- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
- #2.101
iyi akşamlar arkadaşlarrr
giremedim nete bi türlü sorun vardı malesef
çok şükür hallolduda girebildim
günlerim bildiğiniz gibi ev ve kurs arasında geçiyor bugünde 4 te geldim 7 ye kadar temizlik yemek ve ütü ile geçti sonrasında da eşim geldi zaten
bu arada dikişten sonra brezilya nakışına heves sardım bugünlerde çatlarım zaten öğrenmesem ama olan parmaklarıma oluyor
neysee sizler nasılsınız
sayemu anneanne olmuş :) hadi bakalım şekerim gözün aydın :)
zeynepçim sende hoşgeldin aramıza tekrar:) sen beş kilo diyosunda ben 1 kilo versem razıyım ...
buarada bugünki menüm
kahvaltıdan önce limonlu ve normal su 2 kayısı
kahvaltıda çorba içtim
öğlen yarım simit çay
ara yarım elma
akşam ıspanak yemeği, yoğurt , 1 dlim ekmek
az öncede tatlı yapmıştım eşime bir kaşık aldım
bu arada kızlaryaa evde psikolojik baskı altındayım sevgili eşim diyetimi bozmak için elinden geleni yapıyor dün akşam cips, çerez ne bulursa almış ve yanında da magnum çikolatayla gözüme soka soka açtı zorla yedirmeye çalıştı küstüm bende ona:dilcikar:
giremedim nete bi türlü sorun vardı malesef
çok şükür hallolduda girebildim
günlerim bildiğiniz gibi ev ve kurs arasında geçiyor bugünde 4 te geldim 7 ye kadar temizlik yemek ve ütü ile geçti sonrasında da eşim geldi zaten
bu arada dikişten sonra brezilya nakışına heves sardım bugünlerde çatlarım zaten öğrenmesem ama olan parmaklarıma oluyor
neysee sizler nasılsınız
sayemu anneanne olmuş :) hadi bakalım şekerim gözün aydın :)
zeynepçim sende hoşgeldin aramıza tekrar:) sen beş kilo diyosunda ben 1 kilo versem razıyım ...
buarada bugünki menüm
kahvaltıdan önce limonlu ve normal su 2 kayısı
kahvaltıda çorba içtim
öğlen yarım simit çay
ara yarım elma
akşam ıspanak yemeği, yoğurt , 1 dlim ekmek
az öncede tatlı yapmıştım eşime bir kaşık aldım
bu arada kızlaryaa evde psikolojik baskı altındayım sevgili eşim diyetimi bozmak için elinden geleni yapıyor dün akşam cips, çerez ne bulursa almış ve yanında da magnum çikolatayla gözüme soka soka açtı zorla yedirmeye çalıştı küstüm bende ona:dilcikar: