günaydın kızçelerbugun bı enerjık uyandım hayra gıtsın şafak:76-IĞDIR ooo ıns 70 lerde bıtecek
bi yandan zaman geçsin istiyorum bi yandan istemiyorum. sınavım yaklaşıyor 22 eylülallah yardımcımız olsun.
nasıl gidiyor hayat bakalım kızlar.
evet yaaa çok süperim vallagelince kazanırsa daha da süper olacağız inş. üniversite bahçesinde sevgilimle gezmek istiyorum
günaydın kızçelerbugun bı enerjık uyandım hayra gıtsın şafak:76-IĞDIR ooo ıns 70 lerde bıtecek
bi yandan zaman geçsin istiyorum bi yandan istemiyorum. sınavım yaklaşıyor 22 eylülallah yardımcımız olsun.
nasıl gidiyor hayat bakalım kızlar.
kızzzlaaarrrr sonunda
ŞAFAK : 89
Plakalara Son 8
Ya Şu 80 gün sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor
yaaa tickerımda 2 aya düşmüş
4 Hafta olması canımı sıkıyo olsada
7 ayları hatırladıkça moral buluyorum
2 AY 4 HAFTA 1 GÜNCÜK
:118::118::81::81::81::124::124::119::119::122::122:
O GELCEK ONA ŞÖYLE YAPICAM :94::94:
Ooooooo hele hele çok az kalmış plakalaraaaaaaaaaaaaaaaa :)
Canlarım bizim Züleyha'nın askeri Afyondaydı galiba, inşallah herşey yolundadır...
25 şehit yine yaa..
Nereye gidiyo bu memleket...
İnşaAllah Yolundadır ya
gelmedi değil mi bugün
Canlarım bizim Züleyha'nın askeri Afyondaydı galiba, inşallah herşey yolundadır...
25 şehit yine yaa..
Nereye gidiyo bu memleket...
İnşaAllah Yolundadır ya
gelmedi değil mi bugün
canım sabah ben konuştum sevgilimle o iyiymiş onların oraya uzakmış patlama olan yer ama çok üzgündü ordan tanıdığı varmış.
bi de dedi ki bu patlama kasıtlı olabilir. askerleri asla mühimmat deposuna sokmazlar o saatte o kadar askerin orada işi olamaz bunda bi iş var dedi. mühimmat deposuna sadece oranın görevlileri girer dedi. yazık dedi çok üzgündü ya25 asker ne demek bi de yaralılar var Allah ailelerine sabır versin
Güzeller günaydın..
Esoooooo adaşımmmmmmmmmmmmmmmmm, hayırlı uğurlu olssuuuuuuuuuunnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?