91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

allah bol sabır versın handecim yaaa üzüldüm ben de şimdi. sıkmasın kendini bence. 10 gün bile uzasa yine de baya azaldı. sonuçta ordan çıkacağı gün gelecek biraz daha dikkatli olup o günleri düşünsün. üzülmesi ile durumu değişmeyecek nasılsa hiç olmazsa kendisine zarar vermesin.

Allah yardımcınız olsun

Ya zaten şırnakta zor biryerde, bazı şeyleri gözardı etmesi gerekiyo bu komutanların yaa..
Birde yeni asker olsa neyse, teskereci devre.

Bol bol sabır diliyorum size.. Dua et sürekli

sağolun kızlar iyi geldi sizle konuşmak.inş bu günlerde hayırlısıyla geçecek.yinede çok şükür tezkereci devreyiz buda birşeydir.inşallah en geç 2.5 ay sonra kavuşuruz.buarada ösymde sinir oldum soruları hala yayınlamadı.buaralar herşey moralimi bozuyor.

sorma sen de mi kpsszedelerdensin ay sınav nasıldı ?? benim iyi değildi. bekliyorum cevapların yayınlanmasını ama ümitli değilim

teskereci güzeller allah nazarlardan korusunn canlarım sizi yaaa zeynepcim biz barıştık erdiylee biraz gec oldu ama araya komutan filan girdi şafak saymaya devam ben esrayla aynı sayıyorumm erdi ucak biletini filan hep almış ayyy okadar heyecanlıyım ki hiç görmeyen benim valla bu topikte inanamıyorum kendime

Öyle büyük şeyler beklemiyorum hayattan sadece gel artık ♥

kızlar sözlerimi özlemişinizdir diye sizin için yazayım dedim :)))

Senin orda görev dedigine..
Biz burda HASRET diyoruz KOMUTANIM...!

özledik tabi iwrancım kız madem barışıyorsunuz bize niye söylemiyorsun. allah nazarlardan korusun. valla görememe konusunda rekor sende sanırım esra da görmemiş 10 aydır gerçi. az kaldı allahın ıznıyle bıtıyor. komutan nasıl gırdı araya yaaaa. komedısınız

aminn hepimizi canım benimmm rekor bende valla ben dağıtım da bile görmedim ya ama az kaldı 46 gün daha dayanabilirimmm :)

aminn hepimizi canım benimmm rekor bende valla ben dağıtım da bile görmedim ya ama az kaldı 46 gün daha dayanabilirimmm :)

Anneeeemm seninkidemi 12 kasımda geliyor.
Süper hadi gözümüzaydın
Ben yemin töreninde gördüm, dağıtımda gördüm, 4-5 günlüğüne kars'a yanına gittim gördüm.
Ama geldiğinde 10 aydır görmemiş olacağım..

Rekor sende bacım

Sözlerini özledikkkk ayrıcaaaaa çalayım bariiii..

46 nedir kızlar yaaaaaaaaaa biz sonun 0 olan 460 lardan başladık. allahın ıznıyle sadece 4 dıyecegımız gunler de gelecek

Kızlar Herkese Günaydınn..

Bu Gece İki Ay'dan Düşüyor Tıcker'ım..
Şaka Gibi.. Rüya Gibi.. Hayal Gibi..

1 Ay... Yazacak Artık..
İnanamıyorum..
Gözlerime Gördüğüme..

Rabbim Hayırlısıyla Doğan Güneş Demeyi Nasip Etsin İnşaAllah..

Son 60 Gün

.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ??? haftanın son iş günü bana hergün tatil o ayrı tabi şafak:57-SİNOP oyyy yarabbim. bitsin artık yaaa uffffffffff.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ??? haftanın son iş günü bana hergün tatil o ayrı tabi şafak:57-SİNOP oyyy yarabbim. bitsin artık yaaa uffffffffff.

Günaydın Zeynep.. İyiyim Ben Çok Şükür Sen Nasılsın? Evde Nasıl Vakit Geçiriyorsun :)
Evet Şükürler Olsun Haftanın Son İş Gününe Geldik..
Ne Güzel ya Evin Tadını Çıkar Bol Bol :)

Yarın Bir Arkadaşımın nişanı İçin Fatihe Gidicez Elbise Bakıcaz yada Diktiricez Bakalım Görüşücez Bi Kaç Yerle , Benim İçin de Ön Araştırma gibi Olacak Çok Heycanlıyımm :)

Son düzenleme:
ooo tam yerine gidiyorsunuz. ben hiç gitmedim fatihe
valla evde vakit geçmiyor. sevmiyorum evde oturmayı. o yüzden iş arayışım son hız devam ediyor.

"... 45 MANİSA ..."
Sevdiceğimi benden ilk ayıran senin KIRKAĞAÇ'ındı Manisa... Sende çok anılarımız var.. Geldim aşkımı ellerimle bu resmin çekildiği yerden aldım.. daha da gelmeyiz sana..
Son kez selam olsun…

ooo tam yerine gidiyorsunuz. ben hiç gitmedim fatihe
valla evde vakit geçmiyor. sevmiyorum evde oturmayı. o yüzden iş arayışım son hız devam ediyor.

Evet Canım Tam Yerine Gidiyoruz, Zaten Benimde Aklımda Olan BirKaç Dikim Yeri Var Fatihte..
Bakalım Yarın Bir Kolaçan Edeceğiz İnşaAllah..
Hem Fiyatlar Hem Modeller Hemde Kumaslar hakkında fikir edineceğim..

evde oturmak güzel aslında ama meşgulıyetin olması lazım mesela evli olup cocuk bakmak gibi :)

Son düzenleme:

Gözünaydın adaşımmmmmmmm :)
Bende heyecanla artık AY yazmayacak ticker'ımı bekliyorum

Banada bu hafta tatil gibi geldiiii iyi oldu yaa..
Pazartesi iş başııııı..

tabi çocuk vs olsa evde meşguliyet olsa ok de böyle çok sıkıcı oluyor. bi de para kazanmak istiyorum istediğim gibi harcamak istiyorum vs.
gezin bakalım güzel şeyler var mı fatih de. ben de gelince emreyi sıkıştırıp şubata kadar evlenme işini aradan çıkarmak istiyorum yeter yaw.
esracım yeni işin hayırlı olsun. burası daha iyi sanırım ? evet yaa sen az değilsin. ay yazmayacak tickerında vay bee

Gözünaydın adaşımmmmmmmm :)
Bende heyecanla artık AY yazmayacak ticker'ımı bekliyorum

Banada bu hafta tatil gibi geldiiii iyi oldu yaa..
Pazartesi iş başııııı..

MaşaAllah Adaşımm
ay bile yazmacak..
bu günleride gördük ya çok şükür..

Yeni işin hayırlı olsun adaşım..

bakalım foto çekebilirsem sizlerede gösteririm yada blogta yazı yazarım fikir olur belki:)
evet kendi paranı kazanıp istediğin gibi yemek çok güzel :)
şubata kadar yetiştirebilecekmisiniz evdi salondu düğündü arada 3 ay gibi bir zaman oluyor, eviydi eşyasıydı.. sıkışır gibi sanki..
pazarteside emremin annesiyle babası gelecek öğle yemeği yiyeceğiz tekrar bakalım belki bizimde tanışma olayı erkene alınabilir bakalım işte ya ne zor şeylermiş bunlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…