91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Ne Demek Tuğbam Zevkti Benim İçin..
Benim Sayemde Değil Arkadaşım. Nasibinde Öyle Güzel Elbise Varmış ve Sana da Çoook Güzell Olacak Selvi Boylu Arkadaşımm

sen çok daha güzel olursun dostum ayy o günler gelsin artıkk

günaydın kızlar keyifler nasıl bakalım ?? şafağımızı da attıralım şafak:54-SAKARYA
esracım elbiseyi ben beğendim zaten dateli ben de çok severim. gelinliğimde de bulundurmayı düşünüyorum. elbise bu renk mi olacak ? bi de ne kadara dikecekler ? ne kadar sürede dikiyorlar ? bi tavsiye üzerine mi orayı buldunuz ? çok soru sordum sanırım ben de gelinliğimi diktirmeyi düşünüyorum onun için soruyorum şekerim.

Günaydın Zeynep,,
Beğenmene Çok Sevindim..
Şimdi Fatma Sevildi'yi Facebook Sayfasından Takip Ediyorduk..
Başka Beğendiğimiz Modeli Vardı Aslında Bu Model Hiç Görmemiştik Zaten Yeni Sezonmuş..

Aynı Bu Renk Olacak..
Bu 3 Boyutlu Dantelin Her Rengi Mevcut Değil Su yeşili ve Açık Pembesi Vardı O Renklerde Ekimde Yapılacak Bir Nişan İçin Pek Güzel Olmayacağını düşündük ve Su Yeşili Dantelide Canlı Canlı Gördük Pek Beğenmedik. Bu Renk Bu Danteli Daha Ağır ve Asil Gösteriyordu..

İşte biz Cumartesi anlaştık 18 Ekim'de Teslim Edecek..
Fiyatı 1250 Tl İdi..
1150'ye Anlaşıldı..

%30 ilk ölçü alındıgında..
%30 2. Provada
%40ıda teslimde ödeniyor..

Ben Facebook Sayfasından çok takip ediyordum yorumları diktirenleri vs..
arkadaşımda öyle..
başka yerdeler modellerde vardı listemizde ama arkadaşım burayı tercih etti..

fiyatı yüksek gelebilir ama dikim içinde dantel olunca heryerde fiyat böyle..

benim yakın zamanda kuzenim evlenmişti gelinliğini diktirmiştik ümraniye'de..
istediğimiz model omuzlardan bedene kadar dantell..
eteklerin dibinde dantel..
o zamandan dantel işin içinde oldugunda fiyatın yükseldiğini öğrenmiştim..
o gelinliği 1800'e diktirmiştik..
onun danteli 3 boyutlu olmayan sıradan üretimi çok olan dikimde çok riskli olmayan danteldi..

burdaki gibi bişeydi..

Son düzenleme:
esracım detaylı anlatımın için öncelikle teşekkürler. arkadaşın için de hayırlı olsun şimdiden inşallah içine siner istediği gibi olur herşey. şimdi benim annem de dikim işinden anladığı için güzel bi yer olsun istiyorum elbette. önemli günler bunlar çünkü sıkıntı yaşamak istemem ayrıca yakışanı vs de bilmeli. terzi olayı biraz şans meselesi yani. rengi güzel aslında soluk da gösterebilir diye düşündüm herkese yakışmayabilir bu renk. bana yakışmıyor mesela zaten soluk bi tenim var. 3 boyutlu dantel olayını tam bilmiyorum ama yüzelsel değil girintili çıkıntılı anlamında anladığım kadarıyla. fiyatı çok uygun diyemicem arkadaşım gelinliğini 1000 tl ye pendikte bi yere diktirmişti. abiye bi kıyafete fazla bana göre açıkcası. gerçi damat ödeyecekse sıkıntı yok

Amin İnşaAllah Siner Dediğin Gibi..
Dantel Dediğin gibi çiçekler üzerinde yanı nasıl soylesem :)
girintili çıkıntılı işte:)
rengi aslında çok pastel bi renk telefonla çektiğimden aslını göstermiyor..
belki evet biraz fazla olabilir ama dediğin gibi bir kere olacak..
birde tabi bu fiyatın içerisinde başörtüsüde mevcut..
bana çok makul geldi..
çünkü gerçekten 100 200 tl az olsun diye tesettür abiyelerinden alınmaz..
seceneklerimiz o kadar az ki..
hazır giyim pert yani.....

damat ödüyor evet :)

birde dediğin gibi dikim güzel olması lazım..
fiyatının yüksek olma sesebide kadının kaliteli çalışmasının da etkisi vardır diye düşnüyorum..
çünkü bize baska danteli secebileceğimizi ve fiyatın çok çok altında fiyat çıkabileceğini de söyledi..

gelinlik kendinin mi olacaktı arkadaşının? kiralık dikim fiyatımı 1000 tl..
birde dediğim gibi bu dantel olmasaydı fiyat epey bir düşerdi..
baska dantellerde var dı ama bu danteli sectik biz..

Son düzenleme:
kiralıktı ondan da farkediyor olabilir tabi. benim kredim de max 2000 daha fazla olmamalı gelinlik için. nişan yapmadığım için limitimi yükselttim evet kapalılar için çok bi seçenek yok ben de çok açık giyinmediğim için en az kapalılar kadar sorun yaşıyorum. ben de askılı falan giymiyorum bolero da sevmiyorum. çünkü türkiyedeki bolerolar çok çirkin. oysa çok daha güzel çeşitleri var yurtdışında. bi ara ben de çok bakıyordum, bıraktım şimdilik daha öncelikli işlerimiz var. dediğim gibi inş. herkesin gönlüne göre olur. bize de nasip olur var mı sizde de bi gelişme esracım. gerçi bu sorudan nefret ediyorum ama

kiralıksa normal bir fiyat..
kuzenimin gelinliği de 1800 satılık fiyatıydı..
kiralık 1200e kadar inmişti..

evet bizdeki bolerolar çok berbat..
çok şahit oldum bolero giyinip sırtından açılıp boynundan eşarbının çıktığını..
istemiyorum..
Allah nasip ederse diktireceğim bende..

galiba gelişmeler var Zeynepp..
Bugün 2de gelecekelr yemek yiyeceğiz annesi babası ablası..
gelişmeleri daha sonra anlatırım.. :)

Amin Zeyneppp Rabbim Herkesin Gönlüne Göre Versin..

Zeynepcim sen öyle deyince kafamda hemen bak bu canlandı :)
sanki fotograftaki kız sensin gibi hissetim bir ann :)

Son düzenleme:
kuzum gelişmeleri yaz sonra tamam mı bekletme bizi merak ediyorum valla. seviyorlar seni belli zaten arayıp sormalarından. evet güzel bulmuşsun gelinliği ben de şöle bişi istiyorum kışın olursa. yaz olursa biraz daha kollardan falan açabiliriz çok düşünmedim açıkcası. ama genel olarak böle seviyorum hatta dantel eldivenlere de bitiyorum.

eger yaz olursa da şöle bişi olabilir diye düşünmüştüm.

düşünceler var da bakalım neler olacak. ben de kiralık düşünüyorum. alıp da napcam kocaman yer kaplıo

Çoooook Beğendim Zeynepp.
1.Model benide favorimm :116:
dantel eldivenn in bende hastasıyım :)
hatta emrem sefere fransaya gittiğinde gelinlik eldiveni istemiştim,
kalsik model bile olssaaa iki tane aldı ama olsunnn gelinlik eldivenim bile varr benim :))))
ben gelinliğimide nişanlığımı da kiralık istemiyorum
inşaAllah aileler büyükler kiralık olsun ne gerek var demezler..
benim olsun bende kalsın istiyorum

evet Bakalım Düşünceler İstekler Hayaller var ama..

Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin.. nasibindekini de gönlüne sevdirsin..

Son düzenleme:
ayy çok güzelmiş fransız dantel eldivenin var yani oo süpermiş
benim annem saklamıştı gelinliğini kocaman yer kaplıodu bişeye de yaramıo. o yüzden heves etmiyorum sanırım. valla buyukler herkes der sen bosver onları
ben de 1. yi çok beğeniyorum ama bakalım nasıl birşey olacak benimki hayırlısı ile gelsinler artık yaaa hayallerimiz gerçek olsun

aslında tam olarak fransız danteli değil,
fransadan alınmış dantel olmayan eldiven :)
biri ipek, biri de bunun aynısı;

aslında Türkiyede mevcut ama benimkini yarim fransadan aldı :)
onun hikayeside var..

benim annemin gelinliğini o zamanlar halam bekarmış..
heves etmiş giymiş giymiş sonra da atılacak hale gelmiş malesef :)

ben bende kalsın istiyorum..
bir kere giymeyeyim istiyorum..
şöyle bi kaç sene sonra giyip tekrar nikah tazelemek istiyorum

evet hayırlısıyla gelseler de hayaller gerçek olmaya başlasa..

bakalım herşey hayallerdeki gibi olacak mı..
çok merak ediyorum gelinliğimi nişanlığımı..
emreyi :) beni :)

ahh ahh..

Son düzenleme:
evet yaaa anısı var bi kere inş olur herşey istediğimiz gibi hayırlıyla. benim anneminde vardı işte. ben giyiyordum küçükken arada oynuyordum resmen anneme olmuyordu zaten. belli süre sonra da attı annem bunu napcam die. o yüzden almıcam bende. zaten evler küçük bi de ona dolapta yer açamıcam

evet anısı varr..
amin Zeynep ya herşey sorunsuz huzurlu olsun istediğimiz gibi olsun .. daha ne isteriz ki :119:
anladım canım belki bende aynı şeyi yaşasam heves etmezdim gelinliğe bu kadar
ama yok yaa ben bende kalsın istiyorummm, inşaAllahta öyle olur. çünkü benim annem ne gerek var, istediğin gibi idktir kiralık olsun diyen tiplerden
çok zıtız yani :)
eger diğer tarafta boyle derse yandım ki ne yandım

Tertibimmm
ben şimdi çıkıyorummmmm
üstümü başımı kontrol ediipppp çıkıcam 2 gibi burda olurlarr
çok fena heycan basıyor beni şuan

dua et nolur güzel hayırlı bi görüşmee olsunnn ...

.

hayırlı olur hayırlı artık alışmışsınızdır birbirinize zaten sen izin alıp mı gidiyorsun ? evet ben hevesimi aldım sanırım o yüzden istemiyorum. sen boşver anneni sen istiosan alırsın güzel haberlerle dön inş.

"... 42 KONYA ..."
Nasreddin Hoca’nın memleketindeyiz, selam olsun :)

kız esra yakaladım ne yaptın nasıl gectı yenı ısın ? 40 ları da bıtırdın heeee son 1 ay

Zeynepcim valla iyi geçiyo şekerim çok şükür :)
İnşallah son olur yahu

Sen nasılsın ne var ne yok.. Vallaha 40'tanda düşüyorum, ben bile inanamıyorummmmm..

Gelinlik konusunda bende sana katılıyorum canım, sevdiceğimde kayınvalidemde istediğin gibi al satılık yada kiralık sen nasıl istersen diyo ama ben diyorumki diktireyim ama kiralık olsun.
Napıcam ben o kocaman gelinliği evde hani abiye elbise olsa, insan derki ilerde bir yakınımın düğününde giyinirim.. ama öyle birşeyde değil

Bakalım nolacak

Adaşımmmmmmmmmmm, arkadaşının elbisesini bende çok beğendim. Çok zevklisinizzzz...
Mutlulukla giyinsin. Darısı senin başına.
Ama banada fiyatı biraz uçuk geldi adaşım. Gerçi ben tesettürlü kıyafet fiyatlarını hiç bilmiyorum, hepsi öyle belkide..

ıyı bakalım hayırlı olsun yenı ısın. evet ıs arama surecı sıkıntılı yaa. ben de arıyorum ama daha gorusmeye bıle cagırmadılar cok kısmetsızım bu ıs konularında.
esracım arkandan gelıyoruz. bız de 40 ları gorecegız ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…