90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

saol canım güzel dileklerine.güle güle büyüt bebeğini allah bağışlasın.hamilelik döneminde nasıl beslendin ve bebeğin kilosunu, merak ettim.kaç kilo doğdu bebeğin.

sağlıkla büyüsün bebeğin, allah bağışlasın.sanırım dotorların geneli kilo konusunda hassas.sevmiyorlar kilolu hasta.sonuçta bizde kilolu olmaktan mutlu değiliz, kilolu olmak bizim tercihimiz değil, bir şekilde kiloluyuz ve vermiyoruz işte.rabbim tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler, ve tüm hamilelere sağlıklı bebekler nasib etsin.inşallah bende kilo almadan tamamlarım hamileliğimi, ama yatak istirahatinde olduğum için hareketsiz kalmak dezavantaj galiba bu durumda.bilmiyorumkismile

3020 gram dogdu canim ayrica güzel dileklerin icinde sagol

keşke kilolarımızda birazcık az olsaydı daha rahat olurdu. ben önceden de sezeryan gibi ameliyat olmuşltum myomdan dolayı. ama çok rahattı.ameliyat olduguma bile inanmadılar. ama şimdi korkuyorum. havalarda sıcak.amaaaaaan. ne zormuş bişeyleri biklerek yasamak.doğumdan sonra bu kilolarla kalmayalım arkadaslar. çıta bacaklıların bizden farkı ne. kız annesi olacagız.değilmi ama.oda biz ebenzer sonra.

bende sezeryan oldum canim ama belimden dolayi kilomla degil
fitik ameliyati oldugum icin ve belimde platin oldugu icin
ama inanki bazi zayiflardan daha cabuk kalktim ayaga
bu kisiden kisiye degisir sakin zor olacak düsüncesine kapilip su hamileleiginin son günlerini kendine zehir etme

Ben de hamile kaldığımda 87 kiloydum.İlk 4 ay çok bulantı-kusmam oldu 80 kiloya indim.Ancak diğer 5 ayda aç kaldığım günlerin acısını çıkarttım ve doğuma girdiğimde 105 kiloydum.Mecburen sezaryen oldu doğumum.Şişmanlık her alanda olduğu gibi hamilelikte de çok kötü birşey.Son haftalarda nefes alamıyordum.Sokakta gördüğüm ince hamilelere imrenerek bakıyordum.

seninle aynı başlamışız. ben de bulantı ve kusma yok. ama öyle aman aman iştahta yok. ama açlık var. karnım sürekli aç dolaşıyorum. yiyorum 10 dk sonra yine açım. dr 3 lü hanelere çıkma dedi. ben de çıkmayacağımı düşünüyorum ama bakalım hayırlısı

seninle aynı başlamışız. ben de bulantı ve kusma yok. ama öyle aman aman iştahta yok. ama açlık var. karnım sürekli aç dolaşıyorum. yiyorum 10 dk sonra yine açım. dr 3 lü hanelere çıkma dedi. ben de çıkmayacağımı düşünüyorum ama bakalım hayırlısı

Umarım 3'lü rakamlara çıkmazsınız.Ben 105'le girdim doğuma,çok zordu.Belki yürüyüş yaparak alınabilecek kilo minimuma indirilebilir.

Umarım 3'lü rakamlara çıkmazsınız.Ben 105'le girdim doğuma,çok zordu.Belki yürüyüş yaparak alınabilecek kilo minimuma indirilebilir.

önerin için teşekkürler. ama şu anda kafamı yerden kaldıramıyorum nerdeyse. çok yorgun hissediyorum. biraz dışarı çıksam kendimi eve zor atıyorum. ama 3 ay dolunca biraz rahatlarım herhalde. sen kaçla başlamıştın. doğumdan sonra ne kadar gitti.

yürüyüş kısmı bana da uymuyor malesef, riskli bir gebelik yaşadığım için yatmak zorundayım ben, her türlü aktivite yasak, ev işi dahil.

Aman arkadaslar tatlı tuzludan uzak duralımda emin olun ozaman kilo alımı olmaz.en fazla 6 7 kg alınır.hatta benim gebem düzenli yürüyüş yapıyordu. 155 boyunda 95 kiloydu. Doguma 95 le girdi. Hiç kilo almadı. Tartıya cıkmaya korkuyorum ya kilo aldıysam diye. Bidahaki gebelikte töbe. önce bu kg gidecek 170 boy 95 le hamile kal. Oh bide 6 kg aldım.allah sen yardımet bize

Aman arkadaslar tatlı tuzludan uzak duralımda emin olun ozaman kilo alımı olmaz.en fazla 6 7 kg alınır.hatta benim gebem düzenli yürüyüş yapıyordu. 155 boyunda 95 kiloydu. Doguma 95 le girdi. Hiç kilo almadı. Tartıya cıkmaya korkuyorum ya kilo aldıysam diye. Bidahaki gebelikte töbe. önce bu kg gidecek 170 boy 95 le hamile kal. Oh bide 6 kg aldım.allah sen yardımet bize

canım sende iyiy kilo almışsın bence. bak 3 hafta bile kalmamış doğuma . gayet iyi keşke bende o kadar alsam uçarım havalara.
ben de bugün dr daydım . bebeğimi gördüm yine her dr gidişimden önce stresleniyorum sonra rahatlıyorum. hadi hayırlısı. testleri felan yaptık. alt yüksek çıktı. karaciğer enzimleriyle ilgili birşeymiş. gelecek ay tekrarlayalım dedi. sizde böyle bir şey çıktımı kızlar

kızlar alt si yüksek çıkan kimse var mı cevap yazın lütfen
illa her dr gidince rahatlayıp, her dr dönüşü endişelenecek bir şey buluyorum kendime. şimdi de bunu buldum keşke araştırmasaydım moralim bozuldu

canım sende iyiy kilo almışsın bence. Bak 3 hafta bile kalmamış doğuma . Gayet iyi keşke bende o kadar alsam uçarım havalara.
Ben de bugün dr daydım . Bebeğimi gördüm yine her dr gidişimden önce stresleniyorum sonra rahatlıyorum. Hadi hayırlısı. Testleri felan yaptık. Alt yüksek çıktı. Karaciğer enzimleriyle ilgili birşeymiş. Gelecek ay tekrarlayalım dedi. Sizde böyle bir şey çıktımı kızlar

hayatım gebelikte bütün testlerde yükselme olur. Dr neden panikletmişki seni. Normal yani. Tabi nekadar yüksek çıktı bilmiyorumama.kilodan dolayı gebe kalmadan öncede belki yüksekti. Karaciğerinde yaglanma varsa nbormaldir yüksek çıkması . Dert etme

bence dekilon gayet iyi canım. yani fazla kilo almamışsın o da zaten doğumda gider , daha ne olsun. bende tartıya çıkmaya korkuyorum dr a gidince.97 ile hamile kaldım son kontrolde hala aynıydım. bakalım bu defa ne olacak. evde tartım var ama pili yok. bende almak istemiyorum, çünkü üzerinden inmem ve iyice bozarım psikolojimi. zaten yatmaktan psikolojim bozulmaya başladı .

hayatım gebelikte bütün testlerde yükselme olur. Dr neden panikletmişki seni. Normal yani. Tabi nekadar yüksek çıktı bilmiyorumama.kilodan dolayı gebe kalmadan öncede belki yüksekti. Karaciğerinde yaglanma varsa nbormaldir yüksek çıkması . Dert etme

o çok panikletmedi aslında ben kendim yaptım biraz araştırayım derken. bu arada hamilelikten 1 ay önce test yaptırmıştım orada değerim 21 çıkmış. yani gebelikle yükselmiş. üst sınırı 35 gözüküyor, benim ki 43. gerçi bugün dr a tekrar gittim. çıkmayan testlerimi göstermeye , ona da söyledim endişelendim diye. hiç endişelenme karaciğer yağlanmasıdır toplumda en sık rastlan şeydir dedi. bir de okuduğum yerlerde preeklemsi ile bağlantı kurmuşlar, o belirti için çok erken zaten dedi. ayrıca sadece o değil bir çok şeye daha bakılır endişelenme dedi. bugün tekrar rahatladım yani :)

Allah seni emi. Ender saracın bi tarifi var. Karacaiğer yağlanması için limon ve maydonozla annem ondan içti örneğin. Ondada vardı azaldı.maydonoz limon hemde c vitamini bebeğede zararı olmaz.dr a gidince sor istersen bi

kızlar gebelikte maydonoz zararlıı sakın kendi başınıza öle bişi denemyin düşükk sebebii fazla maydonoz tüketmekk uyarayım dedimm hayırlıı hamişlikler

merhabalar. ben de 117 kg ile hamile kaldım. şu an 115 kiloyum ve 38 haftalık hamileyim. kendi isteğimle sezeryan olacağım. bebeğim geçen haftaki kontrolümde 3023 g olmuştu. yarın yeni kilosunu öğreneceğim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bütün hamilelere.
aynı kıyafetlerimi giydim hamilelik boyunca. sadece pantolonlarımın ön kısımlarını kestirip penye taktırdım ve çok rahat oldular. hepatit B çıktı bende . bebeğime doğdugunda serum yapılacak. onun dışında şeker, tansiyon çıkmadı çok şükür. ama devamlı takip ediyorum. kendimi,bebeğimi dinliyorum ve okullar kapandıktan sonra beni yoracak her işten kaçınıyorum.
3. ayımda ufak bi lekelenme yaşadım, 10 gün ıstırahatla onu da atlattım. doktorum hala normal doğum yaptırayım diyor ama benim hiç cesaretim yok. inşallah ameliyat yaralarım çabuk iyileşir. doktorum çok tatlı bir insan. her muayenemiz benim için terapi gibi geçiyor. çok rahatlatıyor beni. yememezlik yapma sakın bile diyor. hiç deforme olmadığımı, bu kadarını kendinin bille beklemediğini söylüyor. hamileliğimin son günleri ve inşallah bu günleri de rahat bir şekilde atlatırım.

süper böyle güzel hikayeler bizlere de moral oluyor.maydanoz konusunda bende temkinli davranmanızı öneririm. düşükelre neden olduğunu duymuştum. özellikle ilk dönemlerde.

Allahım su 1 hafta geceydi.bebeini kaybedenleri okudukça panik oluyorum. Sansıma benim sıpada tembelin teki. Kıçını kaldırıp hareket etmiyor.sürekli acaba acaba. Of allahım sen yardım et bize

selam kizlar uzun suredir takip ediyorum ama yazamadim bi turlu taki az once dun cekildigim resimleri gorene kadar cok kotuyum biraz morale ihtiyacim var...
115 kiloyla hamile kaldim onceleri kilo vermiyim nasilsa geri alicam al ver olmasin diyodum ve 115le hamile kaldim...ilk 3 ay cok kanamam oldu onun icin hic kalkmadan yattim...suanda 30.haftamdayim ve en son 3 hafta once 125 kilo olmustum bile gebelik sekeri falanda cikmadi sukur ama ben normalden fazla yemiyorum neden bukadar cok kilo aliyorum bi saattir agliyorum moralim cok bozuk...kac kiloyla doguma girerim onu bile tahmin edemiyorum..napcam ben bi akil verin nolurmafoldumben

bu başlığı yeni gördüm.tam bana göre..bende 75 ile hamile kaldım(bi hayli eksik tartan bir tartıda)20.haftamdayım ve 90 oldum...Allahım çıldırıcam resmen,kaç kiloyla doğuma giricem ve doğumdan sonra bu kiloları nasıl vericem..hiç bulantım olmadı:KK43:((ama çook iştahlıda değilim.yeme düzenim hamilelik öncesi gibi..napiyim kızlar?20 haftada 15 kilo aldıııııııım.

merhabalar bende bu topiği bulduğuma çok sevindim bende kilolulardanım.70 le hamile kalıp 95 le doğurdum.kırkından sonra 84 kiloydum şimdi 86 kiloyum kızım 14 aylık oldu çok şükür.benim hamileliğin 5.ayına kadar bulantılarım oldu.sonrada ellerim ayaklarım en son olarakta yüzüm ve dudaklarım şişti.kendi isteğimle sezeryanla doğurdum.şimdi 2.çocuk hayallerindeyim ama bu kilolar beni çok korkutuyor.Hakkımızda hayırlısı olsun.

X