• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

tabi çocuk vs olsa evde meşguliyet olsa ok de böyle çok sıkıcı oluyor. bi de para kazanmak istiyorum istediğim gibi harcamak istiyorum vs.
gezin bakalım güzel şeyler var mı fatih de. ben de gelince emreyi sıkıştırıp şubata kadar evlenme işini aradan çıkarmak istiyorum yeter yaw.
esracım yeni işin hayırlı olsun. burası daha iyi sanırım ? evet yaa sen az değilsin. ay yazmayacak tickerında vay bee :53:

Sağol zeynepcim, aynen burası daha iyi. ablamla aynı yerde çalışmış olacağız :D
:) az kaldı ay'sız ticker'a...

MaşaAllah Adaşımm :nazar:
ay bile yazmacak..
bu günleride gördük ya çok şükür..

Yeni işin hayırlı olsun adaşım..

bakalım foto çekebilirsem sizlerede gösteririm yada blogta yazı yazarım fikir olur belki:)
evet kendi paranı kazanıp istediğin gibi yemek çok güzel :)
şubata kadar yetiştirebilecekmisiniz evdi salondu düğündü arada 3 ay gibi bir zaman oluyor, eviydi eşyasıydı.. sıkışır gibi sanki..
pazarteside emremin annesiyle babası gelecek öğle yemeği yiyeceğiz tekrar bakalım belki bizimde tanışma olayı erkene alınabilir bakalım işte ya ne zor şeylermiş bunlar :31:

Adaşım sağolasın :)

Aslında zor değil adaşım yaa tanışma işi bi bitsin, sonrası çorap söküğü gibi kendinden geliyo zaten.
Tanışmanında zor olanı ilk 10 dakikası :)

Tabii öncelikle babaya anlatılması var.

zor valla ya.. ya da ben hala stres yapıyorum. :18:
ya esracım zor valla farkındayım ama su donem olmazsa yaza kalır.. yaza kalsın da istemiyorum açıkcası. isteyince olur da.. bunlardan önemlisi güzel ve bize uygun iş bulmamız önemli. sonrasını ben ayarlıcam emre kendini nikah masasında bulacak bi de :27: :52:

Sağol zeynepcim, aynen burası daha iyi. ablamla aynı yerde çalışmış olacağız :D
:) az kaldı ay'sız ticker'a...

Adaşım sağolasın :)

Aslında zor değil adaşım yaa tanışma işi bi bitsin, sonrası çorap söküğü gibi kendinden geliyo zaten.
Tanışmanında zor olanı ilk 10 dakikası :)

Tabii öncelikle babaya anlatılması var.

ah o tanışmanın ilk 10 dakikası, 20 dakikası, 30 dakikasıı yokkmuu,
bir atlatsam sorunsuz sıkıntısız hayırlısıyla.. :31:

zor valla ya.. ya da ben hala stres yapıyorum. :18:
ya esracım zor valla farkındayım ama su donem olmazsa yaza kalır.. yaza kalsın da istemiyorum açıkcası. isteyince olur da.. bunlardan önemlisi güzel ve bize uygun iş bulmamız önemli. sonrasını ben ayarlıcam emre kendini nikah masasında bulacak bi de :27: :52:

subat gibi değildee hani nisan sonu mayıs başı gibi olsa daha zamanınız olur gibi..

ahh Zeynep ya işte iş meselesi aynen bizim içnde çok önemli,
gelince güzel bir işe girebilse daha ne isterdim ya :31:

neler olacak çok merak ediyorum ya :31:
geçsin zamanda gelsinler artıkta ne olacaksa olsun ya :31:

ayy esracım yaaaaa bu belirsizlikler öldürüyo beni zaten. emrenin okulu olacağı için ara dönem hiç olmuyor bizim için. 8 ders alacak zaten bi de çalışacak derken bi de evliliği araya sokarsam herhalde yorgunluktan bayılır :27: yazın da ramazan var tam ortasında o yüzden de olsun istemiyorum biraz. bilmiyorum nasıl olacak. söz olayı öle ortada birden çıkmıştı. evlilik de öyle olur belki :27:

ayy esracım yaaaaa bu belirsizlikler öldürüyo beni zaten. emrenin okulu olacağı için ara dönem hiç olmuyor bizim için. 8 ders alacak zaten bi de çalışacak derken bi de evliliği araya sokarsam herhalde yorgunluktan bayılır :27: yazın da ramazan var tam ortasında o yüzden de olsun istemiyorum biraz. bilmiyorum nasıl olacak. söz olayı öle ortada birden çıkmıştı. evlilik de öyle olur belki :27:

bakalım neler olacak :)
ramazandan once yaparsınız işte çokta sıkıştırmayın kendinizi bence..
ben mesele herşey içime sinerek olsun istiyorum.. hani bir dahaki eylül ekime anca hazırlanırız evimizdi eşyamızdı gelinlikti damatlıktı çeyizdi hepsii çok stresli şeyler kısa bi döneme sığdıramam gibi geliyor, ama tabi hiçbişey belli olmaz benim babam hemen düğün olsun da diyebilir o zaman hepsini sıkıştıracağız malesef..

.

Son düzenleme:
yani annemden babamdan hergün en kısa zamanda evlenin çok uzattınız lafını duymaktan bıktım zaten. ayrıca beklemek de istemiyorum 26 yaşıma gireceğim daha neyi bekleyeceğim yaaaaaaaaaaaa :27: bu süreçler çok sıkıntılı yaa aileler vs herkes birşey söylüyor uzadıkça ipler geriliyor. ben de eskiden 1 yılda hazırlanırız diyordum şimdi en kısa zamanda olsun yoksa gelinle damat bulamayacaklar zaten diyorum :27: ya aslında hiçbirşey istediğimiz gibi olmuyor da bakalım bunu tutturabilecek miyiz. bir de işin dini boyutu var elbette :17: siz anladınız :27:

yani annemden babamdan hergün en kısa zamanda evlenin çok uzattınız lafını duymaktan bıktım zaten. ayrıca beklemek de istemiyorum 26 yaşıma gireceğim daha neyi bekleyeceğim yaaaaaaaaaaaa :27: bu süreçler çok sıkıntılı yaa aileler vs herkes birşey söylüyor uzadıkça ipler geriliyor. ben de eskiden 1 yılda hazırlanırız diyordum şimdi en kısa zamanda olsun yoksa gelinle damat bulamayacaklar zaten diyorum :27: ya aslında hiçbirşey istediğimiz gibi olmuyor da bakalım bunu tutturabilecek miyiz. bir de işin dini boyutu var elbette :17: siz anladınız :27:

Dini boyutu derken canım.. Ben anlamadım :)

günaydın kızlar. bugün kimse gelmez haftasonu zaten neyse ben şafağımı attırayım. şafak: 56-SİİRT :16: çok az kaldı bitanem...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 44 MALATYA ..."
4*4’lük şehir, Kayısı kenti Malatya’ya selam olsun...

$44 MALATYA.webp

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar Çooook Yorucu birgün Geçirdimm..
Bugün fatih'e gittik arkadaşımla..
Ev Nişanı İçin Harika Bİr Elbise Diktiriyoruz..
Detaylar Sonra :)
Çooook yoruldum, Bir Selam Vereyim Dedim :)

OhOh MaşaAllah :nazar::nazar:
tickır'ımmm 1 ay Diyor sonunda...

Hepinizi Öpüyorumm...

Son düzenleme:
ay esracım gözün aydın öncelikle hem 50 ye düştüğün hem de tickerın için :16: hazır bulamadınız sanırım diktirmeye karar verdiğinize göre. arada detayları fiyatları kumaşları vs bizimle paylaşırsan çok memnun olurum :16: güzel bir gün geçirmişsin benim de arkadaşım bize oturmaya geldi oturduk öle karşılıklı :27: ben de şimdiden şafağımı attırmak istiyorum. şafak:55-SAMSUN

$PLAKA.webp

Ben ikimizin yerine çok şey yaptım. Ağladım, güldüm, eğlendim, saçmaladım ama en çok bekledim . ♥

ERDİ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ İMRAN

Tertiplerim Hepinize Günaydın,

Bir Haftanın Başı, Yeni Bir Ay'ın İlk Günündeyiz..
Safa Geldin Hoşgeldinn Ekim :116:
Gelmenle Gitmen Bir Olsun Ekimm :116:

Cumartesi Gününü Anlatacağım Sizlere..

.

Arkadaşımın Nişanı İçin Daha Önceden İnternetten Birçok Araştırma Yapıyorduk
Zaten Ben Zaten Kendim İçin Sürekli Araştırma Yapıyordum..

Fatihe Gittik, Malum Gelinlikçilerin En Çok Oldugu Yer..
Birde Tesettürlü Olunca Haliyle Tercihimizi Fatih Yaptık..

İnterneten Dikim Yaptırabileceğimiz Yeri Seçtik..
Modellerini Beğendiğimiz Bi Yer..
ama Biz Yİne de Başka Yerlere ve Hazır Giyim'e de bakmak İstedik..

Dikim Yaptıracağımız Yerle Görüşüp 1'e Randevu Aldık..
Sabah Erken saatte düştük Yollara :)

Biz Gittiğimizde Mağazalar Yeni açılıyordu..
Hemen Hemen Tüm Mağzalara Girdik ve Girmemizle Çıkmamız Bir Oldu :)

Genelde Tesettürlü abiyeler heppp bolerolu..
ve iğrençç yai o abiyeyi giyince tesettürden eser kalmıyor ortada..

hazır abiyelerin giyilebilecek tercih edilebilecek bloerosuz olan modellerin fiyatları 450 ile 600 tl arasında değişiyor..

hiçbir modeli beğenmeyeceğimizi zaten tahmin ediyorduk :)

sonrasında randevu aldığımız yere Gittik..

bizim modellerimizi görüştük ordaki modelleri gösterdi..
fiyatlar kumaşlar derkennn...

orda çok beğendiğimiz bir modeli tercih etti arkadaşım :)

Üzeri 3Boyutlu Dantel..
alt kısmı İpek..

fikirlerinizi merak ediyorum..

bende bu modeli çok beğendim..
bakalım benim nişan elbisem nasıl olacak..:31:

arkadaşımın nişanı evde olacak..
o yüzden kabarık çok abartılı model istemedi..

dış çekim yaptıracak bakalım heycanla bekliyorumm :)
sıra banada gelsin artık :31:

$fatmasevildi.webp

Son düzenleme:
Arkadaşımın Nişanı İçin Daha Önceden İnternetten Birçok Araştırma Yapıyorduk
Zaten Ben Zaten Kendim İçin Sürekli Araştırma Yapıyordum..

Fatihe Gittik, Malum Gelinlikçilerin En Çok Oldugu Yer..
Birde Tesettürlü Olunca Haliyle Tercihimizi Fatih Yaptık..

İnterneten Dikim Yaptırabileceğimiz Yeri Seçtik..
Modellerini Beğendiğimiz Bi Yer..
ama Biz Yİne de Başka Yerlere ve Hazır Giyim'e de bakmak İstedik..

Dikim Yaptıracağımız Yerle Görüşüp 1'e Randevu Aldık..
Sabah Erken saatte düştük Yollara :)

Biz Gittiğimizde Mağazalar Yeni açılıyordu..
Hemen Hemen Tüm Mağzalara Girdik ve Girmemizle Çıkmamız Bir Oldu :)

Genelde Tesettürlü abiyeler heppp bolerolu..
ve iğrençç yai o abiyeyi giyince tesettürden eser kalmıyor ortada..

hazır abiyelerin giyilebilecek tercih edilebilecek bloerosuz olan modellerin fiyatları 450 ile 600 tl arasında değişiyor..

hiçbir modeli beğenmeyeceğimizi zaten tahmin ediyorduk :)

sonrasında randevu aldığımız yere Gittik..

bizim modellerimizi görüştük ordaki modelleri gösterdi..
fiyatlar kumaşlar derkennn...

orda çok beğendiğimiz bir modeli tercih etti arkadaşım :)

Üzeri 3Boyutlu Dantel..
alt kısmı İpek..

fikirlerinizi merak ediyorum..

bende bu modeli çok beğendim..
bakalım benim nişan elbisem nasıl olacak..:31:

arkadaşımın nişanı evde olacak..
o yüzden kabarık çok abartılı model istemedi..

dış çekim yaptıracak bakalım heycanla bekliyorumm :)
sıra banada gelsin artık :31:

Eki Görüntüle 521238

esram senin sayende istediğimden çok daha güzel bir elbise bulmuş oldum...tekrar sana ve emreye çok teşekkür ederim..:16:
inşaAllah yakında seninde sözün olacak bende o zmn sana eşlik ederim...

esram senin sayende istediğimden çok daha güzel bir elbise bulmuş oldum...tekrar sana ve emreye çok teşekkür ederim..:16:
inşaAllah yakında seninde sözün olacak bende o zmn sana eşlik ederim...

Ne Demek Tuğbam Zevkti Benim İçin..
Benim Sayemde Değil Arkadaşım. Nasibinde Öyle Güzel Elbise Varmış ve Sana da Çoook Güzell Olacak Selvi Boylu Arkadaşımm :54:

Son düzenleme:
Back