91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

"... 63 ŞANLIURFA ..."

Tarih'in sıfır noktası Urfa’ya Şanlı selamlar….

Günaydın canım, merak ettim seni vallaha.
Dualarımız seninle adaşım, kötüyü düşünme sakın hep güzel düşünki güzel olsun.
Bencede siz ayrılmadınız sadece küstünüz oda geçecektir bir kaç güne.
Herşeyin hayırlısı olsun. sıkma sen canını...

ŞAFAK 85

Plakalara son 4 gün

Esra sizi gördükçe Maşallah diyip iç çekmekten başka bişey yapamıyorum plakalara bile gelemedim ya ne güzel sizin kıskanılası bi durum

Günaydın canım, son 4 gün kalmış yaa daha ne olsun iç çekmeye gerek yokkk :)

Günaydın Zeynepcim, kpss'ye çok az kalmışşşşşşşşşşşşşş aayyyyy, bir an önce girsende şu sınava üzerindeki yük kalksa be canım.

esracım üzerimdeki yük kalkacak da inş. daha ağır yük yüklenmez
hakkımızda hayırlısı elbette ama bu kadar emek vermişken birşeyler olsun istiyor insan. bakalım görcez.

kızlaaaarr paylaşacağım sizinle demiştim paylaşıyorum. nişanlım kocali üniversitesi elektronik haberleşme mühendisliği ikinci öğretim kazandı hayırlısıyla haftaya pazartesi burda olacak hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

Günaydın Kızlar..
Adaşım Güzel Düşünmeye Çalışıyorum..
Herşey Güzel Olur İnşaAllah..

Zeynepcim Sizin Adınıza Çok Sevindim..
Belki Bakarsın Sende Kocaeline Atanırsın O da Orda Bir İş Bulur ve Birlikte Çalışırsınız oda aynı zamanda Okulunu okur..
hakkınızda hayırlısı olsun hep..

günaydın kızlar. esracım düzelir ben inanıyorum.
ben zaten kocaeli olsun istiyordum seviyorum istanbula yakın ama uzak
hepimiz için hayırlısı elbette.
pazartesi gelecek hiç aklımızda yokken kavuşmuş olacağız. önümüzdeki hafta çok yoğun olacağız kesin emre 3 gün burda kalacak zaten haftasonu da kpss sınavı var bakalım nasıl olacak.
şafak:71-KIRIKKALE

Aaaaa ne güzel zeynepcim çok sevindim, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Hadi bakalım yine kavuşuyosun yaaaaaaaaaaaa :))
Buarada Günaydın :)

Adaşım günaydın,
Herşey güzel olacak, Allah gönlüne göre versin herşeyi tatlım.
Üzme tatlı canını.

saol tatlım hepımız ıcın hayırlısı olsun. esracım o nasıl bı tıcker yaaaaaaaaaa 1 aya dusuosun
offf bıtırdın resmen darısı başımıza 3 gun eklenecek bıze artık ama napalım

canlar napıorsunuz unutmadım sizleri ama safak saymayınca buraya giresim gwlmior biz hala ayrıyız biz iyice bittik kızlarrr sizde ne güzel azaltmısınız safakları allah kavustursun hepinizi ben acayip bozugummm hiç bukadar uzun olmamısdı ayrlgıımız ama oda artık benden sogudugunu söledi yapacak bişey yokk ben kadar bekledimm degmezmişş kendinize iyi bakın bnei unutmayın canlar gene ugrarım ben safaklarınızın bittiğinide görmek istiorummm

iwrancım ben sence baglarını koparma eger sevıyorsan ? çok uzun zaman oldu gorusmeyelı boyle dusunmesını suan anlayabılıyorum. ama gelınce senı gorunce cok sacma ısler yaptıgını anlayacak bence. her ınsanın sevgı bagı aynı olmayabılır. bende uzun sure gormeyınce daha cabuk unutanlardanım malesef

bugünden yazayım dedim bizim şafak:70-KARAMAN

91/3 | Şafak Panomuz

// 12.09.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 61

♥ iwran ♥ : 62

♥ seker ♥ : 65

♥ romromela ♥ : 70

♥ angeloflove ♥ : 70

♥ edaogz ♥ : 73

♥ zlhism ♥ : 73

♥ EmrEsra ♥ : 76

♥ exclusive ♥ : 84

♥ asigimbensana ♥ : 89

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:119: :119: :119: :119:

inş allahın izniyle bizde bitiyoruz. bazen hala inanamıyorum 2 ayın kaldığına hatta biz zorunlu izin kullanıyoruz pazartesi burda

saol tatlım hepımız ıcın hayırlısı olsun. esracım o nasıl bı tıcker yaaaaaaaaaa 1 aya dusuosun
offf bıtırdın resmen darısı başımıza 3 gun eklenecek bıze artık ama napalım

Günaydın canım, aynennn öyle yaaa... Şu ticker'a bakın yaaa, yarın bakmaya kıyamayacağım
Allaha çok şükür zeynepcim bak bizimde 2 gün eklenmişti, bişey olmaz sağlık olsun yeterki.

Günaydın canım, bende zeynep gibi düşünüyorum.
O geldiğinde eminim herşey düzelecek yoluna girecektir.
Özletme kendini...

Kızlar yemişsiniz şafakları birşey bırakmamışsınız

Bitiriyoruz nişanlı bayaaaaaaaaaaaaaaaaannn bitiriyoruz :)
Hayırlı uğurlu olsun buarada canım, Allah tamamına erdirsin.

evet esracım yarın tıckerını 1 ay olarak goreceğiz darısı başımıza. emrenin gelmesine seviniyorum elbette 3 gün bile olsa süper ama okul olayı nasıl olacak o askerdeyken devamsızlık yapmış olacak ne olacak hiç bilmiyoruz şimdi de bu sorunumuz çıktı. belki okulu dondurabiliriz o zaman da okulu uzayacak direk. bakalım hayırlısı artık

Zeynep Zaten Ekimin Sonu Gibi Anca Başlar Dersler..
Rapor Alırsınız Okula Görüşün Belki Askeriyeden alınacak Yazı Bile Yeterli Olabilir..
Devamsızlık Sorun Olmaz Bence Sıkma Canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…