Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Herkese Günaydın..
Adaşım Beni Merak Etmişsin..
Zeynep Doğru Tahminde Bulundu Biraz..
Emreyle Bazı Sorunlarımız Var.. Ayrıldık Şuan Birlikteyiz..
Toparlanmaya Çalışıyoruz..
Dualarınıza İhtiyacım Var..
Eksiki Gibi Burda da Çok Fazla Olamayacağım..
Sadece Şafaklarımı Attıracağım..
Herşeyin En Kısa Zamanda Düzelmesi Ümidiyle..
Bugün Karabükteyiz..
ŞAFAK 85
Plakalara son 4 gün
Esra sizi gördükçe Maşallah diyip iç çekmekten başka bişey yapamıyorum plakalara bile gelemedim ya ne güzel sizin kıskanılası bi durum![]()
![]()
![]()
günaydın kızçeler. nasıl keyifler bakalım. esracım küsmüssünüzdür siz ayrılacagınızı hiç mi hiç sanmıyorum.
şafak:72-BATMAN ayy 70 ler de bitiyor yuppiii.
kızlar kendime de şafak sayıyorum. kpss için son 11 günnasıl geçti zaman hiç anlamadım valla
emrenin de sonuçları açıklanmadı ne kadar belirsiz bi durumdayız yarabbi. en kısa zamanda hayırlı bi şekilde herşey rayına oturur inş.
kızlaaaarr paylaşacağım sizinle demiştim paylaşıyorum. nişanlım kocali üniversitesi elektronik haberleşme mühendisliği ikinci öğretim kazandıhayırlısıyla haftaya pazartesi burda olacak
hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
![]()
Günaydın Kızlar..
Adaşım Güzel Düşünmeye Çalışıyorum..
Herşey Güzel Olur İnşaAllah..
Zeynepcim Sizin Adınıza Çok Sevindim..
Belki Bakarsın Sende Kocaeline Atanırsın O da Orda Bir İş Bulur ve Birlikte Çalışırsınız oda aynı zamanda Okulunu okur..
hakkınızda hayırlısı olsun hep..
saol tatlım hepımız ıcın hayırlısı olsun. esracım o nasıl bı tıcker yaaaaaaaaaa 1 aya dusuosun![]()
![]()
offf bıtırdın resmendarısı başımıza 3 gun eklenecek bıze artık ama napalım
canlar napıorsunuz unutmadım sizleri ama safak saymayınca buraya giresim gwlmior biz hala ayrıyız biz iyice bittik kızlarrr sizde ne güzel azaltmısınız safakları allah kavustursun hepinizi ben acayip bozugummm hiç bukadar uzun olmamısdı ayrlgıımız ama oda artık benden sogudugunu söledi yapacak bişey yokk ben kadar bekledimm degmezmişş kendinize iyi bakın bnei unutmayın canlar gene ugrarım ben safaklarınızın bittiğinide görmek istiorummm
Kızlar yemişsiniz şafakları birşey bırakmamışsınız![]()
Bitiriyoruz nişanlı bayaaaaaaaaaaaaaaaaannn bitiriyoruz :)
Hayırlı uğurlu olsun buarada canım, Allah tamamına erdirsin.
evet esracım yarın tıckerını 1 ay olarak goreceğizdarısı başımıza. emrenin gelmesine seviniyorum elbette
3 gün bile olsa süper
ama okul olayı nasıl olacak o askerdeyken devamsızlık yapmış olacak ne olacak hiç bilmiyoruz
şimdi de bu sorunumuz çıktı. belki okulu dondurabiliriz o zaman da okulu uzayacak direk.
bakalım hayırlısı artık
![]()