• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 59 TEKİRDAĞ ..."
Mavi gözlü kent Tekirdağ’a selamlar… :)

$59 TEKİRDAĞ.webp

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

seni biliyorum esracım. diğer adaşın da görünmüyor. iwran zaten kayıp. diğer kızlar da arada geliyor. tek başıma kaldım valla :14:

çalışmaya çalışıyorum diyelim esracım. sıkıntılar bitmiyo valla hayırlısı olsun herşeyin. emrenin biletini almıştık. perşembeye sınav koymuşlar herşey değişti şimdi. onu netleştirmeye çalışıyoruz. asker olunca çok zor oluyor yaw herşey bürokrasi :14:

çalışmaya çalışıyorum diyelim esracım. sıkıntılar bitmiyo valla hayırlısı olsun herşeyin. emrenin biletini almıştık. perşembeye sınav koymuşlar herşey değişti şimdi. onu netleştirmeye çalışıyoruz. asker olunca çok zor oluyor yaw herşey bürokrasi :14:

Aaaaaaa...
Seninmi sınavın var perşembe anlamadım :S

yok emrenin sınavı var. hazırlık sınıfını atlamak ıcın muafıyet sınavı koymuslar sanırım persembe gunune. bızım de haberımız yoktu. yayınlanmıs bı bılgı yoktu. bızde almıstık bıletını. bakalım napcaz.

Günaydın canım devrelerim :)
Çabucak bitecek güzell bir hafta olması dileğimle... :)

abooow topiğe kimsecikler uğramıyor mu ??? ben bile geldim yani. bütün gün yarimle işleri tamamlamaya çalıştık, acayip yorulduk. resmen istanbul turu attık. bi şafak güncellemesi yapayım bari. kim nerde napıo belli değil. millet bi selam verin bari yaw. :31:

:72: :72: 91/3 | Şafak Panomuz :72: :72:

// 18.09.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 55

♥ iwran ♥ : 56

♥ seker ♥ : 59

♥ romromela ♥ : 62

♥ angeloflove ♥ : 66

♥ edaogz ♥ : 67

♥ zlhism ♥ : 67

♥ EmrEsra ♥ : 70

♥ exclusive ♥ : 78

♥ asigimbensana ♥ : 83

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:119: :119: :119: :119:

:72: :72: :72:

Son düzenleme:
oooof kızlar offf resmen yaşlandım şu 13 aydaaa dert küpü oldumm :( içim daralıyo gelemiyorum buralara ondan :50:

geçen gün çukurca da patlatılan konvoy onların konvoydu :14: yine opersyonda 3 de gelicek inşallah onu bekliyorum şimdi.. İçimi ferah tutuyorum Allaha emanet ediyorum ama artık dayanamıyorum bitsin artık noluuur :14::14:

Herkese Günaydınnn...
Kızlar Beni Merak Etmişsiniz..
Ben ve Emrem Çok İyiyiz :nazar::nazar:
Çok Şükür Rabbime.. Şuan Aramız İyi... Bir Daha kötü olmaz inşaAllah..
İnternete Pek Giremiyorum Artık, Burdan Şafak Attıramıyorum ama Telefondan Facebooktan bir şekilde şafak attırmaya devam ediyorum :72:
Şimdi Burdada Toplu Atacağım :)

.

Back