çok tatlısın :29:

Çok bilmiş gibi oldum dimi bir yandan da :78:

Çok bilmişmi ? Hiç böyle birşey geçmedi aklımdan :53:

Yok yok sen bozma birininde birşeylerden haberi olması lazım :82:

Yoksa oooo :27: :60: :60:

Back