Çok üzüldüm Allah sabır dayanma gücü versin çok zor bir süreç atlatmışsın. Bebekten önce kilo vermekle çok iyi düşünmüşsün. Ben 78 kiloyken bebek özlemi doldu içime. Ama 78 ile hamile kalsam kim bilir doğururken kaç kilo olurum ve bebeğin de sağlığını etkilerim düşüncesiyle 66 kiloya kadar indim, sonra 2 kilo daha aldığım bir dönem oldu ve 68 kilo ile hamile kaldım. Şu an 85 kiloyum ve doğurmak üzereyim eli kulağında.
Hamilelikte ilk üç ay ve son 1 ay kilo almıyorsun ama 3.aydan sonra son bir aya kadar sağlam kilo alıyorsun. Ben yediklerime hep dikkat ettiğim ve günlük yürüyüş ve yüzmeye gittiğim halde kilo aldım. Çünkü kiloya çok meyilliyim. O ilk başta verdiğim 12 kiloyu acayip bir eforla vermiştim ama hamileyken o kadar da hoplayıp zıplayamıyorsun. Ve günde 6 tane takviye vitamin aldığım için devamlı iştahım açıktı. Sağlıklı da beslensen fazla yersen kilo alıyorsun sonuçta.
Sağlıklısı en fazla 12 kilo almaktı ama ben 17 kilo aldım
Bakalım doğumdan sonra kaç kilo vermiş olacağım.
Olabildiğince çok kilo vermeye çalış ama bu süreçte de kan değerlerine hep baktır, sağlıklı beslen, spor yap ki bebeğe de bir yandan hazırlık yapmış olursun
Bol şanslar
.