saol canım güzel dileklerine.güle güle büyüt bebeğini allah bağışlasın.hamilelik döneminde nasıl beslendin ve bebeğin kilosunu, merak ettim.kaç kilo doğdu bebeğin.
sağlıkla büyüsün bebeğin, allah bağışlasın.sanırım dotorların geneli kilo konusunda hassas.sevmiyorlar kilolu hasta.sonuçta bizde kilolu olmaktan mutlu değiliz, kilolu olmak bizim tercihimiz değil, bir şekilde kiloluyuz ve vermiyoruz işte.rabbim tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler, ve tüm hamilelere sağlıklı bebekler nasib etsin.inşallah bende kilo almadan tamamlarım hamileliğimi, ama yatak istirahatinde olduğum için hareketsiz kalmak dezavantaj galiba bu durumda.bilmiyorumkismile
keşke kilolarımızda birazcık az olsaydı daha rahat olurdu. ben önceden de sezeryan gibi ameliyat olmuşltum myomdan dolayı. ama çok rahattı.ameliyat olduguma bile inanmadılar. ama şimdi korkuyorum. havalarda sıcak.amaaaaaan. ne zormuş bişeyleri biklerek yasamak.doğumdan sonra bu kilolarla kalmayalım arkadaslar. çıta bacaklıların bizden farkı ne. kız annesi olacagız.değilmi ama.oda biz ebenzer sonra.
Ben de hamile kaldığımda 87 kiloydum.İlk 4 ay çok bulantı-kusmam oldu 80 kiloya indim.Ancak diğer 5 ayda aç kaldığım günlerin acısını çıkarttım ve doğuma girdiğimde 105 kiloydum.Mecburen sezaryen oldu doğumum.Şişmanlık her alanda olduğu gibi hamilelikte de çok kötü birşey.Son haftalarda nefes alamıyordum.Sokakta gördüğüm ince hamilelere imrenerek bakıyordum.
seninle aynı başlamışız. ben de bulantı ve kusma yok. ama öyle aman aman iştahta yok. ama açlık var. karnım sürekli aç dolaşıyorum. yiyorum 10 dk sonra yine açım. dr 3 lü hanelere çıkma dedi. ben de çıkmayacağımı düşünüyorum ama bakalım hayırlısı
Umarım 3'lü rakamlara çıkmazsınız.Ben 105'le girdim doğuma,çok zordu.Belki yürüyüş yaparak alınabilecek kilo minimuma indirilebilir.
yürüyüş kısmı bana da uymuyor malesef, riskli bir gebelik yaşadığım için yatmak zorundayım ben, her türlü aktivite yasak, ev işi dahil.
Aman arkadaslar tatlı tuzludan uzak duralımda emin olun ozaman kilo alımı olmaz.en fazla 6 7 kg alınır.hatta benim gebem düzenli yürüyüş yapıyordu. 155 boyunda 95 kiloydu. Doguma 95 le girdi. Hiç kilo almadı. Tartıya cıkmaya korkuyorum ya kilo aldıysam diye. Bidahaki gebelikte töbe. önce bu kg gidecek 170 boy 95 le hamile kal. Oh bide 6 kg aldım.allah sen yardımet bize
canım sende iyiy kilo almışsın bence. Bak 3 hafta bile kalmamış doğuma . Gayet iyi keşke bende o kadar alsam uçarım havalara.
Ben de bugün dr daydım . Bebeğimi gördüm yine her dr gidişimden önce stresleniyorum sonra rahatlıyorum. Hadi hayırlısı. Testleri felan yaptık. Alt yüksek çıktı. Karaciğer enzimleriyle ilgili birşeymiş. Gelecek ay tekrarlayalım dedi. Sizde böyle bir şey çıktımı kızlar
Aman arkadaslar tatlı tuzludan uzak duralımda emin olun ozaman kilo alımı olmaz.en fazla 6 7 kg alınır.hatta benim gebem düzenli yürüyüş yapıyordu. 155 boyunda 95 kiloydu. Doguma 95 le girdi. Hiç kilo almadı. Tartıya cıkmaya korkuyorum ya kilo aldıysam diye. Bidahaki gebelikte töbe. önce bu kg gidecek 170 boy 95 le hamile kal. Oh bide 6 kg aldım.allah sen yardımet bize
hayatım gebelikte bütün testlerde yükselme olur. Dr neden panikletmişki seni. Normal yani. Tabi nekadar yüksek çıktı bilmiyorumama.kilodan dolayı gebe kalmadan öncede belki yüksekti. Karaciğerinde yaglanma varsa nbormaldir yüksek çıkması . Dert etme