91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Ya forumdamı anormallik var bendemi anlamadım gitti ya bi şafak atamıyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar bilemiyorum esracım ben bi attırayım senden önce şafak:60-TOKAT 60 ların son günü.. sana da güle güle 60lar gelsin 50 ler oleeeeeyyy

Günaydın tertolarım :)
Ben attırdım şafağımı vallaha bi sıkıntı yok adaşım.

Yihhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)
Kızlaaarrr aşkımın çıkış tarihinin yazdığı kağıt asılmışşşşş.

Aşkım bugün uçak biletini kesin olarak almaya gidiyo.

Allahımmmmmmmmmmmmmm çok şükür çok şüküüüürrr...

ayyyyyyyyyy esraaaaaaacııııııııımmmmmmmmm çok sevindim emrenin de 1 aya belli olurmuş. senin baya erken belli olmuş. gözün aydın canım tez zamanda gelsin gününüz inş.

ay kızlaaaarrrrr su 4 gundur cok moralım bozuktu ama bıraz sevındırıcı haber geldı allahıma sukurler olsun emre dıl sınavından gecmıs 1 sene kardayız 3 sene okuyacak sımdı bellı oldu yarabbım. cocukları sevındırcem bugun.

50 ler hoşgelmiş. şafak: 59-TEKİRDAĞ.. bu ara ne dengesiz bi hayatımız var yaaa. emre nin devamsızlığı sorun oluyor. sınavlar 10-17 kasım. mecbur okulu donduracak.. of bişey de düzgün gitse yaaaa

Hayırlı Olsun Canım Çok Sevindim Hazırlığı Atlamasına..

Üzülme Herşey Olacağına Varır..
Okulu Dondurup Bir ay Sonra Devam edemiyor mu?
Dönemlikmi donduruluyor?

günaydın esracım. evet malesef dönemlik dondurabiliyorsun. çok fazla seçeneğimiz yok zaten. sınavlarda burda olamıyor izin alıp gelse bile bilmediği dersleri nasıl versin. o yüzden dondurmak zorunda malesef. ikinci dönem 20 şubatta açılacak ordan devam edecek inş. bakalım. biz de o zamana kadar işlerimizi yoluna koymaya çalışırız. evleniriz belki okul işi başlamadan böyle avutuyorum kendimi valla..

anladım canım,
evet evlilik öne alınır daha iyi olur ..
Hayırlısı olsun ya çok merak ediyorum hepimiz askerlikten sonra neler yasayacagız ne zaman evleneceğiz

Son düzenleme:
ben de çok merak ediyorum nasıl olacak bu işler diye. çok da umutsuzum bu ara zaten. hayırlısını versin rabbim.

Kızlarrrr 14 Ekim de nişanlanıyorum

Darısı başınıza inşallah

hayırlı olsun kuzum ne güzel bi esra ile ben kaldım :):) tam benim doğum gününde nişan yapacaksın hemen yazmak istedimm ayyy darısı bize artık gelinceee

"... 47 MARDİN ..."
Gündüz Seyranlık, Gece Gerdanlık; Mardin Şehrine Selam olsun....

Veeeeeeeee biletimiz elimizde kızlaaarr..

Dün aşkım nete girdi, bende bu haftalık evdeyim işten ayrıldım pazartesi başka bir işe başlayacağım ordan teklif geldi o yüzden son çalıştığım yerden ayrıldım.
Kayınvalidemdeydim, nete girdi aşkım doya doya konuştuk.
En son haziranda görmüştüm o gül yüzünüüüü..

Biletini gösterdi bize kameradan havalara uçtukkkkk

Kurban olurum ben ona yaaa, aaaayyy ısırasım geldi.

ayy deli kız yaaa. çok gözünüz aydın canım. darısı başımıza
sen de benden çok sık iş değiştiriyorsun bakıyorum hayırlısı olsun bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…