90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

hayırlı olsun zeliha. kilon nedeniyle mi sezeryanla doğum yaptın? kiloluyum ve normal doğum yapmak istiyorum. dr çok ıcak bakmıyor bu konuya ama net bişide sölemedi... 4 ayım daha var ama canım çok sıkılıyo... (((

selam
ben 94 kilo ile hamile kaldım suan 17.haftadayım 92 kiloyum doktorum dıyetısyene gıtmemı onermıstı bırde 99 kilo olmadan doğuracaksın demişti bende acıkcası korkmustum ama bulantım 4 aya kadar surdu belkı allahın yardımı bılemem 15.hafta bulantılarım bıttı suan herseyı yıyebılıyorum ama en guzel tarafı tamamen meyve ıle beslenmek ıstıyorum delı gıbı her meyveyı canım cekıyor buda bır sans umarım senınde boyle olur sadece hayatına daha özen göster derım kendın için değil bebeğin için beslendiğini her öğün hatırlarsan eskiden yediğimiz şeyleri yiyemiyoruz allah yardım ediyor derim.yolun açık olsun haberlerini beklerim...

bende 97 kilo ile hamile kaldım 6 haftalık şuan yiyorum yiyorum aradan 1 saat geçmeden yine acıkıyorum normalmi bu

Merhaba arkadaslar artık yazan yok. Bi ben kaldım sanırım tombiş doğuramayan. 100kg oldum tam.1aydır da böle .işe gitmediğim zamanlar rahatım yürüyüşün cok etkisi var. Ama işe gittiğim gün bacak kalça agrısı şişlikler sabaha kadar yatakt akıvranıyorum.su eylül bi geleydi. Allah yardımcımız olsun

E arkadaslar ses seda yok kimseden tek benmi kaldım dogurmayan.sancım var. Dr erken dogum riski var dedi bana . Ofya keske sağlıkçı olmasaydım daha cok korkuyorum. Birde spinal yaptırmayı düşünüyorum sezeryanı. Herhalde masada durun bende yardım edwtim diye dogum sırasında kalkarımda. Bilmek kötü bişey offff

bende kıloluyum ve bı tek benım sanmıstım 78 kıloyum ve 8 gun sonra gebelık y-testım var

slm yeni girdim buraya ama bir çırpıda çogu yazışmalarınızı okudum..
Bende ne yazıkki bayagı kilolu hamile kalıp dogurmayı bekleyen gruptayım..
105 kilo ile hamile kaldım şuan 109-110 arasıyım dogumada tam 2 ay var..(
iyi gitti aslında ben daha çok alırım diyordum ama sanırsam kızımın tatlı sevmemesi işime yaradı.Allaha şükür herşey yolunda gitti şimdiye kadar hiç bir problemim olmadı ne tansiyon ne şeker ne benzeri bişey.inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız bebeklerimizi...tek sorun şimdiye kadar çok cesaretli olmama karşın normal dogum konusunda artık yaklaştıkça korku sarmaya başlamış olması içimi.düşünmeye başladım nasıl yaparım yapabilrimiyim kilo engel olurmu vs..vs.. özel bir hastaneye gitmiyorum devlet hastanesine gidiyorum ama doktorumdan çok memnunum özele gitmiş olsam bu kadar memnun olurmuydum bilmiyorum açıkçası..ama dogumumu nerde yapacagıma karar veremedim.gittigim hastanede dogum geçici süre yok oda bana denk geldi..öyle çok pahalı bir hastaneye gidip özel dogum falanda yaptıramam düşüncelerde kaldım bakalım ne olacak..sizler dogumlarınızı nerelerde yaptınız yada yapacaksınız? ne kadar paralar ödediniz?zormu kolaymı yaptınız ? bunlarla ilgili konuşabilirmiyiz?sonuçta riskli gebelikler yaşıyoruz kilolu olanlarımız birbirimize destek verirsek mutlu olurum..

bende 95 ile hamile kaldım. suan 100 üm. 5 hafta sonra sezeryan olacagım. daha önceden myom ameliyatı olmuştum. gebeliğimdede yeniden cıktı. oyüzden normal olamıyorum. boşver nomal daha iyi vallahi.bende özele gitmiyorum devlet hastanesine gidiyorum. özel druda yok. bebektede bendede bişey olmayınca özele gidip para ödemek bana biraz sacma geliyor.sadece bi defa ayrıntılı usg ye girdim 10 lira verip bukadar. sende fazla kilo almamışsın. bizim sansımız zaten kilolu olmak bide allah bende çikolayaı cok seven ben ne dondurma ne kola ne cipğs asla yemedim tek yediğim limon o sayede fazla kişlo almadım. sanırım seninde aynı şekild eolmuş.allah yardımcımız olsun

geçmiş olsun bendede sag tarafımda kist vardı ama gebelikle birlikte kayboldu herhalde görünmüyor...bencede özel hastanelere boşuna para yatırmak saçma geliyor ama talihsizligim olsa gerek oturdugum semtte çok güvendigim hastanemde şuan için normal dogum yok sezeryanda çok gerekli görmedikleri sürede yapmıyor bizim hastanede doktrlar...(( sen hangi hastaneye gidiyorsun.bide ayrıntılı ultrasonu 10.ytl ye nerede çektirdin çok ucuzmuş cidden ben 100 para vermek zorunda kaldım ayrıntılıya o kadar araştırdıgım halde daha ucuzunu bulamadım..

merhaba arkadaşlar,içinizde doğum yapan arkadaşlar,doğuma kadar kaç kilo aldınız ve doğumda hemen kaç kilosu gitti çok merak ediyorum çünkü herkes farklı şeyler diyor,kesin 10 kilo gidiyor diyende var 7 kilo gidiyor diyende var.bende 32 haftalık hamileyim şuana kadar 6 kilo aldım,hakkımızda hayırlısı...

Canım özür 100 yerine 10 yazmışım.arkadasım doum sonrası kilonu şmdiden dert etme. Yemene dikkat et. Ben 5 kg aldım. Tutupta 10kg veremem dogumdan sonra. Aldıgın kilonun yarısı bi gider devam edersende geri yarısıda bi gider.hayırlısıyla bi doguralımda su sıcaklarda valla baska bişey istemiyorum

bende 97 kilo ile hamile kaldım 6 haftalık şuan yiyorum yiyorum aradan 1 saat geçmeden yine acıkıyorum normalmi bu

merhaba arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.(hemde aynı zamanlar da doğum yapacağız büyük ihtimal)
bende en fazla iki saat dayanabiliyorum.çok kötüyüm.ilk hamileliğimde böyle değildi.
zaten istediğim kiloya ulaşamadan hamile kaldım.daha doğrusu artık beklemek istemedim.şuan evdeki tartıda 73 ,eczanede 76 çıktım hangisi doğru bilmiyorum.
çok şiddetli açlık ağrısı çekiyorum.
doktor normal dedi.ama bana göre normal değil :uhm:
bakalım ne kadar sürecek.
biraz daha sabredeceğim ,eger geçmezse başka bir doktora gideceğim.

Kızlar selam bende kilolu hamile kalanlardanım... Evde 77 çıkıyordum ama ilk kontrolde 80 kilo çıktım... şimdi 10+4 'üm henüz 1 kilo aldım yani 81 oldum.Doktorum 89 u sınır koydu...eğer bundan sonra çok hızlı gidersem diyetisyene gönderirim dedi.Umarım çok kilo almadan doktorumun dediği gibi en fazla 89 da bitiririm.Ahh şu kilolar... her şeyde başa bela.

Haytaım 80le hamile kalmışın ben 95le kaldım. Tatlı yemezsen zaten kilo almıyosunki önemli olan onu yememek

kızlar slm.ben de şu an 75 kiloyum.3 ay sonrası için planlıyorum hamilelik.ve çok korkuyorum hamileyken alacağım kilolardan.3 aya kadar 10 kg versem ne güzel olur demi.ama bende tık yok bunu yapmak için

merhaba arkadaşlar ben de 5 haftalık hamileyim. 87.5 ile hamile kaldım yarın ilk kez dr a gideceğim çok heyecanlıyım

uzun bir bekleyişten sonra pek de iyi bir haber alamadım arkadaşlar. keseyi tam net göremedi dr. kese gibi bir şey var ama boş gibi gözüküyor dedi. b hcg verdim sonucunu pzt si alıp yeni bir tahlil daha yaptıracağım o gün bakalım ne çıkacak

arkadasım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah.benımde bır dusugum var.9 haftalıkken kalbı durdu kurtaj olmak zorunda kaldım.sebebı cogu kişi gibi benimde meçhul.bende kilolu hamile kalmıstım.sanırım 96 falan.dusuk yaptıgımda 100 kg falandım.sımdıde 103 kgyım.klomen kullanmaya basladım.kımısı duser yenıden bu kılo ıle hamıle kalma dıyor.doktorum bırsey olmaz rısklı ama dıkkat edersın dıyor.pkoluyum cunku aynı zamanda ben.yasımda 28.cok gec olmadan artık bebıs ıstıyorum.ocak ayında kurtaj olmustum.uzerınden baya bır vakıt gectı.kendılıgımden hamıle kalamadım korunmadıgım halde.kıst flan oldu hep.sımdı bu ay ıctım klomen hergun bır tane 5 gun ıctım.pazartesı yumurtalarımın buyuklugune bakılacak.ınsallah olgunlasmıstır ve ıgne vurur doktorum.belımde agrı ve kasıgımda ıgne batmaları var.hayırlısı artık.beklıcem ve gorcem.burada benım gıbı kılolu arkadasların oldugunu gorunce bıraz umutlandım acıkcası.hepımıızın ıcın hayırlısını dılıyorum.

arkadaslar benım yazdıgım yazılar neden cıkmıyor acaba.sinir olmaya basladım.az once bırsuru sey yazdım hıcbırı cıkmamıs.nasıl yapmam gerekıyor.sımdı bu yazdıgım cıkarsa dahada sınır olucam ama:))) o kadar yazdıklarım cıkmadı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…