Yoooo. Normal dogum yapanda cok. Ama yinede fazla kilo alma hayatım. Tatlıdan uzak dur. Ne kadar az alırsan okadar rahat olur.
hayırlı olsun canım, sağlıklı hamilelikler idliyorum. genelde 4 aydan sonra kilo alam başlar diyorlar ya benden ondan korkuyorum. bulantılar kesilince iştah patlaması yaşarmıyım acabakaydirigubbakcemile3bende 97 ile hamile kaldım 14 haftalık şuan 2 kilo almışım.
kilolu hamile kalanların doğumu hep sezeryanmı oluyo
günaydınlar bayanlAR 96 ile hamile kalmıştım şuanda usgye göre 9+1im ve çok şükür henüz kilo almadım ama çok şişkinliğim oluyo kabızlıktan dolayı sanki karnım çıkmış gibi duruyo
Selam,
Ben 90 la hamile kaldım..100le doğuma girdim..Normal doğum yaptım..Genel pek bir rahatsızlığım olmadı fakat..7 aydan sonra deli gibi kaşınmaya başladım...
Nedeni tabiiiki kilolar,karaciğer yağlanmasına bağlı enzimlerin yükselmesi sebeb oluyormuş kaşıntıya...
selam kizlar uzun suredir takip ediyorum ama yazamadim bi turlu taki az once dun cekildigim resimleri gorene kadar cok kotuyum biraz morale ihtiyacim var...
115 kiloyla hamile kaldim onceleri kilo vermiyim nasilsa geri alicam al ver olmasin diyodum ve 115le hamile kaldim...ilk 3 ay cok kanamam oldu onun icin hic kalkmadan yattim...suanda 30.haftamdayim ve en son 3 hafta once 125 kilo olmustum bile gebelik sekeri falanda cikmadi sukur ama ben normalden fazla yemiyorum neden bukadar cok kilo aliyorum bi saattir agliyorum moralim cok bozuk...kac kiloyla doguma girerim onu bile tahmin edemiyorum..napcam ben bi akil verin nolurmafoldumben
toztoprak cinsiyeti öğrendin mi? hareketler ilk hamilelikte 20. haftada hissediliyor deniyor ama daha önce hissedenler de var.
bravo canım, ilk aylarda kilo vereni duydum da ileriki aylarda ilk seni duyuyorum.selam kizlar kontrolden geldim veee 3 kilo vermisim :bbo:
cok sasirdim hic beklemiyodum cok mutluyum... herseyde yolunda sukur...:CüvCüv:
merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik? ben 108 kiloyla hamile kaldım şu an 15. haftadayım -4 kiloyla gidiyorum çok şükür. 103 küsür kiloyum Allahım yardım etti de tatlıdan tamamen tiksindim ağzıma sürmüyorum zaten hala mide bulantıları yaşıyorum. inşallah çok almadan bitiririm hamileliğimi.
Merhaba arkadaslar. şükür 3 eylülde kızım eylülü kucagıma aldım. Tombiş anne olmak iyi değil. Ama korkmayın ve neolur yediklerinize dikkat edin. Canınız ceksede suy tatlıyı bırakın. 95le hamile kaldım. 102 ile doguma gittim. 10 gün oldu ve ben suan 93 kiloyum.spinal sezeryan oldum. Dikişimle ilgili hiçbi sorunumda olmadı.