- Konu Sahibi Handandandan
-
- #123.661
Bende hergün tartılırım ama hüsrana uğramaya başladım yaaaaYok değil canım ben hergun tartilmazsam yapamıyorum
menü cnm böyle devam☺Sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik maydanoz
1 kk peynir
6 zeytin
Sekersiz cy
2 dilim.tam bugday
Ogle 15.00
1 kase salata
1 kase yogurt
Aksam 18.30
1.5 adana(ekmeksiz pilavsiz)
1 buyuk ayran
Salata
2.5 litre su
35 dk leslie 2 mil
5000 de adim atmisim
Belki bir mandalina yerim kizlar
Gunaydin canim uykudan degildir tuvalet sorunundandir.Daha duzelmedimi canim.Tarti icin de moralin bozulmasin istiyorsan bence her gun tartilma sadece tarti gunleriGünaydın kızlar ben akşam erkenden uyumuşum leslie beni çok yormuş.
Çok moralim bozuldu ben tartıda fazla çıkıyorum yaa bugün çok uyuduğumdanmıdır yoksa tuvalet sorunundanmıdır anlamadım.
Günaydın kızlar ben akşam erkenden uyumuşum leslie beni çok yormuş.
Çok moralim bozuldu ben tartıda fazla çıkıyorum yaa bugün çok uyuduğumdanmıdır yoksa tuvalet sorunundanmıdır anlamadım.
Valla sinir olmamak icin ben aklima geldikce tartilmiyorum sadece tarti gunleri yoksa moral bozukluguda strese sebep olur.Streste daha fazla kilo almaya neden olabilir bence.Haftasonu şişiyormuyum ne ben de sinir oldum tartıya
Düzelmedi cnm ya sorma gitsinGunaydin canim uykudan degildir tuvalet sorunundandir.Daha duzelmedimi canim.Tarti icin de moralin bozulmasin istiyorsan bence her gun tartilma sadece tarti gunleri
Tartı bozuk desem değil dün 3 lt su içtim form çayı yeşil kahve içtim yine yok yine yok çok sinirlerim bozuldu . Kahvaltıyı bile yapmadım doğru düzgün. Kaçamağımda yok bi doğumgünümdeki pasta okadar bukadar farketmez herhalde.Haftasonu şişiyormuyum ne ben de sinir oldum tartıya
Günaydın kızlar ben akşam erkenden uyumuşum leslie beni çok yormuş.
Bünyeler haftasonu moduna giriyor galiba bende hep pazarlari eksi p.tesiler şişkin olurum tuhaf yaHaftasonu şişiyormuyum ne ben de sinir oldum tartıya
Geçmiş olsun cnm bol c vitanini...Tunaydiiin. Hastalık modundan bi kurtulamadim bu ne böyle geldi yerleşti kızlar ya dün vakit ayiramadim buraya bugün burdayim
Bende hergün tartılırım ama hüsrana uğramaya başladım yaaaa
Gunaydin canim uykudan degildir tuvalet sorunundandir.Daha duzelmedimi canim.Tarti icin de moralin bozulmasin istiyorsan bence her gun tartilma sadece tarti gunleri
Valla sinir olmamak icin ben aklima geldikce tartilmiyorum sadece tarti gunleri yoksa moral bozukluguda strese sebep olur.Streste daha fazla kilo almaya neden olabilir bence.
Iki ogun yapmissin ama sanki aksam biraz kacirmissin gibi geldi.Bu arada sen 38 kilomu verdin masallah tebrik ediyorum harikasin vallaKızlar dünkü menüm
Sabah
1 kaşarlı tost
Öğlen
Çikolatalı kahve
Akşam
1 tane but
1 parça tavuk göğsü
4 tane mantar
4 tane brokoli
Su 3 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Sevil ictigin suyu gun icinemi yayirmusun.Bide aksam cok su icmekte siskinlik ve beraberinde kabizliga sebep olabilir.Düzelmedi cnm ya sorma gitsin
Elmada yedim yok dereotuda yuttum yok yeşil kahve de içtim yok patlayacam vallaha
Dayanamıyorum tartıya görünce binesim geliyor
Tartı bozuk desem değil dün 3 lt su içtim form çayı yeşil kahve içtim yine yok yine yok çok sinirlerim bozuldu . Kahvaltıyı bile yapmadım doğru düzgün. Kaçamağımda yok bi doğumgünümdeki pasta okadar bukadar farketmez herhalde.
Oooo demek tartıda iyiydin.. inşallah ben de iyi olurum.Günaydın herkese tartıda güzel bi rakam gördüm keyfim yerinde benden size birer kahve
Eki Görüntüle 1728382
Iki ogun yapmissin ama sanki aksam biraz kacirmissin gibi geldi.Bu arada sen 38 kilomu verdin masallah tebrik ediyorum harikasin valla
Bende aynı durumdayim. 10 gunü geçti halen öksürük var ve burnum tıkalı. Sanki hep böyle kalacakmış gibi geliyor.Tunaydiiin. Hastalık modundan bi kurtulamadim bu ne böyle geldi yerleşti kızlar ya dün vakit ayiramadim buraya bugün burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?