79.0 dun sebze yemegi ve et yedim yumurta disinda 1 er avuc
Arkadasim tebrikler iyi gidiyorsun, bakalim bende pazartesi tartilacagim, ben 79 olunca grubumu degistirecegim sende degistir bence hem sana hem bize motive olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
79.0 dun sebze yemegi ve et yedim yumurta disinda 1 er avuc
Bir haftada neredeyse 2 kilo, çok güzel vermişsin tebrik ederim. Ben cumadan cumaya tartılıyorum bende bir haftada 1 kilo vermiştim, 81 kiloyum şimdi.Baslangic kilo: 84.800
Simdiki kilo: 83.00
Verilen kilo: 1.800 gr
Ilk hafta icin gayet iyi ustelik hafta sonu ufak ufak kacamaklarda olmadi degil :)))
Bir haftada neredeyse 2 kilo, çok güzel vermişsin tebrik ederim. Ben cumadan cumaya tartılıyorum bende bir haftada 1 kilo vermiştim, 81 kiloyum şimdi.
Evet aynen sabırla devam etmemiz lazım. İnşallah yakında 70 li kiloları da göreceğiz :)Tesekkurler arkadasim bende seni tebrik ederim. Ilk hafta oldugu icin sanirim bu kadar cok verdim ,giderek azalir
onemli olan yilmadan devam edebilmek
Hadi insallah))Evet aynen sabırla devam etmemiz lazım. İnşallah yakında 70 li kiloları da göreceğiz :)
İnşallah verirsin sende, boyun iyiymiş bir kaç ayda verirsin.Kilom 80 boyum 170 8 aylik emzirdigim bebisim var hedefim 70
Kilom 80 boyum 170 8 aylik emzirdigim bebisim var hedefim 70
Ins hemen gider hizlica cunku pskilojim cok bozuldu esimle bile arama giriyo bu kilo alisik olmayinca zor oluyoB
Bebekten dolayi alinan kilolari vermek oturmus kilolari vermekten cok daha kolay arkadasim insallah cabucak verirsin
Bu hafta duraklama donemindeyim malum sebepten oturu regl doneminde kilo veremiyorum benNe yapıyorsunuz hanımlar diyetler nasıl gidiyor?