90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

selamlar bende 95le hamile kaldım 6 haftalık hamileyim ultrasona göre
4 gün önce keseyi gördük 3 haffta sonra gel dedi dr kilona dikkat et dedis sadece bana dr

teşekkürler canım inşallah sen de bu ay hamile kalırsın sağlıcaklada bebişini kucağına alırsın

arkadaşlar merhaba. ben 5 yıl bekledikten sonra gebe kaldım. pco, haşimoto tiroid,insülin direnci derken hem ben hem eşim epey yıprandık. bana kadın doğumcum sadece diane 35 ve aldoctone tedavisi uyguladı. aldoctoneyi içemedim,yan etki yaptı çok. senelerce uğraştık.bitki kürleri, yumurtlama takipleri...olmadı. ben her yıl birkaç beden büyüdüm 38 bedenden 52 bedene boy boy giysilerim var, ara bedenlerin hepsi de yepyeni, bir ay önce 44 beden olurken bir ay sonra 46 dar geliyordu. en son bozyaka devlet hast.de bir endokrin hekiminden bahsettiler,hemen ona gittim. sonuçta endokrinci doğru tahlili istedi,şimdiye dek kimsenin bakmadığı insülin direncime baktı.glifor tedavisine başladık. 115 kgden üç ayda 105'e düştüm.o arada kendiliğimden hamile kalmışım.şimdi de kusma falan yok, sadece hem çok acıkıyorum hem kolay doyuyorum.kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum. geçen hafta 102 kg olmuştum.şimdi tartılmadım ama gören herkes kilo verdin diyor. kadın doğumcumsa, daha bir ay önce hadi artık, doğur diyen kadın, gebeyim diye gittiğimde bekleme salonunda bir sürü insan varken ikiz gebeliklerde 9. ayda bile bu kadar kilo olmaz dedi, rekortmen diye güldü,çok üzdü beni.hayır ben gebe kalmışım artık, ne alemi var bunun!şu an 6+3. haftadayım. ayın 12sinde rabbim izin verirse kalp atışları için gideceğiz.hâlâ dua ediyorum (önce allahın izni tabii) endokrin doktorum levent kebapçılara. özel doktorlara döktüğümüz paranın haddi hesabı yok. devlet hast.de sorunun ne diye sorup, güler yüzle dinleyip, her türlü tetkiki yaptırdı. doğru tedaviyi uyguladı. gebelik döneminde tiroid ilaçlarımı ayarlaması için ona gittiğimde nasıl mutlu oldu, şişmanım çok deyince sen köyde doğuran herkes ebru şallı mı sanıyorsun dedi,doğurursun nedir yani dedi.moralimi o düzeltti.ve o zaman bana şunu dedi: doğa mükemmel programlanmıştır. sen ya çok az kilo alırsın ya da tersine verirsin,çünkü depon sağlam. çok zayıf bir kadınsa çok kilo alır çünkü o kilolar emzirme hazırlığı. her emziriş 500 kalori, senin kiloya ihtiyacın yok,gebelikte akışa bırak, vücut saatin her şeyi ayarlar dedi. canın bir şeyi çok isterse vücudunun ondaki bir maddeye ihtiyacı vardır, ye mutlaka dedi.dediği gibi de ben iki haftada 3 kg verdim.çok da takmıyorum. bebeğim iyi olsun da...rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Arkadaşlar

bende 89 kg ile hamile kaldım , şuan 6 hafta 4 günlük , ama kasıklarımda ağrım var . Doktorum iğne verdi 3 günde bir yaptırıyorum . Bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum .......

Arkadaşlar

bende 89 kg ile hamile kaldım , şuan 6 hafta 4 günlük , ama kasıklarımda ağrım var . Doktorum iğne verdi 3 günde bir yaptırıyorum . Bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum .......

kanaman yoksa korkma. senin gibi bende 6 hafta 3 günlüğüm, arada ağrı oluyor. rahim büyüdüğü için oluyormuş. allaha emanet bebeklerimiz. ben de çok endişeliydim, ama kendimi böyle rahatlattım. yiyecek ekmeği varsa kimse engel olamaz.

ya kızlar bnm hiç bulantım iştah kesilmem filan olmadı gayet normal yiyorum kilo vermedim yani ama almadımda aynıyım
acaba çokmu alırım böyle giderse

merhaba arkadaşlar uzun zamandır ne takip edebildim bu başlığı ne de yazabildim....açıkcası içimdende gelmedi çünkü durumumda herhangi bir değişiklik yok...belki hatırlarsınız ben de insülin direnci tedavisi görüyorum...yazamadığım süre içerisinde kilom 104 oldu...psikolojim o kadar bozuldu ki hamilelik öncesi testler için doktorada gitmedim...ne olacak böle bilmiyorum öööfff

kızlar ben de aynen hamilelikten önce tatlı krizine girerdim şimdi adını duyunca bile midem kalkıyor. 10 hafta bitti hamileliğin başından beri 7 kilo verdim yediğim halde.sadece abur cubur ve tatlı hiç yemedim. şu an 100 kiloyum:kedi:. inşallah çok almadan tamamlarım.eyvahedigeldismile

Hyatım dur daha 7 haftalıksın.1 haftada yanılma payı de. Söyle bi 3 hafta gecsin görürüm bulantıyı :>:> insallah olmaz ama. Ben 10 haftalıkken asırı bulantıdan hastanede yattım. Iğrenç bişey.bide çalışıyosan bide bu sıcaklar .abooooo:>:> ne güzel moral veriyorum :>:>:>:> neyse kilo sorunu olmasa ne güzel olurdu varya. Dün bizimki oynamadı hiç. Gece acile gittik. Masaya yattım oynadı sinir.boğacağım bu kızı.sonra hemşire tabnsiyona baktı.1600/100 yatıracagız dedi. Neye ugradıgımı sasırdım. Bide alttan muayane dedi.ben oldum bi stres. Kadına diyorum bende hemşireyim bi 10 dakka dinleneyim tekrra bakalım tansiyona diye yok.yatacaksın diyo.yatmadım tabi tahlil istedim. şişlik yok idrarda sorun yok. Sırf döner için adiler beni yatıracaklardı. Aman bilgili olun arkadaslar bu devirde insanlar para için senin sağlığını bile düşünmüyor.ama kanım çok düşmüş 8.8 cıktı. Cahillik işte. Ilaç içmedim. Aman siz siz olun yeni hamişler kan ilacı folik asit düzemnli kullanın. Hergün 2 ceviz birazcık badem. Kabak cekirdeği.insallah hayırlısıyla hepimiz atlatırız

merhaba arkadaşlar ben de bugün tahlil sonuçlarımı aldım. değerlerim çok güzel yükselmiş. yani sonunda rahatladım artık hamileyim diyebiliyorum :) 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye çağırdı dr. çok mutluyum

topiğin üst sıralarda kalması için hergün girip bir şeyler yazmaya çalışıyorum
bu arada 1 kilo aldığımı yazmıştım almamışım hatta bugün 200 gr daha az geldim. her neyse bugün itibariyle 6+0 ım ve dr a gittim farklı bir dr a ve bebişimin kalp atışını gördük çok mutluyum

benim pazartesi günü randevum var doktor ikili test için çağırdı. çok korkuyorum bi sorun çıkmaz inşallah hayırlısıyla atlatırız. bir de bazı bebekler cinsiyetlerini gösteriyorlarmış 12. hafta. inşallah gösterir benim bebeğim de.

Hayatım 2li teste neden giriyosun. Bak ben sana söyleyim.2li teste genelde hep bi sorun çıkar .eger özelse gittiğin yer bence hiç boşuna gitme. önemli olan 3 lü test.bende 102 olmuşum kızımda 2600. Gece ölüyordum ama. Ağlaya ağlaya sancıdan uyudum. Kum döküyorum bu ne iğrenç bişey ya.allah yardımcımız olsun

herkese merhabalar,topiğin başlarında bende buradaydım ve o zamanlar hamile kalmaya çalışıyordum ve kilom 88 civarı idi.zaman geçtikçe moral bozukluğum ile birlikte kilom da arttı, ve her ay belki bu ay hamileyimdir düşüncesiyle sporu ve diyeti bıraktım.çünkü öncesinde 4 aylık 2 düşüğüm vardı ve bu kez riske atmak istemedim.çok hızlı kilo alan ve veremeyen bir bünyeye sahibim. bu arada hiç tartınmadım , psikolojimi bozmak istemedim, zaten üzerine eklenen adet düzensizliklerim de cabasıydı,45 günde 1 adet olur durumdaydım.herşeyi oluruna bıraktım ve buralarada pek uğramadım.tam umudumu kaybettiğim anda yani geçen ay hamile kaldığımı öğrendim.doktora gittiğimde henüz 5 haftalıktı ve kilom 98 di.pazartesi kalp atışlarını duyduk çok şükür,son reglime göre 7+5 haftalık hamileyim, ama döllenme tarihine göre yani bebeğe bakınca 6+4 görünüyor. geçen hafta hafif bir lekelenmem oldu ama çok şükür geçti.doktorum kilo alma diyor, ama aynı zmanda yatak istirahatindeyim nasıl olacak bilmem.sanırım 4 AYbitene kadar yatmaya devam. ben riskli bir gebelik yaşıyorum kan pıhtılaşmam ve rahim bozukluğum var.duruma göre belki, sonuna kadar bile yatmam gerekebilirmiş.hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
selamlar bende 95le hamile kaldım 6 haftalık hamileyim ultrasona göre
4 gün önce keseyi gördük 3 haffta sonra gel dedi dr kilona dikkat et dedis sadece bana dr
hemen hemen aynı zamanlarda ve kilodayız,umarım herşey yolunda gider bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Arkadaşlar

allah korktuğumuza uğratmasın canım. aynı korkuları bende yaşıyorum.allaha emanetiz bebeklerimizle inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görücez.
o kalp atışlarını duymak inanılmaz bir duygu, rabbim isteyen herkese nasib etsin. hayırlı olsun.

geçmiş olsun canım,inşallah bebeklerimizi kucağımıza alınca tüm çektiklerimizi unuturuz, ben de kan sulandırıcı iğnelerden mosmor durumdayım ve heryerim acıyor.

kızlar merhaba.ben baya bi kilolu hamile kalanlardanım.120 ile hamile kaldım ilk 3 ayda 113 kiloya düştüm su an 115 kiloyum..Allaha şükür şimdilik ne bende ne bebeğimde bi sorun yok.bnm sormak istedigim kıyafetlerinizi nerden alıosunuz?su anda 19 haftalık hamileyim ve 4 gün sonra 20.haftaya giricez.artık yeni kıyafetler almam lazım.bana yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…