• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

hayırlı olsun kuzum ne güzel bi esra ile ben kaldım :):) tam benim doğum gününde nişan yapacaksın hemen yazmak istedimm ayyy darısı bize artık gelinceee:52::52:

Sizede nasip olsun inşallah canım benim . Hadi ya ne güzel benim doğum günümde 23 Ekim ama 14 Ekimi uygun bulduk :) 23 Salıya geliyor :9:
Senin dogum gününmüş şimdiden iyiki dogdun diyeyim canım benim :)

yesimcim 91-2 leri de biz öyle 4 gözle bekliyorduk gitmelerini vaaaaaaaaaay beeeeeeee şimdi kovulma sırası biz de yani :52:

hande ıns artmaz gununuz. 70 uzun zaten. butun ızınlerı kullandınız sanırım. :31:

Trabzon'lu Uşaklara Selamm Olsun :)
TuğbaM'ın Gelin Olacağı Memleketteyiz Bugün :)
Trabzon'a Selamm Yola Devam :)

$61Trabzon2.webp

$61Trabzon.webp

Dayanamadım 2 Fotografla Şafak Attım :)

.

Son düzenleme:
Kızlar Herkeseee Günaydınlarrrr :71:

Yeni Bir Cuma Gününün Arefesinde Birlikteyiz :)
Yarın Haftanın Son Gün Çok Mutluyumm :119:

veee 60'larında Son Günnnüüü yarınnnn :119:

.

Son düzenleme:
Veeeeeeeee biletimiz elimizde kızlaaarr..

Dün aşkım nete girdi, bende bu haftalık evdeyim işten ayrıldım pazartesi başka bir işe başlayacağım ordan teklif geldi o yüzden son çalıştığım yerden ayrıldım.
Kayınvalidemdeydim, nete girdi aşkım doya doya konuştuk.
En son haziranda görmüştüm o gül yüzünüüüü..

Biletini gösterdi bize kameradan havalara uçtukkkkk :D

Kurban olurum ben ona yaaa, aaaayyy ısırasım geldi.

Adaşım Öncelikle Biletiniz Hayırlı Olsun..
Sonrada Yeni İşin Hayırlı Olsun Diyeyim.. :nazar:

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. şafak: 58-SİVAS oyy 53 rizeme az kaldı :52: 30 dan düşen var mı esra bekliyoruz düşmeni. çok heyecanlandım nedense. :27:

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. şafak: 58-SİVAS oyy 53 rizeme az kaldı :52: 30 dan düşen var mı esra bekliyoruz düşmeni. çok heyecanlandım nedense. :27:

Günaydın Zeynep,
Ben Süperim Çok :nazar: sen nasılsın? nasıl gidiyor?
Düşüyoruz..
Bitiyor Galiba..
Allahım Doğan Güneş Demeyi Nasip Etsin Göz Açıp Kapayıncaya Kadar...

Son düzenleme:
Günaydın Zeynep,
Ben Süperim Çok :nazar: sen nasılsın? nasıl gidiyor?
Düşüyoruz..
Bitiyor Galiba..
Allahım Doğan Güneş Demeyi Nasip Etsin Göz Açıp Kapayıncaya Kadar...

ben de iyiyim ama moral konusunda biraz bozuğum dün emre ile tartıştık.. konuşmuyoruz :19: zaten işim olmadığı için stresliyim. öyle işte :31:
şu askerlik bitsin artık ben bitcem yoksa :19:

ben de iyiyim ama moral konusunda biraz bozuğum dün emre ile tartıştık.. konuşmuyoruz :19: zaten işim olmadığı için stresliyim. öyle işte :31:
şu askerlik bitsin artık ben bitcem yoksa :19:

anlıyorum canım bizimde oyle bu dönemler bizde artık arada resmi birşeylerin olmasını istiyoruz bakalım yakın bir zamanda annesi annemi arayacak
neler olacak çok merak ediyorum
hayırlısıyla bir olsa bir gelse bir evlensek yaaa :(

iş olayınıda fazla takma kafana bence suan dinlenmenin keyfini çıkarr :31:

Son düzenleme:
valla esracım biz sevgili iken daha iyiydik. şimdi annem bi yandan çevre bi yandan her gören ne zaman evleneceksiniz diyor bunalıyorum valla. sevgiliyken kimseye hesap vermiyorduk ve en azından emre de bi elde etme bi evlenme gayreti vardı. şimdi nişanlıyız diye iyice seriyor bence ben öyle hissediyorum. :19: hayatımda neyi yapmam dedim hepsini yaşıyorum valla. büyük konuşmamak lazım çok acı öğreniyorum. :14:

esra 30 dan aşağı indi mi havai fişekleri hazırla derim ben yani :52:

valla esracım biz sevgili iken daha iyiydik. şimdi annem bi yandan çevre bi yandan her gören ne zaman evleneceksiniz diyor bunalıyorum valla. sevgiliyken kimseye hesap vermiyorduk ve en azından emre de bi elde etme bi evlenme gayreti vardı. şimdi nişanlıyız diye iyice seriyor bence ben öyle hissediyorum. :19: hayatımda neyi yapmam dedim hepsini yaşıyorum valla. büyük konuşmamak lazım çok acı öğreniyorum. :14:

esra 30 dan aşağı indi mi havai fişekleri hazırla derim ben yani :52:

Hazırlamazmıyım şekerim, ayıpsınnnn :D

yesimcim 91-2 leri de biz öyle 4 gözle bekliyorduk gitmelerini vaaaaaaaaaay beeeeeeee şimdi kovulma sırası biz de yani :52:

hande ıns artmaz gununuz. 70 uzun zaten. butun ızınlerı kullandınız sanırım. :31:

şafak:69 :nazar:evet bütün izinleri kullandık.abisinin düğünü felan vardı birde doğuda olunca hemen gelip gidilmesine izin verilmiyor.mahkeme sonucunu bekliyoruz. 10 gün uzayabilir :( canım çok sıkıldı ama hayırlısı diyorum.

artmaz inşaAllah canım ya yakalansın bişey olmaz ki eger mahkemeye çıkmazsaa.​

mahkemeye verdi komutan 1 aya kadar sonuçlanır heralde :( hayırlısı diyorum artık.ama nişanlımın morali çok bozuk ..yedi bitirdi bu askerlik bizi ya.zaten şırnakta yeterince moral bozucu birde uzaması of of :(

komutanına da kızdım çarşısını kitlesin nie hemen mahkemeye sevk etmiş ki ?? :19::19: zaten çok zor. az da kalmış bitmesine uyuzlar yaaa. neyse her işte bi hayır vardır takılmamaya çalışın sen destek ol nişanlına :31:

komutanına da kızdım çarşısını kitlesin nie hemen mahkemeye sevk etmiş ki ?? :19::19: zaten çok zor. az da kalmış bitmesine uyuzlar yaaa. neyse her işte bi hayır vardır takılmamaya çalışın sen destek ol nişanlına :31:

canım çarşı iznimiz yok ki bizm şırnakta olduğu için.of sorma anlayışlı değiller :( zaten geçer felan diyorum ama yok çok morali bozuk.stresten geçen gün hafıza kaybı yaşamış :(:( hiç kimseyede diyemedim ama canım çok sıkıldı.hayırlısı sağsal,m gelsinde bugünlerde geçer elbet.herkesin şafağı baya düşmüş ne güzel valla.1.5 ayı kalan bile var süpermiş.:nazar:darısı herkesin başına.hayırlısıyla kavuşsun herkeste artık konumuz tek evlilik olsun inş.

Back