Nasıl gidiyo kızlar, biliyorum ben ne kadar of çeksem de, haline şükret diyeceksiniz..Ben öyle diyordum benden üstlere hala da diyorum..
Zor ya ! Bu mered çok zor
Bitecek inşallah...Bunu düşünmek iyi geliyor..
Gelecekler :98:
berbat
o kadar yeni ki bittiğini hayal bile edemiorum
sanki zaman durdu
Canım benim yaşadıklarımız hiç kolay değil..Bizimde 4 ay oldu.5.aya gireceğiz..Ne güzel diyorsun belki de evet ama, zaman geçtikçe iyice deliriyorsun yaa sanki..
Bilmiyorum en büyük isteğim 3 aylıkta olsa bir düşüş sağlanması askerlerimize..Hemde bize manevi olarak ne kadar iyi gelir ..
Bak şimdi kış ayına girdik, zaman daha da çabuk geçer, öyle aman aman hissettirmez...Kısa günün karı olarak kalır umarım...
başlamış olması bile başlamasını beklemekten daha iyi gercekten
şimdi 10 gün gecti ve buna bile şükür ediorum
inşallah dediğin gibi 12 aya düşerde biraz olsun rahat nefes alırız :26:
Kesinlikle orası öyle, başlamak bile birşeydir..Bak bugünde bitti, çarpılar atıldı çoktan..
Umarım düşecek, buna çok ihtiyacımız var..
10 gün bile çok önemli..Bunu daha elde edememiş olanlar var..
orası öle ama avutmuo işte malesef
sürekli bi belirsizlik hali
şimdi dağıtımı bekliorum dualar ederek
bakalım neresi olucak :26:
siz sevgilinizi bekliyosunuz bizde sizialt devreler biran önce gitsinler de rahatlayalım artık dayanmak zor ama zaman öyle bi geçiyoki oydu buydu derken bizde bi baktık 5 ay olucak :)
maşallah o qünler qelicek mi ya zaman hiç qeçmicekmiş qibi qeliyo :18:
hayatta durmayan tek şey zaman diil mi öyle yada böyle akıp gidiyohatta onlara daha çabuk geçiyo zaman :) sevgilimle konuştuğumda ne zaman akşam oldu anlamıyorum diyo bide sabah 5 de kalkmalarına rağmen... hatırlıyorum bende gün bitmez gece geçmez gelmicek mesaj için telefona gider hep gözüm bitiyo bir şekilde geçiyo. eve hapsetmiceksin kendini okulsa okul işse iş evdeysen çık gez sonra bi bakarsın akşam olmuş sevgilinin arama saati gelmiş :)
offf off kızlar dünde aramadı bugünde aramadı..7 gibi ben aradım askeriyeyi iştimadalar 9.30 da gelir 10 da yat emri gelir dediler..kesin yine arayamaz bir kere sıra gelmezoff off
hayırdır canım kavga falan etmediniz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?