Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet esracım yarın tıckerını 1 ay olarak goreceğizdarısı başımıza. emrenin gelmesine seviniyorum elbette
3 gün bile olsa süper
ama okul olayı nasıl olacak o askerdeyken devamsızlık yapmış olacak ne olacak hiç bilmiyoruz
şimdi de bu sorunumuz çıktı. belki okulu dondurabiliriz o zaman da okulu uzayacak direk.
bakalım hayırlısı artık
![]()
Zeynep Zaten Ekimin Sonu Gibi Anca Başlar Dersler..
Rapor Alırsınız Okula Görüşün Belki Askeriyeden alınacak Yazı Bile Yeterli Olabilir..
Devamsızlık Sorun Olmaz Bence Sıkma Canını..
esracım inş öyle olur. bence de sorun olmamalı. asker sonuçta ben emreye söledim gelirken yazı getir vs dedim ama bakalım. bunu da çözebiliriz inş. esracım kpss ye de çok az kaldı. heyecanlıyım. netlerim fena değil. inş kazanırızsizin nasıl aranız düzeldi mi ?
pazartesi sabahı 6.45 de yola cıkmam lazımemreyi karşılıcam kısmetse atatürk havaalanında.
Özledik seni adaşım... :)
Bende Özledim Adaşım..
ŞAfak Azalıyor Plakalardayız ama İnanın Hiç Tadı Yok.
günaydın kızlar. biran önce barışın kızlar artık yaw. hele sen esracım. topik bi sessiz, bi böyle hareketli mesajlar göremiyorum.
şafak:69-BAYBURT 70 ler veda, 60 lara hoşgelmiş diyorumbugün böle bi sempatik kalktım.
benim de hedefim. 53 rize
ama daha var
dün emrenin biletini de aldık. oyyyy mehtap bize son 3 gün diyorum
![]()
memleketimm![]()
bizim şu anki ilk hedefimiz 61-trabzonkıskandım şafağını maşallah diyeyimm
şafak 72-Batman
Yahu gidin artık da sıra bize gelsiinn
Seninde şafağına maşallah edacımm,
Memleketinede dün uğradık çok şükür 60'larıda sonlandırıyoruz :)
darısı başımıza tickerın şahaaneeee![]()
esracım yakıosunsüper ötesi
bizim de az kaldı ben de istiyorum
![]()
Seninde şafağına maşallah edacımm,
Memleketinede dün uğradık çok şükür 60'larıda sonlandırıyoruz :)
darısı başımıza tickerın şahaaneeee![]()
Teşekkürler şekerler,
Darısı başınızaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)