hayırlı olsun kuzum ne güzel bi esra ile ben kaldım :):) tam benim doğum gününde nişan yapacaksın hemen yazmak istedimm ayyy darısı bize artık gelinceee
ıns. bız de yarenlerımıze kavusmus olacagızoyy yaaaa teskerecı devre olmak da ayrı guzel
şafak 70ama telefon yakalttığımız için heran artabilir
Veeeeeeeee biletimiz elimizde kızlaaarr..
Dün aşkım nete girdi, bende bu haftalık evdeyim işten ayrıldım pazartesi başka bir işe başlayacağım ordan teklif geldi o yüzden son çalıştığım yerden ayrıldım.
Kayınvalidemdeydim, nete girdi aşkım doya doya konuştuk.
En son haziranda görmüştüm o gül yüzünüüüü..
Biletini gösterdi bize kameradan havalara uçtukkkkk
Kurban olurum ben ona yaaa, aaaayyy ısırasım geldi.
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. şafak: 58-SİVAS oyy 53 rizeme az kaldı30 dan düşen var mı esra bekliyoruz düşmeni. çok heyecanlandım nedense.
Günaydın Zeynep,
Ben Süperim Çoksen nasılsın? nasıl gidiyor?
Düşüyoruz..
Bitiyor Galiba..
Allahım Doğan Güneş Demeyi Nasip Etsin Göz Açıp Kapayıncaya Kadar...
ben de iyiyim ama moral konusunda biraz bozuğum dün emre ile tartıştık.. konuşmuyoruzzaten işim olmadığı için stresliyim. öyle işte
şu askerlik bitsin artık ben bitcem yoksa
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. şafak: 58-SİVAS oyy 53 rizeme az kaldı30 dan düşen var mı esra bekliyoruz düşmeni. çok heyecanlandım nedense.
valla esracım biz sevgili iken daha iyiydik. şimdi annem bi yandan çevre bi yandan her gören ne zaman evleneceksiniz diyor bunalıyorum valla. sevgiliyken kimseye hesap vermiyorduk ve en azından emre de bi elde etme bi evlenme gayreti vardı. şimdi nişanlıyız diye iyice seriyor bence ben öyle hissediyorum.hayatımda neyi yapmam dedim hepsini yaşıyorum valla. büyük konuşmamak lazım çok acı öğreniyorum.
esra 30 dan aşağı indi mi havai fişekleri hazırla derim ben yani
yesimcim 91-2 leri de biz öyle 4 gözle bekliyorduk gitmelerini vaaaaaaaaaay beeeeeeee şimdi kovulma sırası biz de yani
hande ıns artmaz gununuz. 70 uzun zaten. butun ızınlerı kullandınız sanırım.
artmaz inşaAllah canım ya yakalansın bişey olmaz ki eger mahkemeye çıkmazsaa.
komutanına da kızdım çarşısını kitlesin nie hemen mahkemeye sevk etmiş ki ??zaten çok zor. az da kalmış bitmesine uyuzlar yaaa. neyse her işte bi hayır vardır takılmamaya çalışın sen destek ol nişanlına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?