- Konu Sahibi Handandandan
-
- #119.801
verıyorum ama yemek yerını tutmuyoki yemek yemelerı çok nazlı ikisinindeBiraz destekleyici bir Şeyler mi versen canım. Bir hafta da iki defa çok sık.
buraya yazınca farkedıyor gerçekten sevındımKızlar bende gidebilirsem bu hafta yoksa haftaya gidip 38 beden bi elbise alacam
Şu anda dar gelen bi kıyafetim yok
Heralde birazda o yüzden boşveriyom
Son günlerde kendimden nefret ediyorum
Her sabah bugün güzel olacak diye başlıyorum ama akşama felaket şekilde bitiriyom
Yarından itibaren bende menü vermeye başlıcam
Ama kiloyu sormayın, çok kötüüü
Bir kez daha inşallah son olarak 1 Ocak hedefimi 69. 9 koyuyorum
Sen hiç bizaman çok abartmadın tatlımOff bende öyleyim neden böyle oluyoruz ki ben de artık kendimi topluyorum inşallah şimdi metobalizmam tekrar o düzene nasıl giricek bilmiyorum bakalım zamanla eski düzenime girerim herhalde inşallah
Ben tartıdaki o rakamı çerçeveletip duvara asacamKızlar hedefinize ulaşınca ne yapacaksınız ve eşiniz vs ne yapacak
Kızlar hedefinize ulaşınca ne yapacaksınız ve eşiniz vs ne yapacak
Ben tartıdaki o rakamı çerçeveletip duvara asacam
Şaka değil Haa gerçekBu çok güzeldi isteabla
Teşekkürler tatlımMenünü çok beğendim canım. Çok dengeli gözüküyor.
Çok güzel olmuş menünPazartesi menüm
Sabah 1 elma 1 kivi 1 kk beyaz peynir
Öğle 4 yk ıspanak yemeği kıymalı, 3 yk light yoğurt ,4 adet haşlanmış Brüksel lahanası , 1 kase marul salatası
Akşam 1 armut.
Su 3 lt.
1 ocak hedefim 68 :)Kızlar hedefinize ulaşınca ne yapacaksınız ve eşiniz vs ne yapacak
Güzel fikir :)Ben tartıdaki o rakamı çerçeveletip duvara asacam
Tamamdır :)Yarınki öğünlerindeki ekmek hakkından 1 dilim eksilt canım kesinlikle telafi eder
Canım normalde 38 hatta bazı kalıplarda 36 bile oluyor. İşte ben öyleydim. 1.64 boya 65 kg Acilen geri dönmek istiyorum o halimeGüzel fikir 164 boyla 65 kilo kaç beden olur ki?
Ailem bir şey yapmayacak belki annem pasta alır:)) bir kaç kişi var Aklımda onları çağırıp gardrobumu boşaltacağım. Beğenmediklerini de belediyeye götüreceğim. Ve yeniden gardrop düzeceğim. Çünkü benim gardropta 36 bedenden 54 e kadar her beden mevcut.Kızlar hedefinize ulaşınca ne yapacaksınız ve eşiniz vs ne yapacak
Benimde 72 idi. Fakat hayal olarak kaldı. Bakalım yarın tartıda kaç çıkacağım.Hakkaten ya. Benim hedefim 84 tü iki buçuk kilo gerisindeyim. Bir ayda sadece 1.5 kilo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?