Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadasım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah.benımde bır dusugum var.9 haftalıkken kalbı durdu kurtaj olmak zorunda kaldım.sebebı cogu kişi gibi benimde meçhul.bende kilolu hamile kalmıstım.sanırım 96 falan.dusuk yaptıgımda 100 kg falandım.sımdıde 103 kgyım.klomen kullanmaya basladım.kımısı duser yenıden bu kılo ıle hamıle kalma dıyor.doktorum bırsey olmaz rısklı ama dıkkat edersın dıyor.pkoluyum cunku aynı zamanda ben.yasımda 28.cok gec olmadan artık bebıs ıstıyorum.ocak ayında kurtaj olmustum.uzerınden baya bır vakıt gectı.kendılıgımden hamıle kalamadım korunmadıgım halde.kıst flan oldu hep.sımdı bu ay ıctım klomen hergun bır tane 5 gun ıctım.pazartesı yumurtalarımın buyuklugune bakılacak.ınsallah olgunlasmıstır ve ıgne vurur doktorum.belımde agrı ve kasıgımda ıgne batmaları var.hayırlısı artık.beklıcem ve gorcem.burada benım gıbı kılolu arkadasların oldugunu gorunce bıraz umutlandım acıkcası.hepımıızın ıcın hayırlısını dılıyorum.
selamlar bende 95le hamile kaldım 6 haftalık hamileyim ultrasona göre
4 gün önce keseyi gördük 3 haffta sonra gel dedi dr kilona dikkat et dedis sadece bana dr
Arkadaşlar
bende 89 kg ile hamile kaldım , şuan 6 hafta 4 günlük , ama kasıklarımda ağrım var . Doktorum iğne verdi 3 günde bir yaptırıyorum . Bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum .......
bende 95 ile hamile kaldım. suan 100 üm. 5 hafta sonra sezeryan olacagım. daha önceden myom ameliyatı olmuştum. gebeliğimdede yeniden cıktı. oyüzden normal olamıyorum. boşver nomal daha iyi vallahi.bende özele gitmiyorum devlet hastanesine gidiyorum. özel druda yok. bebektede bendede bişey olmayınca özele gidip para ödemek bana biraz sacma geliyor.sadece bi defa ayrıntılı usg ye girdim 10 lira verip bukadar. sende fazla kilo almamışsın. bizim sansımız zaten kilolu olmak bide allah bende çikolayaı cok seven ben ne dondurma ne kola ne cipğs asla yemedim tek yediğim limon o sayede fazla kişlo almadım. sanırım seninde aynı şekild eolmuş.allah yardımcımız olsun
hemen hemen aynı zamanlarda ve kilodayız,umarım herşey yolunda gider bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.selamlar bende 95le hamile kaldım 6 haftalık hamileyim ultrasona göre
4 gün önce keseyi gördük 3 haffta sonra gel dedi dr kilona dikkat et dedis sadece bana dr
allah korktuğumuza uğratmasın canım. aynı korkuları bende yaşıyorum.allaha emanetiz bebeklerimizle inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görücez.Arkadaşlar
bende 89 kg ile hamile kaldım , şuan 6 hafta 4 günlük , ama kasıklarımda ağrım var . Doktorum iğne verdi 3 günde bir yaptırıyorum . Bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum .......
o kalp atışlarını duymak inanılmaz bir duygu, rabbim isteyen herkese nasib etsin. hayırlı olsun.topiğin üst sıralarda kalması için hergün girip bir şeyler yazmaya çalışıyorum
bu arada 1 kilo aldığımı yazmıştım almamışım hatta bugün 200 gr daha az geldim. her neyse bugün itibariyle 6+0 ım ve dr a gittim farklı bir dr a ve bebişimin kalp atışını gördük çok mutluyum
Hayatım 2li teste neden giriyosun. Bak ben sana söyleyim.2li teste genelde hep bi sorun çıkar .eger özelse gittiğin yer bence hiç boşuna gitme. önemli olan 3 lü test.bende 102 olmuşum kızımda 2600. Gece ölüyordum ama. Ağlaya ağlaya sancıdan uyudum. Kum döküyorum bu ne iğrenç bişey ya.allah yardımcımız olsun
nilüfermas hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın.