E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Handandandan
- #3.581
fıstıklar günaydınnn
ayyy ayın 30una çok az kaldııııı delikafadulden
benim paçalar tutuştuuuuuu
ayy nedense yani pantolumdan falan hissettiğim kadarıyla 2 kilo verdim bence en fazla senağlama
daha fazla olsa zaten herkes söylerdi sen çok kilo verdin diye
şimdilik sadece aa sen biraz kilo vermişsin sanki diyolar :roflol:
dün akşam işten çıkınca eşimle yürüyecektik tabi ben benim kuaförün yolunu seçtim :jeyyar:
kuaförün önüne gelince aa hazır gelmişken bi kaşlarımı aldırayım dedim daldım içeri
eşimde kapıda bekledi :roflol:
sonrada döndük eve
eve gelince patatesli yumurta yaptım,ben yemiycektim ama şöyle bir kurnazlık yaptım mecbur kaldım
eşim ay evde yemek yok annemlere gidip orda yiyelim dedi,benimde hiç canım gitmek istemiyor tabi
insan işten çıkar çıkmaz evine gitmek istiyor
ayy boşver boşver ben evde patatesli yumurta yapcam çok canım istiyo gidemem annenlere dedim :jeyyar:
o da iyi bari dedi
eve gittik yaptım mecburen biraz yedim
veeeee dereotlu salatalık yedim 2 tanede dün nasıl canım istemişti
pek güzelmiş valla
öğlen yine yicem
sabahta 2 dilim ekmekle 1,5 kk peynir 3 dilim kaşar (bu kaşardan vazgeçmem lazım),domates salatalık yedim
ayyy ayın 30una çok az kaldııııı delikafadulden
benim paçalar tutuştuuuuuu
ayy nedense yani pantolumdan falan hissettiğim kadarıyla 2 kilo verdim bence en fazla senağlama
daha fazla olsa zaten herkes söylerdi sen çok kilo verdin diye
şimdilik sadece aa sen biraz kilo vermişsin sanki diyolar :roflol:
dün akşam işten çıkınca eşimle yürüyecektik tabi ben benim kuaförün yolunu seçtim :jeyyar:
kuaförün önüne gelince aa hazır gelmişken bi kaşlarımı aldırayım dedim daldım içeri
eşimde kapıda bekledi :roflol:
sonrada döndük eve
eve gelince patatesli yumurta yaptım,ben yemiycektim ama şöyle bir kurnazlık yaptım mecbur kaldım
eşim ay evde yemek yok annemlere gidip orda yiyelim dedi,benimde hiç canım gitmek istemiyor tabi
insan işten çıkar çıkmaz evine gitmek istiyor
ayy boşver boşver ben evde patatesli yumurta yapcam çok canım istiyo gidemem annenlere dedim :jeyyar:
o da iyi bari dedi
eve gittik yaptım mecburen biraz yedim
veeeee dereotlu salatalık yedim 2 tanede dün nasıl canım istemişti
pek güzelmiş valla
öğlen yine yicem
sabahta 2 dilim ekmekle 1,5 kk peynir 3 dilim kaşar (bu kaşardan vazgeçmem lazım),domates salatalık yedim