• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

öğrenir öğrenmez emreden sonra buraya yazacağım inş sevinçli haberler alırız :52:
ben de doktora gıttım bugun demır eksıklıgım vardı duzelmıs turp gıbıyım masallah :27:
esracım evet gozun aydın. plakalar zevkli ya hergün yeni bi il adı söylüyorsun soranlara il adını söylüyorum :1:

günaydın iyi haftasonları bakalım. şafak:74-BARTIN :52: 70 ler de bitiyor oleeey. :52:
kızlar sınav acıklanmadı haftaya kaldı ıı mı offfff

:72: :72: 91/3 | Şafak Panomuz :72: :72:

// 08.09.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 65

♥ iwran ♥ : 66

♥ seker ♥ : 69

♥ romromela ♥ : 74

♥ angeloflove ♥ : 74

♥ edaogz ♥ : 77

♥ zlhism ♥ : 77

♥ EmrEsra ♥ : 80

♥ exclusive ♥ : 88

♥ asigimbensana ♥ : 93

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:72: :72: :72:

:72: :72: 91/3 | Şafak Panomuz :72: :72:

// 08.09.2012 \\

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 65

♥ iwran ♥ : 66

♥ seker ♥ : 69

♥ romromela ♥ : 74

♥ angeloflove ♥ : 74

♥ edaogz ♥ : 77

♥ zlhism ♥ : 77

♥ EmrEsra ♥ : 80

♥ exclusive ♥ : 88

♥ asigimbensana ♥ : 93

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:72: :72: :72:
kz sen nden bizim topiğe gelmiyorsun ve de diğer topiğe ben mi görmüyorum:44:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 65 VAN ..."
Yüreğinde derin sızısıyla enkazından yeniden doğan şehir VAN’a bin selam olsun...

$65 VAN.webp

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar günaydın..
Ya bişey söyleceğim adaşım buralara hiç geldimi..

Onun face'inde tuhaf bişey yazıyor... Resim değiştirilmiş... Esra emre yazardı o silinmiş... esra ve soyadı yazıyo..

Nedir bu.. Şoklardayım ve içim bi kötü oldu bir an önce ADAŞIMI BEKLİYORUM.. Gelirsen buraya bişeyler yaz adaşım, çok merak ediyorum seni...

esracım, bozuşmuşlardır belki biraz iyice geriliyor ipler gittikçe. bizde de durum aynı zaman kısaldıkça sabırlar da zorlanıyor. iwran da gelmedi. gelip barıştık demesini bekliyorum açıkcası. inş. kötü birşey olmamıştır.

esra bugun başıma ne geldi bi bilsen. aöf sınavını unuttum sabah sınava gitmedim :53::53::53::53::53::53::53::53:
hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. nasip değilmiş demekki. :31: kesin kalmış oldum böylece atılcam yakında :52:

erres nerde görmüyorsun beni anlamadım ?? benim topiğim burası zaten :44:

esracım, bozuşmuşlardır belki biraz iyice geriliyor ipler gittikçe. bizde de durum aynı zaman kısaldıkça sabırlar da zorlanıyor. iwran da gelmedi. gelip barıştık demesini bekliyorum açıkcası. inş. kötü birşey olmamıştır.

esra bugun başıma ne geldi bi bilsen. aöf sınavını unuttum sabah sınava gitmedim :53::53::53::53::53::53::53::53:
hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. nasip değilmiş demekki. :31: kesin kalmış oldum böylece atılcam yakında :52:

92-1 e uğruyordun ya arası onu diyorum gelmiyorsun diye :)) ortak topictede göremedim ondan şeyettiydim:51:

Zeyneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepppp :) canın sağolsun canım ama gerçekten inanamadım :D
Okadar sınava çalış çalış kafan allak bullak olmuştur.

Kısmet tatlım :)

Atarlarsa atsınlar sen kapı gibi kpss'yi kazanacaksınnnnn.

errescim haklısın canım. siz de eskidiniz artık ondan gelmiyorum aslında 92-3 lere takılmak lazım şimdi. gidip oraya şafak 74 yazayım da moralleri bozulsun :27::27:

esracım ben bile kendime inanamadım ki hiç tarzım değildir şimdiye kadar atladığım sınav görüşme vs yoktur. artık nasip dicem valla. nasip değilmiş. çalışmıştım cidden. emreye söledim inanamadı :53: geçti artık yapılcak bişe yok. yarını kaçırmıcam inş. ama yarınkilere pek çalışmamıştım :31:

şafak:73 şırnak :27:
ayy bugun sınava girdim allaha şükür. bakalım nolcak 1 aya açıklanır. kpss den de inş istediğimiz sonucu alırız.
napıosunuz kızlar bakiim.

Kızlar Herkese Günaydın..

Adaşım Beni Merak Etmişsin..
Zeynep Doğru Tahminde Bulundu Biraz..
Emreyle Bazı Sorunlarımız Var.. Ayrıldık Şuan Birlikteyiz..
Toparlanmaya Çalışıyoruz..
Dualarınıza İhtiyacım Var..
Eksiki Gibi Burda da Çok Fazla Olamayacağım..
Sadece Şafaklarımı Attıracağım..

Herşeyin En Kısa Zamanda Düzelmesi Ümidiyle..

Bugün Karabükteyiz..

:72::72: ŞAFAK 85 :72::72:

Plakalara son 4 gün

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
Esra sizi gördükçe Maşallah diyip iç çekmekten başka bişey yapamıyorum plakalara bile gelemedim ya ne güzel sizin kıskanılası bi durum :31: :52::52::52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızçeler. nasıl keyifler bakalım. esracım küsmüssünüzdür siz ayrılacagınızı hiç mi hiç sanmıyorum.
şafak:72-BATMAN ayy 70 ler de bitiyor yuppiii.:52:
kızlar kendime de şafak sayıyorum. kpss için son 11 gün :53: nasıl geçti zaman hiç anlamadım valla :53: emrenin de sonuçları açıklanmadı ne kadar belirsiz bi durumdayız yarabbi. en kısa zamanda hayırlı bi şekilde herşey rayına oturur inş.

Back