canım çarşı iznimiz yok ki bizm şırnakta olduğu için.of sorma anlayışlı değillerzaten geçer felan diyorum ama yok çok morali bozuk.stresten geçen gün hafıza kaybı yaşamış hiç kimseyede diyemedim ama canım çok sıkıldı.hayırlısı sağsal,m gelsinde bugünlerde geçer elbet.herkesin şafağı baya düşmüş ne güzel valla.1.5 ayı kalan bile var süpermiş. darısı herkesin başına.hayırlısıyla kavuşsun herkeste artık konumuz tek evlilik olsun inş.
özledik tabi iwrancım kız madem barışıyorsunuz bize niye söylemiyorsun. allah nazarlardan korusun.valla görememe konusunda rekor sende sanırım esra da görmemiş 10 aydır gerçi. az kaldı allahın ıznıyle bıtıyor. komutan nasıl gırdı araya yaaaa. komedısınız
aminn hepimizi canım benimmm rekor bende valla ben dağıtım da bile görmedim ya ama az kaldı 46 gün daha dayanabilirimmm :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ??? haftanın son iş günübana hergün tatil o ayrı tabi şafak:57-SİNOP oyyy yarabbim. bitsin artık yaaa uffffffffff.
ooo tam yerine gidiyorsunuz. ben hiç gitmedim fatihe
valla evde vakit geçmiyor. sevmiyorum evde oturmayı. o yüzden iş arayışım son hız devam ediyor.
Kızlar Herkese Günaydınn..
Bu Gece İki Ay'dan Düşüyor Tıcker'ım..
Şaka Gibi.. Rüya Gibi.. Hayal Gibi..
1 Ay... Yazacak Artık..
İnanamıyorum..
Gözlerime Gördüğüme..
Rabbim Hayırlısıyla Doğan Güneş Demeyi Nasip Etsin İnşaAllah..
Son 60 Gün
.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ??? haftanın son iş günübana hergün tatil o ayrı tabi şafak:57-SİNOP oyyy yarabbim. bitsin artık yaaa uffffffffff.
Gözünaydın adaşımmmmmmmm :)
Bende heyecanla artık AY yazmayacak ticker'ımı bekliyorum
Banada bu hafta tatil gibi geldiiii iyi oldu yaa..
Pazartesi iş başııııı..
tabi çocuk vs olsa evde meşguliyet olsa ok de böyle çok sıkıcı oluyor. bi de para kazanmak istiyorum istediğim gibi harcamak istiyorum vs.
gezin bakalım güzel şeyler var mı fatih de. ben de gelince emreyi sıkıştırıp şubata kadar evlenme işini aradan çıkarmak istiyorum yeter yaw.
esracım yeni işin hayırlı olsun. burası daha iyi sanırım ? evet yaa sen az değilsin. ay yazmayacak tickerında vay bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?