- 25 Ağustos 2008
- 3.337
- 5
- 42
saol canım güzel dileklerine.güle güle büyüt bebeğini allah bağışlasın.hamilelik döneminde nasıl beslendin ve bebeğin kilosunu, merak ettim.kaç kilo doğdu bebeğin.
sağlıkla büyüsün bebeğin, allah bağışlasın.sanırım dotorların geneli kilo konusunda hassas.sevmiyorlar kilolu hasta.sonuçta bizde kilolu olmaktan mutlu değiliz, kilolu olmak bizim tercihimiz değil, bir şekilde kiloluyuz ve vermiyoruz işte.rabbim tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler, ve tüm hamilelere sağlıklı bebekler nasib etsin.inşallah bende kilo almadan tamamlarım hamileliğimi, ama yatak istirahatinde olduğum için hareketsiz kalmak dezavantaj galiba bu durumda.bilmiyorumkismile
3020 gram dogdu canim ayrica güzel dileklerin icinde sagol
keşke kilolarımızda birazcık az olsaydı daha rahat olurdu. ben önceden de sezeryan gibi ameliyat olmuşltum myomdan dolayı. ama çok rahattı.ameliyat olduguma bile inanmadılar. ama şimdi korkuyorum. havalarda sıcak.amaaaaaan. ne zormuş bişeyleri biklerek yasamak.doğumdan sonra bu kilolarla kalmayalım arkadaslar. çıta bacaklıların bizden farkı ne. kız annesi olacagız.değilmi ama.oda biz ebenzer sonra.
bende sezeryan oldum canim ama belimden dolayi kilomla degil
fitik ameliyati oldugum icin ve belimde platin oldugu icin
ama inanki bazi zayiflardan daha cabuk kalktim ayaga
bu kisiden kisiye degisir sakin zor olacak düsüncesine kapilip su hamileleiginin son günlerini kendine zehir etme