kz sen nden bizim topiğe gelmiyorsun ve de diğer topiğe ben mi görmüyorum:44:91/3 | Şafak Panomuz
// 08.09.2012 \\
:119: :119: :119: :119:
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ esraburak ♥ : 65
♥ iwran ♥ : 66
♥ seker ♥ : 69
♥ romromela ♥ : 74
♥ angeloflove ♥ : 74
♥ edaogz ♥ : 77
♥ zlhism ♥ : 77
♥ EmrEsra ♥ : 80
♥ exclusive ♥ : 88
♥ asigimbensana ♥ : 93
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
:119: :119: :119: :119:
92-1 e uğruyordun ya arası onu diyorum gelmiyorsun diye :)) ortak topictede göremedim ondan şeyettiydimesracım, bozuşmuşlardır belki biraz iyice geriliyor ipler gittikçe. bizde de durum aynı zaman kısaldıkça sabırlar da zorlanıyor. iwran da gelmedi. gelip barıştık demesini bekliyorum açıkcası. inş. kötü birşey olmamıştır.
esra bugun başıma ne geldi bi bilsen. aöf sınavını unuttum sabah sınava gitmedim
hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. nasip değilmiş demekki.kesin kalmış oldum böylece atılcam yakında
erres nerde görmüyorsun beni anlamadım ?? benim topiğim burası zaten :44:
esracım, bozuşmuşlardır belki biraz iyice geriliyor ipler gittikçe. bizde de durum aynı zaman kısaldıkça sabırlar da zorlanıyor. iwran da gelmedi. gelip barıştık demesini bekliyorum açıkcası. inş. kötü birşey olmamıştır.
esra bugun başıma ne geldi bi bilsen. aöf sınavını unuttum sabah sınava gitmedim
hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. nasip değilmiş demekki.kesin kalmış oldum böylece atılcam yakında
erres nerde görmüyorsun beni anlamadım ?? benim topiğim burası zaten :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?