90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

çok geçmiş olsun canım

canım iyi dileklerin için saol hepimiz için hayırlı olsun inşallah. inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın. benim de 6+1 bugün itibariyle aynı günlerde doğuracağız inşallah
hemen hemen aynı zamanlarda ve kilodayız,umarım herşey yolunda gider bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

canım ben de hamile kıyafetleriyle ilgil forumlarda biraz dolaştım LCW den bahsediyorlar ama ben henüz bakmadım büyük beden varmıdır pek bilmiyorum ama bir bak istersen

arkadaşlar bu arada tekrar edeyim kilom 87,4 dr 3 rakamlı hanelere çıkmak yok dedi. ben de zaten istemiyorum . hadi hepimize hayırlısı

merhaba,herkes iyidir umarım.nilufermas iyi dileklerin için teşekkürler canım, keşke bende 80 li rakamlarda kilomu koruyabilseydim, şimdi benim 3 lü rakamlara çıkmadan hamileliğimi tamamlamam çok zor görünüyor.gerçi çok bulantım var ve iştahım yok şimdilik te sonra bilinmez ne olur.
breath , sen de umarım bebeğine sorunsuz kavuşursun, bence çok iyi gidiyorsun kilo olarak. darısı bize.
hamile kıyafeti konusuna gelince LCW de var büyük beden ama sanırım 46 bedene kadar,üstelik hamile kıyafetleri sadece göbek kısmından geniş, basen ve bacak sorununuz varsa benim gibi bulabileceğinizi zannetmiyorum. çünkü benim üst bedenim daha ince alt bedenim oldukça geniş.o yüzden kıyafet konusunda çok sorun yaşıyorum, basen kısmı olmuyor genelde, ve bacaklar sıkıyor hep.armut tipiyim yani, ama hormonlu bir armut kaydirigubbakcemile3

Cleaxanemi kullanıyosun. Evet ya oda mosmor ediyor. Iğneen sonra sıkı bastır.kolonyalı pamuk koy. Cok gecmiş olsun canım ya

Cleaxanemi kullanıyosun. Evet ya oda mosmor ediyor. Iğneen sonra sıkı bastır.kolonyalı pamuk koy. Cok gecmiş olsun canım ya

sanırım bana sordun bu soruyu ,ben ınnohep 0,7 kullanıyorum canım.çok yakıyor ve morarıyor.hele bazen sanırım yanlış bir yere denk geliyor böyle, avuç içimin genişliğnde bir alana yayılıyor ve resmen siyaha yakın bir renk alıyor.

sende mi kullanıyorsun, kan pıhtılaşması sorunun mu var oslm82?

canım bende de eski iştah yok gibi ama şöyle bir durum var yemekten hemen sonra karnım acıkıyor ne yapacağımı bilemiyorum. benim ilk hamileliğimde ilk 16 hafta kilo almamıştım umarım bunda da öyle olur diyorum . sonraki aylarda ayda 1,5 alsam 8-9 kiloya denk gelir ama şunu da söyleyeyim ilk hamilelikte sonrasında 18 kilo aldım. ama o zaman bu kadar kilolu değildim. kilolular daha az alır diyorlar ona güveniyorum :)

selam kizlar umarim hepiniz saglikli bir sekilde bebeklerinizi alirsiniz kucaginiza
bende nisan ayinda dogum yaptim
106 kilo ile hamile kaldim 98 kilo ile doguma girdim
su an 96 kiloyum kendinizi kasmayin sakin

herkese merhabaaayerimseniben 88 kiloyla hamile kaldım, 96 kiloyla doğuma girdim. kilolalarınızı dert etmeyin kilolu hamile kalanlar az kilo alıyor ayrıca bazı doktorlar kilo konusunda çok moral bozucu oluyorlar eğer doktorunuz bu konuda takıntılıysa mutlaka değiştirin hamilelikte insanın morale ihtiyacı oluyor
inş hamile olanlar bebeklerini sağlıkla kucağına alırlar bebek sahibi olmak isteyenlrede rabbim hayırlı evlat nasip etsin.

selam kizlar umarim hepiniz saglikli bir sekilde bebeklerinizi alirsiniz kucaginiza
bende nisan ayinda dogum yaptim
106 kilo ile hamile kaldim 98 kilo ile doguma girdim
su an 96 kiloyum kendinizi kasmayin sakin
saol canım güzel dileklerine.güle güle büyüt bebeğini allah bağışlasın.hamilelik döneminde nasıl beslendin ve bebeğin kilosunu, merak ettim.kaç kilo doğdu bebeğin.
sağlıkla büyüsün bebeğin, allah bağışlasın.sanırım dotorların geneli kilo konusunda hassas.sevmiyorlar kilolu hasta.sonuçta bizde kilolu olmaktan mutlu değiliz, kilolu olmak bizim tercihimiz değil, bir şekilde kiloluyuz ve vermiyoruz işte.rabbim tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler, ve tüm hamilelere sağlıklı bebekler nasib etsin.inşallah bende kilo almadan tamamlarım hamileliğimi, ama yatak istirahatinde olduğum için hareketsiz kalmak dezavantaj galiba bu durumda.bilmiyorumkismile

kızlar lcw de en fazla 48 bedene kadar ürün bulabilirsiniz
C&A mağazasında da hamile koleksiyonu var (kaç bedene kadar olduğuna dikkat etmedim). Ama 52 bedene kadar tunik,bluz,pantolon vb.ürünler mevcut aynı mağazanın yenidoğan koleksiyonu da var, fiyatlar da lcw ayarında
Bakırköy cadde, Capacity, Cevahir, Forum İstanbul, Profilo, Fatih de mağazaları var.
Yolunuz düşerse uğrayıp bakın derim bebeğinize de kendinize de aynı mağazadan ciciler alabilirsiniz

bende de yapmıştı baş dönmesi hatta tansiyonum çok düştü her gün baygın gibi kalıyodum tansiyon 8/5 çıkıyodu bitince rahatladım...bugün bebeğimi gördüm elleri ayakları durmuyo yerinde çok hareketli olacak heralde çoooookkk mutluyum zemuszemus

keşke kilolarımızda birazcık az olsaydı daha rahat olurdu. ben önceden de sezeryan gibi ameliyat olmuşltum myomdan dolayı. ama çok rahattı.ameliyat olduguma bile inanmadılar. ama şimdi korkuyorum. havalarda sıcak.amaaaaaan. ne zormuş bişeyleri biklerek yasamak.doğumdan sonra bu kilolarla kalmayalım arkadaslar. çıta bacaklıların bizden farkı ne. kız annesi olacagız.değilmi ama.oda biz ebenzer sonra.

çok sevindim canım ne mutlu sana. ben de tansiyonumu ölçtürmedim ama düşük olabilir. sersem gibiyim hep yatmak istiyorum. sonrada kafam sırtım ağrıyor resmen

ben hep doğumdan sonra eski normal kiloma döneceğimi düşünüyorum zaten böyle bir his var içimde:) zaten hamilelik planlarken bu kadar aldım

selam herkese
progestan bende kullanıyorum günde 3 tane,tansiyonum sürekli düşüyor,sersemlik te yapıyor, ama ben zaten ayakta olmuyorum fazla,genelde yatar durumdayım, düşük riskim olduğu için doğuma kadar da kullanacağım.

Ben de hamile kaldığımda 87 kiloydum.İlk 4 ay çok bulantı-kusmam oldu 80 kiloya indim.Ancak diğer 5 ayda aç kaldığım günlerin acısını çıkarttım ve doğuma girdiğimde 105 kiloydum.Mecburen sezaryen oldu doğumum.Şişmanlık her alanda olduğu gibi hamilelikte de çok kötü birşey.Son haftalarda nefes alamıyordum.Sokakta gördüğüm ince hamilelere imrenerek bakıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…