91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

esracım inş öyle olur. bence de sorun olmamalı. asker sonuçta ben emreye söledim gelirken yazı getir vs dedim ama bakalım. bunu da çözebiliriz inş. esracım kpss ye de çok az kaldı. heyecanlıyım. netlerim fena değil. inş kazanırız sizin nasıl aranız düzeldi mi ?
pazartesi sabahı 6.45 de yola cıkmam lazım emreyi karşılıcam kısmetse atatürk havaalanında.

Anam anam herşey birbirine girmişşşşşşşş.

Zeynep Zaten Ekimin Sonu Gibi Anca Başlar Dersler..
Rapor Alırsınız Okula Görüşün Belki Askeriyeden alınacak Yazı Bile Yeterli Olabilir..
Devamsızlık Sorun Olmaz Bence Sıkma Canını..

Özledik seni adaşım... :)

ne güzell..
Senin son Denemeler Kaç Puan ?
Kaça Kadar Çıktın?
Emre'de evciye çıkıp gelecekti bu hafta sonu ama babam şehir dışındaydı cuma akşamı geliyor.
O Yüzden Olmadı Malesef.. Dahada Moraller Bozuldu.. Hala Aynı Durumdayız..

Özledik seni adaşım... :)

Bende Özledim Adaşım..
ŞAfak Azalıyor Plakalardayız ama İnanın Hiç Tadı Yok.

işler karışıyor evet, ama herşeyde bi hayır vardır diyorum o yüzden kafaya takmamaya çalışıyorum. denemelerden 105 yaptıgımda oldu ama o deneme basıttı ortalama 85 lerdeyım dersahane demesi ve lisans demesi çözüyorum. cok fazla artmıyor kpss den de 95 alsam süper olur. benim de babam burda yok kardesımle kıbrısa gıttı emreyle fınk atarız artık

Son düzenleme:

Bende Özledim Adaşım..
ŞAfak Azalıyor Plakalardayız ama İnanın Hiç Tadı Yok.

Hakkında hayırlısı olsun adaşım...
Okadarda heyecanla bekliyoduk plakaları saymayı..Keşke böyle olmasaydı.
Ama ben eminimki herşey en kısa zamanda yoluna girecek ve plakalardan önceki heyecan devam edecek.

esra ve imran bende kızlar gibi sevdiklerinizle barışacağınızı umuyorum ve inanıyorum

umarım en yakın zamanda düzelir ilişkileriniz ve bir daha bozulmaz

günaydın kızlar. biran önce barışın kızlar artık yaw. hele sen esracım. topik bi sessiz, bi böyle hareketli mesajlar göremiyorum.
şafak:69-BAYBURT 70 ler veda, 60 lara hoşgelmiş diyorum bugün böle bi sempatik kalktım. benim de hedefim. 53 rize ama daha var dün emrenin biletini de aldık. oyyyy mehtap bize son 3 gün diyorum

kim kimine dargın ? hayırdır inş. :26:

ŞAFAĞINADA MAŞALLAH HİÇ BİŞEY KALMAMIŞ DARISI BAŞIMA İNŞ

Son düzenleme:
en kısa zamanda sen de görürsün inş. esra ile sevgilisinin arası biraz limoniydi. ona dedim. barışın artık diyorum
allahın izniyle son 10 dan geriye de diyeceğiz.

memleketimm

bizim şu anki ilk hedefimiz 61-trabzon kıskandım şafağını maşallah diyeyimm

şafak 72-Batman

Seninde şafağına maşallah edacımm,
Memleketinede dün uğradık çok şükür 60'larıda sonlandırıyoruz :)

Yahu gidin artık da sıra bize gelsiinn

Yeşimcimm, gitmeyi nasıl istiyorum anlatamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,

Ticker'ıma bir bakın bakında gözünüz gönlünüz açılsınnnnnnnnnnnnn huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…