- 15 Eylül 2007
- 2.104
- 868
- Konu Sahibi Handandandan
- #2.141
günaydına.s. valla niye böyle oldum anlamıyom..bi ileri bi geri...reglimide olmadım daha yaaa tam 6 gün geçtiiii :S
Hayırlı Cumalar bu aradaaaaa.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keylacım - 8 olacak sanırsam
günaydına.s. valla niye böyle oldum anlamıyom..bi ileri bi geri...reglimide olmadım daha yaaa tam 6 gün geçtiiii :S
hayırlı cumalar canım
allah alla leylacıım noluyor baya geçmiş
ya ben de anlamadımkiiii :S Emir gelsede sorsam..o da geçen yaz başı böyle bi durum yaşamıştı,baya gecikmişti..kaç gün geçmişti acaba onun yaa..test alıp yapsam verceem paraya yazık diyom..aslında bi şüphem yok ama ne bileyim genede korkuyommm..
kızlaar fatma abla umreye gitti ya napsak sabit mi geçsek yoksa geri dönmek üzere ayrıldı mı desek
allaaaaahh teyze oluyoz :dance: :teytey:
kızlaar fatma abla umreye gitti ya napsak sabit mi geçsek yoksa geri dönmek üzere ayrıldı mı desek
2-3 haftayı geçmicekse sabit gösterelim...
15 gün demişti zaten öle yapalım iyisi
ya ben de anlamadımkiiii :S Emir gelsede sorsam..o da geçen yaz başı böyle bi durum yaşamıştı,baya gecikmişti..kaç gün geçmişti acaba onun yaa..test alıp yapsam verceem paraya yazık diyom..aslında bi şüphem yok ama ne bileyim genede korkuyommm..
geldim tatlım geldiiim
bakma sen buu çubuğun gazlarını geçen yıl benimde çook korkutmuştu zilliiiikaydirigubbakcemile3
ama bigün sıra mutlaka bizede gelecek merak etme sen çıbıııık:1ninca:
korkutma kız leyloşumu:mymeka:
yoktur canım merak etme
geçen yılda benim aynen bu dönemlerde
1 hafta gecikmişti
düzenin değiştiyaa
çok yoğunsun bu aralar
buda ister istemez stres yapmana sebep oluyoo
yakında gelir merak etmee seen
kız sus:1ninca:ben daha istediğim kiloya gelemedim yaaaa:çok üzgünüm:benim daha kocaman bi kalçam vaaaarrrrsenağlamadün kursa giderken bi komşu arkamdan geliyormuş,biraz önüme geçip baktı aaa leyla senmişsin,kalçandan tanıdım ama emin olamamıştım dedi yaaaasenağlamasenağlamao kadar kötü oldumkiiiiibenneyaptımki
bu arada tıbbi sekreterlik kursunu 2. olarak bitirdim yerimseniben