91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Uğrayamadığım Günlerin Şafaklarını Toplu Atıyorum :)

Kırıkkale'ye Selam Yola Devamm..

Batman'a Selam Yola Devamm..

Şırnak'a Selam Yola Devamm..

Bartın'a Selam Yola Devamm..

Ardahan'a Selam Yola Devamm..

Canımmm, Hadi gözünaydın gelmiş yarin.. Nekadar kalacak?
Havaalanından almaya gittinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Gamzecimmmmmm, Allah yardımcıları olsun bacikommm.. Allah sanada bol bol sabır versin.
Aynen dediğin gibi ferah tut içini, az kaldı kavuşacağız askerlerimize.
Dua et bol bol, bizimde dualarımız tüm askerlerle...

Bizi unutma yeter adaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
Allah mutluluğunuzu bozmasın

heh şöleee sesiniz duyulsun bakalım. 91-3 teskereci yarenleri sesiniz çıksın. yıkılsın buralar.. milleeeettt şafaaaak görsüüüüüüüüün beeeeeeeeeeee
ben attıramıyorum da siz attırın olur mu esracım emremi almaya gittim tabe gitmez olur muyum. atatürk havaalanında bekledim onu çok özlemişim. 2 gündür işlerimizi tamamlamak için resmen kilometreye vursak 400 km falan yol yapmısızdır. daha eve yenı gırdım sıze yazıorum dusunun. bugun kaydımızı tamamladık allaha sukur. artık o bir mühendis adayı yerim onu ben
aksam da annesı yemege cagırdı bızı onlara gectık mecburen. perşembe günü de ing den sınavı var. dua edin kızlar geçer inş.
romromelacım. allah tum askerlerımızın yanında olsun. her aksam dua edıyorum. en cok da doguda olanlara özellikle. tez zamanda kavusun ıns. hepımız kavusalım bıtsın bugunler. cok yorulduk sabırlar tukenmek uzere. en zor zamanlar ha gayret kızlar.
esracım size de çok sevindim aranızı sıkı tutun bakayım az kaldı gelmesıne

"... 54 SAKARYA ..."
Sakarya’dayız...Boğaz’dan Sapanca’ya selam olsun…

günaydın kızlar. tskler esracım. inş. esraaa yaaa inş. sınavım cumartesı borsey kalmadı ve hıc calısmıyorum calısamıyorum

canlaar herkese iyi geceler ..... geliyimde bi şafak attırayım dedim benim şafak esraburakla aynı kızlar ben eksik saymısım bu arada
bugunu saymazsak yarın inş 53 olacagım

Son düzenleme:
........ BATARSA 53 ( RİZE ).......

Beklemekk sabır ister ! Sabrın devam ettigi yerdeyim

"... 53 RİZE ..."
Çayın başkentine selam olsun… :)

ADAŞIM'a ve ZEYNEP'ciğime selam olsunnnn :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım. emrem bi aksilik olmazsa bu akşam gidiyor kısa tatilimiz koşturmaca arasında da olsa güzel geçti.
bu aksam havaalanına gıtcem ben de bugunden safak atmam lazım sanırım ama tam bılmıyorum yarın atarım esra kız yesıstın mı bana ??

Günaydın Zeynep,
Yok ya Yetişemedimm..
Hala 2 Gün Var Aramızda :)
ama olsun buna da şükür
haftasonu Emrenin sınavı var.. belki bir gün daha eklenebilir şafağımıza.
babası gidip evciye çıkarabilirse eklenmeyecek.. bakalım..

oluo ıste hesapta yokken ızın kullanıyoruz. bız daha kullanmayız artık herhalde buyuk konusmayayım yıne
ben de 53 beklıyorum memleketım yaaa mısss. belkı sınavdan sonra gıdecegım bakalım. su emreyı bı postlayayım da henuz dusunemedım
az kaldı yaaa 60 gun nedır hemen gecer. allahın ıznıyle bıtecek. evet esra valla kasla goz arasında gormus oldum. cok ozluyorum onu ya her gordugumde bıraz daha katlanıyor. askerlıgı gectım. burdayken de ayrı kalmak artık zor gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…