91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Nasıl gidiyo kızlar, biliyorum ben ne kadar of çeksem de, haline şükret diyeceksiniz..Ben öyle diyordum benden üstlere hala da diyorum..
Zor ya ! Bu mered çok zor

Bitecek inşallah...Bunu düşünmek iyi geliyor..

Gelecekler :98:

berbat
o kadar yeni ki bittiğini hayal bile edemiorum
sanki zaman durdu

berbat
o kadar yeni ki bittiğini hayal bile edemiorum
sanki zaman durdu

Canım benim yaşadıklarımız hiç kolay değil..Bizimde 4 ay oldu.5.aya gireceğiz..Ne güzel diyorsun belki de evet ama, zaman geçtikçe iyice deliriyorsun yaa sanki..

Bilmiyorum en büyük isteğim 3 aylıkta olsa bir düşüş sağlanması askerlerimize..Hemde bize manevi olarak ne kadar iyi gelir ..
Bak şimdi kış ayına girdik, zaman daha da çabuk geçer, öyle aman aman hissettirmez...Kısa günün karı olarak kalır umarım...

başlamış olması bile başlamasını beklemekten daha iyi gercekten
şimdi 10 gün gecti ve buna bile şükür ediorum
inşallah dediğin gibi 12 aya düşerde biraz olsun rahat nefes alırız :26:

başlamış olması bile başlamasını beklemekten daha iyi gercekten
şimdi 10 gün gecti ve buna bile şükür ediorum
inşallah dediğin gibi 12 aya düşerde biraz olsun rahat nefes alırız :26:

Kesinlikle orası öyle, başlamak bile birşeydir..Bak bugünde bitti, çarpılar atıldı çoktan..
Umarım düşecek, buna çok ihtiyacımız var..

10 gün bile çok önemli..Bunu daha elde edememiş olanlar var..

orası öle ama avutmuo işte malesef
sürekli bi belirsizlik hali
şimdi dağıtımı bekliorum dualar ederek
bakalım neresi olucak :26:

orası öle ama avutmuo işte malesef
sürekli bi belirsizlik hali
şimdi dağıtımı bekliorum dualar ederek
bakalım neresi olucak :26:

Öyle iyi anlayabiliyorum ki
Tek bi farkla sende önden giderek, sende benim ardımda bıraktıgım günlerin izlerini yasayacak daha da iyi olacaksın canım benim...

Düzene girince hersey cok daha iyi oluyor..Bir zamanlar bende o belirsizlikler içinde bogusup duruyordum..

Ama geçtiğinde çok daha iyi olacaksın..Her ne kadar söylediklerim sana şimdilik vız gibi gelsede

öncelikle mrb izmir narlıdere şafak 443 şükür bunada.. Ama qecmiyo be vakit bu şehir o kadar anlamsız bu sokaklar o kadar boş qeliyoki Bütün qün resimleriyle oyalanmak telefon seslide olduqu ve çalmadıqını bildiqim halde belki aramıştır diye boş ekrana bakmak öyle zormuşki Şu yemin töreni vakti qelsede bi qitsem of off :95:

siz sevgilinizi bekliyosunuz bizde sizi alt devreler biran önce gitsinler de rahatlayalım artık dayanmak zor ama zaman öyle bi geçiyoki oydu buydu derken bizde bi baktık 5 ay olucak :)

siz sevgilinizi bekliyosunuz bizde sizi alt devreler biran önce gitsinler de rahatlayalım artık dayanmak zor ama zaman öyle bi geçiyoki oydu buydu derken bizde bi baktık 5 ay olucak :)

maşallah o qünler qelicek mi ya zaman hiç qeçmicekmiş qibi qeliyo :18:

maşallah o qünler qelicek mi ya zaman hiç qeçmicekmiş qibi qeliyo :18:

hayatta durmayan tek şey zaman diil mi öyle yada böyle akıp gidiyo hatta onlara daha çabuk geçiyo zaman :) sevgilimle konuştuğumda ne zaman akşam oldu anlamıyorum diyo bide sabah 5 de kalkmalarına rağmen... hatırlıyorum bende gün bitmez gece geçmez gelmicek mesaj için telefona gider hep gözüm bitiyo bir şekilde geçiyo. eve hapsetmiceksin kendini okulsa okul işse iş evdeysen çık gez sonra bi bakarsın akşam olmuş sevgilinin arama saati gelmiş :)

Sana bir şey olur diye aklım hep sende
Rüyaların bile benim göz hapsimde
Seninle yanan yürek üşümezmiş hiç ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen her şeye

Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günahsa eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım

Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım

Nesi varsa senin inan ki ah bu ömrümün
Satır satır sana ait her hikayesi
Bu aşk ikimize meleklerin hediyesi
Benim öbür yarın bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen her şeye
şafak 440
özledimmmm

Son düzenleme:

haklısın aslında askerliqin çıkmasını çok bekledik en azından şafak atıyo saten bn şafak saymıyorum evlilik tarihi sayıyorum diyo hep

Bofs allah kavuştursun canımm diğer topikte görmüştüm burdanda yazayım dedim

mrb arkadaşlar bnmde 7snde teslim olsu sevgilim biz farklı şehirlerde yaşıyorduk ayda bir yanıma geliodu yine uzaktık ama bu askerlik bambaşka duygu ev telefonun başında yaşıyorum resmen artık:)) 15ay askerlik çıkmasını bekledik şimdiye bitmiş gelmişti ama nasip böyleymiş nasıl geçcek bu zaman bilmiyorum allah sabır versin beklemek daha zor onların bizi düşünmeye pek vakti olmuyordur ama bn şahsen her saniye telefona bakıorm püfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…